Cum să obțin un împrumut de la cooperativele mele
Capitalul de acasă este valoarea pe care o ai în casa ta. Când primiți un împrumut de capitaluri proprii, primiți o parte din acea valoare în numerar pentru a fi utilizat pentru cheltuieli imediate. Va trebui să plătiți împrumutul de capital de acasă înapoi ca și ipoteca primară. Obținerea unui împrumut de capitaluri proprii necesită să demonstrăți băncii că sunteți creditul împrumutului, pe care îl demonstrați cu declarații de venit și datorie. De asemenea, trebuie să demonstrați că valoarea capitalului propriu este suficientă pentru a face un risc sigur pentru bancă. Când aveți un co-op în loc de o casă tradițională unică de familie, procesul este puțin mai complicat.
1
Găsiți o bancă care să se ocupe de împrumuturi de capitaluri proprii pentru proprietăți co-op. Unele bănci nu vor. Va trebui să faceți cercetare și să stabiliți ce bănci sunt disponibile pentru dvs. și ce taxe sunt. Pot exista diferențe semnificative în ceea ce privește suma taxelor percepute, deci asigurați-vă că obțineți cea mai bună ofertă posibilă.
2
Trimiteți o cerere pentru un împrumut de capital propriu către bancă. Va trebui să furnizați dovada venitului, dovada activelor și dovada oricăror datorii financiare. Aceasta include ipoteca dvs. curentă, dacă aveți una, împrumuturi auto, împrumuturi pentru studenți, carduri de credit și orice alte datorii pe care le aveți. În general, cu cât este mai scăzut raportul dintre datorie și venituri, cu atât mai mare este șansa aprobării cererii dumneavoastră de împrumut.
3
Trimiteți dovada de proprietate în co-op către banca dvs. Ei ar putea dori să vadă rapoartele lunare de întreținere pentru co-op și cel mai recent raport financiar pentru co-op, precum și pentru a se asigura că cooperarea este bine condusă și solvabilă. Trimiteți toate documentele referitoare la co-op cererile ofițerului de împrumut.
4
Semnează documentele de împrumut în cazul aprobării împrumutului de capital. Acest lucru se poate face la domiciliu sau la birou sau la banca însăși. Odată ce împrumutul a fost semnat, împrumutul este finalizat.
Bacsis
- Cronologia pentru aprobările de împrumuturi pentru capitalul propriu variază și poate fi afectată de cantitatea de documentație necesară pentru împrumut, precum și de numărul de cereri pe care banca trebuie să le proceseze.
- Reguli privind capitalul propriu
- Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
- Ce folosesc băncile pentru a determina valoarea casei și capitalul propriu?
- Cum se aplică pentru un împrumut de capital propriu
- Cât timp trebuie să aștept o linie de acasă?
- Cum pot determina valoarea unui împrumut pentru acasă?
- Ce tipuri de împrumuturi de capital propriu există?
- Cum reduc rata dobânzii la un împrumut de capital propriu?
- Cele mai bune rate ale împrumuturilor pentru acasă
- Ce este necesar pentru un împrumut de îmbunătățire a locuinței?
- Diferențele dintre un credit ipotecar invers și un împrumut de capital propriu
- Puteți să dați datoriile și să închideți costurile într-o ipotecă acasă?
- Trebuie să îmi combină propriul capital de acasă cu ipoteca atunci când refinanțez?
- Calculul capitalului propriu al clădirilor
- Ce trebuie să urmăriți pentru un împrumut de capital propriu
- Dacă aveți un împrumut de capitaluri proprii, trebuie să plătiți împrumutul înainte de a vă vinde…
- Cum să valorific proprietatea imobiliară?
- Cum funcționează capitalul social
- Rambursarea de lichidare vs. creditele ipotecare secundare
- Poți să-ți iei un împrumut de capital pe o ipotecă?
- Pot să cumpăr un condo folosind capitaluri proprii din reședința mea principală?