OxiMrub.com

Cheltuieli deductibile din impozite legate de proprietatea asupra locuinței

Proprietarii de locuințe obțin multe deduceri fiscale diferite.

Atâta timp cât a existat un cod fiscal, a existat o deducere pentru dobânda ipotecară la domiciliu. Începând cu începutul impozitului pe venit în 1913, deducerea dobânzii ipotecare este doar una dintre reducerile pe care proprietarii de locuințe le pot revendica în declarațiile lor fiscale. Astăzi, valoarea combinată a tuturor pierderilor salvează proprietarul mediu de acasă cu mii de dolari pe an în impozite.

Costuri mutante

Opririle dvs. încep înainte de a vă pune piciorul în casă dacă vă deplasați în scopuri de lucru. IRS vă permite să vă deduceți toate cheltuielile dvs. de mișcare, cu condiția ca noua dvs. locuință să fie la cel puțin 50 de mile mai aproape de noua dvs. funcție decât vechea dumneavoastră locuință. Costurile mutante sunt mai incluzive decât s-ar putea aștepta. În plus față de scutirea taxelor de la mover, puteți să vă deduceți kilometrajul și cheltuielile de călătorie pe care le efectuați în timpul mutare.

puncte

Când scoateți un nou împrumut, puteți scrie orice puncte de reducere pe care le plătiți din buzunar. Punctele de reducere sunt taxe egale cu 1% din suma împrumutului pe care îl plătiți creditorului pentru a reduce rata dobânzii la împrumut. Le puteți deduce în anul în care le plătiți. Dacă vă refinanțați ipoteca, cu toate acestea, deduceți orice puncte de reducere pe durata de viață a împrumutului, amortizând un pic de puncte în fiecare an până când veți plăti împrumutul.

Credit ipotecar

Pentru majoritatea oamenilor, fiecare ban de interes pe care îl plătesc pentru ipoteca lor este deductibil de impozit prin detalierea deducerilor din Anexa A. Există doar două limitări pentru retragerea ipotecii dvs. de acasă. Primul este că puteți să renunțați la dobânda de numai 100.000 de dolari din cea de-a doua datorie de refinanțare ipotecară sau de refinanțare pe care nu o utilizați pentru casa dvs. Al doilea este că puteți să renunțați la dobânda de datorii numai de 1 milion de dolari pe care ați cumpărat-o sau ați îmbunătățit-o.

Impozitul pe proprietate

Dacă plătiți impozitul pe proprietate, IRS vă permite să le deduceți tot în anul în care îl plătiți. În general, impozitul pe proprietate include tot ce plătiți cu impozitele principale pe proprietate, cum ar fi evaluările speciale. Pur și simplu adăugați tot ce plătiți într-un anumit an și înregistrați-l pe linia șase din lista dvs. A.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Reduceri fiscale la costurile de achiziție la domiciliuReduceri fiscale la costurile de achiziție la domiciliu
Deduceri fiscale legate de ipotecăDeduceri fiscale legate de ipotecă
Pot deduce dobânda ipotecară dacă altcineva plătește ipoteca și nu locuiesc acolo?Pot deduce dobânda ipotecară dacă altcineva plătește ipoteca și nu locuiesc acolo?
Cum se calculează economiile de impozite pe dobânzile ipotecareCum se calculează economiile de impozite pe dobânzile ipotecare
Beneficiile fiscale ale unui credit ipotecarBeneficiile fiscale ale unui credit ipotecar
Poate o persoană să deducă dobânda ipotecară pentru impozitul pe venit?Poate o persoană să deducă dobânda ipotecară pentru impozitul pe venit?
Puteți deduce dobânda ipotecară din impozite?Puteți deduce dobânda ipotecară din impozite?
Impozite: dobânda ipotecară vs. deducerea standardImpozite: dobânda ipotecară vs. deducerea standard
Pot să-mi deduc plățile în avans pentru casa mea când mă mut pentru un loc de muncă?Pot să-mi deduc plățile în avans pentru casa mea când mă mut pentru un loc de muncă?
Deduceri pentru îmbunătățirea casei și un birou de acasăDeduceri pentru îmbunătățirea casei și un birou de acasă
» » Cheltuieli deductibile din impozite legate de proprietatea asupra locuinței
© 2022 OxiMrub.com