Mama mea are încă o ipotecă și trebuie să se mute într-o casă de pensionare
Planificarea de pensionare poate fi destul de dificilă singură, dar jonglarea costului îngrijirii vârstnicilor și a unui părinte cu ipotecă existentă poate fi și mai dificilă. Când mama dvs. intră într-o unitate de viață asistată, va trebui să stabiliți cel mai bun plan de a face față casei ei, deoarece majoritatea veniturilor ei trebuie să ajungă la Medicare pentru a ajuta la acoperirea costurilor de trai și nu poate fi folosit pentru plata ipotecii.
Medicare Estate Recuperare
Proprietate comună
Programele Medicare pot face numai o cerere de proprietate pentru partea din casa pe care o deține mama ta. Dacă te face pe tine și pe frații tăi împreună cu proprietarii, schimbând fapta sau titlul cu județul, proprietatea în casă scade. De exemplu, în California, dacă mama ta are o valoare de 200.000 de dolari și te plasează pe tine și pe cei doi frați ai tăi în calitate de coproprietari, programul de recuperare a fondurilor Medi-Cal poate să-i prindă doar cota - 50.000 dolari în valoare de acasă - când moare, indiferent de suma facturilor ei. Poți fi totuși obligat să vinzi casa, dar tu și frații tăi îți vei primi partea din venitul din vânzare.
Achiziționarea sau transferul de acasă
De asemenea, mama dvs. poate alege să vândă locuința dvs. sau a fraților dvs., să scoată capitalul din investiția sa și să plătească soldul ipotecii ei. În funcție de legea statului, celelalte active ale sale, cum ar fi veniturile din vânzarea locuinței, pot fi luate ca parte a efortului de recuperare a patrimoniului. De exemplu, Medi-Cal consideră toate activele ca fiind recuperabile, dincolo de valoarea lor la domiciliu. Acestea pot include alte active, cum ar fi economiile și alte active financiare.
Echitate vs. Recuperare Estate
Medicaid legile de recuperare a bunurilor sunt adesea destinate să funcționeze atunci când proprietarii de case dețin deja casele lor înainte de a intra în îngrijire asistată de viață. Dacă mama dvs. nu deține acasă complet, limitează sever suma pe care Medicare o poate recupera prin vânzarea casei. Deși statul poate forța vânzarea casei sale să recupereze unele dintre costurile îngrijirilor sale, creditorul său deține în continuare fapta primară de încredere și va fi plătit integral înainte ca Medicare să poată recupera orice bunuri din averea mamei tale.
- Cum să ții titlul la o casă din California
- Cumpărătorii și vânzătorii semnează fapte?
- Poate o faptă să fie împărțită inegal?
- Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…
- Cum să localizez fapta în casa mea
- Cum poate o agenție de colectare să aplice o reținere împotriva casei tale?
- Ce se întâmplă dacă am acte rapide casa mea, dar numele meu este încă pe ipotecă în timpul…
- Ce pot face dacă ipoteca mea este inversă și creditorul meu nu va refinanța?
- Drepturile unei soții când se află în fapta casei, dar nu și asigurarea de origine sau ipoteca
- Poți să-ți asumi un împrumut de la casa după ce mama moare?
- Casa ta și ipoteca în capitolul 13 faliment
- Ce fac atunci când ipoteca mea este mai mare decât valoarea casei mele?
- Cum să utilizați programele guvernamentale pentru a vă ajuta să reduceți plata ipotecii
- Modalități de cumpărare a unei case
- Dacă fratele meu și eu sunt pe fapte și a plătit ipoteca, care este proprietarul casei?
- Cui nume ar trebui să fie pe faptă?
- Închirierea impozitării imobiliare
- Hud prima dată program de homebuyer
- Top cinci greșeli cu ipoteci inverse
- Programe de asistență pentru plăți pentru cumpărătorii de acasă din California
- Pot transfera casa mea copiilor mei în timp ce încă mai am o ipotecă?