OxiMrub.com

Factori de refinanțare a ipotecii

Refinanțarea unei case este o modalitate de a încorpora o rată a dobânzii mai bună.

Există multe motive pentru care un proprietar de locuințe decide să-și refinanțeze proprietatea. El poate fi obosit să facă o plată ipotecară și oa doua plată ipotecară. El poate cauta o dobanda mai buna sau doreste sa transforme tipul de credit ipotecar pe care il are intr-un alt tip de imprumut. El poate avea nevoie de capitaluri proprii din casă sau vrea să scape de asigurarea ipotecară privată. Oricare ar fi motivul pentru refinanțare, este posibil ca acesta să aibă întrebări cu privire la procesul de refinanțare.

Ce se condimentează?

Condimente este practica de a solicita ca un proprietar de a face plăți pe o ipotecă existente pentru cel puțin 12 luni înainte de împrumutătorul va lua în considerare refinanțarea împrumutului. Creditorul vrea să știe că plătiți în mod regulat și la timp.

Ce dacă creditul meu # 039 nu e grozav?

Dacă aveți un credit slab, este posibil să ajungeți la o rată a dobânzii mai mare după refinanțare. Rețineți că casa dvs. acționează ca garanție pentru împrumutul dvs., deci dacă nu puteți efectua plata, casa poate fi exclusă. În cazul în care nu vă puteți îndeplini obligația ipotecară, discutați cu un avocat pentru a afla dacă falimentul capitolului 13 este o alegere mai bună pentru dvs.

Ce-ar fi dacă am făcut faliment?

Vă puteți refinanța casa, în ciuda faptului că ați depus faliment. Dacă falimentul dvs. este în curs de desfășurare, creditorul va solicita efectuarea a cel puțin 2 ani de plăți în planul Capitolului 13. Veți obține o rată a dobânzii mai bună dacă puteți aștepta cel puțin 2 ani după ce capitolul 13 a fost descărcat și 4 ani după ce capitolul 7 a fost descărcat.

Trebuie să plătesc PMI?

Asigurarea ipotecară privată sau PMI are rolul de a proteja creditorul în cazul în care împrumutatul nu primește un împrumut ipotecar. În general, este necesar atunci când raportul împrumut-valoare depășește 80%. Ce înseamnă acest lucru este că nu veți avea nevoie de PMI dacă aveți mai mult de 20% capital propriu în momentul refinanțării.

Ar trebui să refin să plătesc carduri de credit?

Numai dacă aveți suficiente fonduri în casă pentru a achita integral creditul ipotecar și a extrage bani în plus pentru a plăti facturile cărții de credit. Aceasta este o decizie riscantă, deoarece înseamnă că riscați să vă închideți acasă dacă nu reușiți să plătiți noul împrumut.

Ce se întâmplă dacă valoarea de bază este mai mică decât cea pentru care am cumpărat-o?

Deoarece acest lucru este în mod obișnuit cazul în unele piețe, creditorii se vor uita la scorul dvs. de credit și la venituri pentru a determina dacă sunt suficient de mari pentru a vă califica pentru o refinanță de 100%. Casa nu trebuie neapărat să merite la fel de mult cum a fost atunci când ați cumpărat-o, dar totuși merită mai mult decât datorați. Creditorul are dreptul să anuleze împrumutul dacă valoarea evaluată nu este suficient de mare pentru a plăti ipoteca inițială.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pot refinanța ipoteca mea cu un împrumut FHA?Pot refinanța ipoteca mea cu un împrumut FHA?
Cum de a reduce plata ipotecii la jumătateCum de a reduce plata ipotecii la jumătate
Costurile implicate în refinantarea ipoteciiCosturile implicate în refinantarea ipotecii
Cum să reduci plata la casă atunci când refinanțeziCum să reduci plata la casă atunci când refinanțezi
Cum puteți refinanța cu aceeași bancă?Cum puteți refinanța cu aceeași bancă?
Aveți nevoie de bani pentru a refinanța un credit ipotecar?Aveți nevoie de bani pentru a refinanța un credit ipotecar?
Fha raționalizează și dezavantajeazăFha raționalizează și dezavantajează
Cum de a refinanța dacă am un 80/15/5Cum de a refinanța dacă am un 80/15/5
Cum pot ajusta rata ipotecii pe un împrumut FHA?Cum pot ajusta rata ipotecii pe un împrumut FHA?
Cum să-mi reduc ipoteca lunarăCum să-mi reduc ipoteca lunară
» » Factori de refinanțare a ipotecii
© 2022 OxiMrub.com