OxiMrub.com

Cum să reduci plata la casă atunci când refinanțezi

Un creditor ipotecar poate afișa o serie de opțiuni de refinanțare bazate pe costuri și plăți rezultate.

conținut

Deși există mai multe motive pentru a vă refinanța ipoteca curentă, trecerea la o plată lunară mai mică se situează la sau în partea de sus a listei. Capacitatea dvs. de a vă reduce plata la domiciliu depinde de ratele curente pentru ipoteci noi. Cu toate acestea, compararea diferitelor tipuri de credite ipotecare vă poate permite să economisiți puțin mai mult în fiecare lună atunci când refinanțați.

1

Consultați detaliile actualei ipoteci. Factorii importanți când se analizează o refinanțare includ rata dobânzii, soldul restant, durata rămasă a împrumutului și partea din plata lunară, care este principalul și dobânda. Rata, termenul și suma inițială a împrumutului dvs. au determinat valoarea plății pe care o faceți în fiecare lună.

2

Verificați cotele noi ale dobânzilor ipotecare noi. O rată mai mică este cel mai mare factor de scădere a plății. Dacă ratele de împrumut sunt similare sau mai mari decât cele pe care le plătiți în prezent la creditul ipotecar, în majoritatea cazurilor refinanțarea nu vă va permite să vă reduceți plata. Dacă ratele sunt de o jumătate până la un procent sau mai mult sub rata actuală, refinanțarea va oferi probabil ajutorul de plată pe care îl căutați.

3

Luați în considerare alte tipuri de împrumuturi ipotecare pentru a ajunge la cea mai mică plată posibilă. De exemplu, un împrumut hibrid reglabil 5/1 va avea o rată a dobânzii mai mică și o plată pentru primii cinci ani, comparativ cu un împrumut cu rată fixă ​​cu același termen. Compromisul este că rata și plata pot crește după cinci ani. Un termen mai lung poate reduce, de asemenea, plata, mai ales dacă refinanțați dintr-un credit ipotecar pe termen scurt, cum ar fi un împrumut de 15 sau 20 de ani, într-un termen de 30 de ani.

4

Contactați mai mulți creditori ipotecari pentru a solicita cotații de preț și de preț. Cotațiile trebuie să includă rata dobânzii, plata rezultată și costurile totale de închidere. Amintiți-vă că trebuie să vă calificați pentru un nou credit ipotecar, deci este posibil să aveți nevoie să furnizați anumite informații creditorilor, astfel încât aceștia să poată oferi estimări exacte.

5

Luați în considerare costurile și diferențele de plată între plata tuturor costurilor de închidere în avans sau a costurilor de rulare în noul credit ipotecar. Plata costurilor de închidere din buzunar va duce la o plată mai mică, dar aceasta nu ar putea fi o opțiune dacă nu aveți disponibilă acel tip de numerar sau dacă vă veți epuiza economiile sub nivelul dvs. de confort.

6

Selectați un creditor, trimiteți o cerere și finalizați procesul de refinanțare. Puteți să blocați o rată și o plată atunci când aplicați pentru a vă asigura că obțineți nivelul de plată dorit.

sfaturi

• Rata pe care o puteți obține pe o ipotecă de refinanțare depinde de mai mulți factori, inclusiv scorul dvs. de credit și tipul de credit ipotecar, cum ar fi convențional, FHA sau VA. Îmbunătățirea calității creditului vă poate ajuta să vă calificați pentru o rată mai mică.
  • Dacă nu aveți cel puțin 20% capitaluri proprii în locuința dvs., va fi necesar un tip de asigurare ipotecară. Această asigurare mărește costul lunar al unui nou împrumut.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum pot calcula creditele ipotecare de cinci ani?Cum pot calcula creditele ipotecare de cinci ani?
Cum îmi dau seama de plata casei mele cu asigurare & pmi?Cum îmi dau seama de plata casei mele cu asigurare & pmi?
Cum să învingă tabelele de amortizare a împrumutului la domiciliuCum să învingă tabelele de amortizare a împrumutului la domiciliu
Cum se acumulează dobândă la un credit ipotecar?Cum se acumulează dobândă la un credit ipotecar?
Cum se calculează plățile pentru împrumuturile amortizateCum se calculează plățile pentru împrumuturile amortizate
Cum se calculează o plată ipotecară?Cum se calculează o plată ipotecară?
Cum pot să-ți spun ce este rata dobânzii dacă am plată ipotecară?Cum pot să-ți spun ce este rata dobânzii dacă am plată ipotecară?
Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…
Cum să amortizeze un credit ipotecarCum să amortizeze un credit ipotecar
Cum se calculează principalul și dobânda pe un credit ipotecarCum se calculează principalul și dobânda pe un credit ipotecar
» » Cum să reduci plata la casă atunci când refinanțezi
© 2022 OxiMrub.com