OxiMrub.com

Cum se utilizează certificatul de depozit pentru a cumpăra proprietăți imobiliare

Faceți o înțelegere reușită, chiar dacă banii sunt în CD-uri.

conținut

Dacă vă păstrați banii într-un certificat de depozit (CD) cu o bancă, vă puteți confrunta cu o dilemă atunci când doriți să utilizați banii pentru a cumpăra proprietăți imobiliare. Dacă retrageți numerarul înainte de maturitatea CD-ului, veți plăti o penalizare bancară. Dacă încercați să angajați CD-ul către creditor pentru a-și asigura împrumutul, creditorul poate să nu o accepte deoarece nu poate fi răscumpărat până la maturitate. Soluția este un împrumut de la banca dvs. care deține CD-ul.

1

Faceți o întâlnire cu un ofițer de împrumut la banca care vă ține CD-ul. Luați ofițerul de împrumut să caute valoarea principalului CD. Deși este posibil să fi acumulat un interes, banca nu va folosi acest interes pentru a calcula valoarea CD-ului dvs. în scopuri de împrumut.

2

Negociați un împrumut de la 90% la 95% din valoarea CD-ului. Procentajul va depinde de politicile băncii, astfel încât este posibil să nu găsiți o cameră de negociere. Cu toate acestea, dacă CD-ul este în valoare de 10.000 USD sau mai mult, puteți cere băncii să-și modifice politica și să vă împrumute un procent mai mare, cum ar fi 96%. Nici o bancă nu va împrumuta 100 la sută din valoarea unui CD.

3

Sunt de acord cu o rată a dobânzii. Cu cât suma împrumutului este mai mare, cu atât este mai mică rata dobânzii. Așteptați o rată de 2% până la 4% peste rata dobânzii pe care o primiți pe CD.

4

Plătiți bani pentru tranzacția imobiliară. Veți economisi costuri de împrumut pentru tranzacție, deoarece împrumuturile imobilelor rulează de obicei mai mari decât împrumuturile pentru CD. Chiar dacă banii dvs. acoperă doar o parte a tranzacției, împrumutul dvs. imobiliar nu va fi la fel de mare ca și în cazul în care nu ați furniza vreo sumă de bani.

5

Plătiți bani suplimentari pentru principalul împrumut al proprietății imobiliare. Atunci când CD-ul dvs. se maturizează, colectați numerarul plus dobânda și efectuați o plată pentru împrumutul dumneavoastră imobiliar. Acest lucru va reduce principalul și vă va economisi dobânzi la împrumutul pe care îl aveți împotriva proprietății imobiliare.

Bacsis

• Dacă utilizați creditul CD pentru a efectua o plată în avans, asigurați-vă că creditorul de acasă îl va accepta. Unii creditori au restricții stricte împotriva cumpărătorilor de acasă care împrumută bani pentru a face o plată în avans. Deoarece împrumutați contra numerarului, puteți convinge creditorul să accepte plata în avans a împrumutului.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să obțin un împrumut de la cooperativele meleCum să obțin un împrumut de la cooperativele mele
Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?
Cum se aplică pentru un împrumut de capital propriuCum se aplică pentru un împrumut de capital propriu
Pot împrumuta plata în avans pentru o investiție imobiliară?Pot împrumuta plata în avans pentru o investiție imobiliară?
Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…
Care este valoarea sau tipul de garanție insuficientă într-un împrumut de locuință?Care este valoarea sau tipul de garanție insuficientă într-un împrumut de locuință?
Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?
Am nevoie de un cosigner pentru a aplica pentru acasă?Am nevoie de un cosigner pentru a aplica pentru acasă?
Puteți lua un împrumut bancar personal pentru o plată în avans pe o casă?Puteți lua un împrumut bancar personal pentru o plată în avans pe o casă?
Care este raportul împrumut la valoare combinată?Care este raportul împrumut la valoare combinată?
» » Cum se utilizează certificatul de depozit pentru a cumpăra proprietăți imobiliare
© 2022 OxiMrub.com