OxiMrub.com

Cum funcționează procesul de blocare a pieței

Procesul de blocare a pieței are oportunități de a aduce un curent ipotecar.

Aproape trei milioane de proprietari au primit anunțuri de blocare în anul 2009, potrivit Realty Trac. Jumătate din ipoteci au avut loc în doar patru state: California, Arizona, Florida și Illinois. Procesul de blocare a tranzacțiilor este destul de simplu, oferind proprietarilor de case multe oportunități de a-și aduce propriul credit ipotecar.

Ipoteca Companie Contact

Procesul de blocare începe odată ce debitorul își pierde prima plată. Creditorul său de credite ipotecare va trimite o scrisoare prin care să-i informeze că nu a primit o plată și să ceară plata respectivă să fie remisă imediat. Ei vor continua acest proces în următoarele două-trei luni. În jurul punctului de 60 de zile, împrumutatul va primi o notificare pentru a accelera, indicând în mod clar intenția creditorului de a accelera data scadentă a împrumutului și de a adăuga taxele avocatului la suma delincventă.

Cerere

În cazul în care împrumutatul nu răspunde la anunțul de a accelera scrisoarea, creditorul va angaja un avocat. Avocatul va trimite împrumutatului o scrisoare de cerere, o notificare formală că, în cazul în care împrumutul nu este adus la curent, închiderea va fi depusă la sistemul instanțelor.

Notificare de implicit

În cazul în care împrumutatul nu va răspunde sau nu poate răspunde la scrisoarea de cerere, avocatul împrumutatorului va depune reținerea la instanța de judecată, o cerere menționată ca o notificare de neplată. O copie a actului depus la instanța de judecată va fi trimisă debitorului, menționând întreaga sumă datorată și oferindu-i 20-30 de zile pentru a răspunde la anunț.

Comunicare de vânzare

În cazul în care împrumutul rămâne neachitat după 20-30 de zile, avocatul creditorului va depune o notificare de vânzare. În acest moment va fi stabilită o dată pentru ca proprietatea debitorului să fie vândută la licitație.

Niciodata prea tarziu

Fiecare pas în procesul de blocare poate părea descurajant pentru proprietarul casei care le trăiește. Este important să rețineți însă că procesul poate fi oprit sau amânat în orice moment înainte de stabilirea datei licitației. Creditorii nu doresc să dețină casa și știu că vor pierde bani vânzând-o la licitație. În plus, ei știu că singura modalitate în care împrumutul va fi profitabil pentru ei este dacă împrumutatul continuă să plătească și să plătească dobânzi. Ei sunt dispuși să lucreze cu un proprietar de locuințe care este sincer în privința găsirii unui acord care să funcționeze pentru ambele părți.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să soluționați o datorie ipotecarăCum să soluționați o datorie ipotecară
Ce se întâmplă cu un proprietar în blocare?Ce se întâmplă cu un proprietar în blocare?
Al doilea drept de blocare a ipoteciiAl doilea drept de blocare a ipotecii
Cum pot obține un împrumut ipotecar după o blocare a pieței?Cum pot obține un împrumut ipotecar după o blocare a pieței?
Cât timp pot să stau în casa mea dacă nu-mi plătesc ipoteca?Cât timp pot să stau în casa mea dacă nu-mi plătesc ipoteca?
Pot bloca o blocare a pieței dacă am aplica pentru modificarea împrumutului?Pot bloca o blocare a pieței dacă am aplica pentru modificarea împrumutului?
Cum să plecați de la un credit ipotecar răuCum să plecați de la un credit ipotecar rău
Proprietari de case de evacuare în CaliforniaProprietari de case de evacuare în California
Cum pot să plătesc în continuare trecutul datorat după începerea blocării?Cum pot să plătesc în continuare trecutul datorat după începerea blocării?
Cum pot evita o blocare după o notificare de neplată?Cum pot evita o blocare după o notificare de neplată?
» » Cum funcționează procesul de blocare a pieței
© 2022 OxiMrub.com