Cum se utilizează certificatul de depozit pentru a cumpăra proprietăți imobiliare
Dacă vă păstrați banii într-un certificat de depozit (CD) cu o bancă, vă puteți confrunta cu o dilemă atunci când doriți să utilizați banii pentru a cumpăra proprietăți imobiliare. Dacă retrageți numerarul înainte de maturitatea CD-ului, veți plăti o penalizare bancară. Dacă încercați să angajați CD-ul către creditor pentru a-și asigura împrumutul, creditorul poate să nu o accepte deoarece nu poate fi răscumpărat până la maturitate. Soluția este un împrumut de la banca dvs. care deține CD-ul.
1
Faceți o întâlnire cu un ofițer de împrumut la banca care vă ține CD-ul. Luați ofițerul de împrumut să caute valoarea principalului CD. Deși este posibil să fi acumulat un interes, banca nu va folosi acest interes pentru a calcula valoarea CD-ului dvs. în scopuri de împrumut.
2
Negociați un împrumut de la 90% la 95% din valoarea CD-ului. Procentajul va depinde de politicile băncii, astfel încât este posibil să nu găsiți o cameră de negociere. Cu toate acestea, dacă CD-ul este în valoare de 10.000 USD sau mai mult, puteți cere băncii să-și modifice politica și să vă împrumute un procent mai mare, cum ar fi 96%. Nici o bancă nu va împrumuta 100 la sută din valoarea unui CD.
3
Sunt de acord cu o rată a dobânzii. Cu cât suma împrumutului este mai mare, cu atât este mai mică rata dobânzii. Așteptați o rată de 2% până la 4% peste rata dobânzii pe care o primiți pe CD.
4
Plătiți bani pentru tranzacția imobiliară. Veți economisi costuri de împrumut pentru tranzacție, deoarece împrumuturile imobilelor rulează de obicei mai mari decât împrumuturile pentru CD. Chiar dacă banii dvs. acoperă doar o parte a tranzacției, împrumutul dvs. imobiliar nu va fi la fel de mare ca și în cazul în care nu ați furniza vreo sumă de bani.
5
Plătiți bani suplimentari pentru principalul împrumut al proprietății imobiliare. Atunci când CD-ul dvs. se maturizează, colectați numerarul plus dobânda și efectuați o plată pentru împrumutul dumneavoastră imobiliar. Acest lucru va reduce principalul și vă va economisi dobânzi la împrumutul pe care îl aveți împotriva proprietății imobiliare.
Bacsis
- Dacă utilizați creditul CD pentru a efectua o plată în avans, asigurați-vă că creditorul de acasă îl va accepta. Unii creditori au restricții stricte împotriva cumpărătorilor de acasă care împrumută bani pentru a face o plată în avans. Deoarece împrumutați contra numerarului, puteți convinge creditorul să accepte plata în avans a împrumutului.
- Ce avantaje există pentru a fi un posesor de ipotecă?
- Cum să obțin un împrumut de la cooperativele mele
- Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?
- Cum se aplică pentru un împrumut de capital propriu
- Pot împrumuta plata în avans pentru o investiție imobiliară?
- Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…
- Care este valoarea sau tipul de garanție insuficientă într-un împrumut de locuință?
- Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?
- Am nevoie de un cosigner pentru a aplica pentru acasă?
- Puteți lua un împrumut bancar personal pentru o plată în avans pe o casă?
- Care este raportul împrumut la valoare combinată?
- Probleme de închidere a ipotecii
- Cum pot obține un împrumut pentru acasă sau pentru ajutor?
- Cum se descompune o plată ipotecară?
- Care este scopul unui cont de escrow?
- Cum fac bancile banii pe ipoteci fixe?
- Poate o bancă să îmi combine ipoteca și linia de credit?
- Cum funcționează capitalul social
- Ce este un împrumut garantat cu proprietăți imobiliare?
- Cum primesc aprobarea pentru un împrumut comercial?
- Ce înseamnă să scoți oa doua ipotecă?