OxiMrub.com

Formulare pentru vânzări imobiliare

Mai multe formulare trebuie completate înainte de a utiliza un agent imobiliar pentru a vinde o casă.

O varietate de forme sunt utilizate într-o vânzare imobiliară. Un agent imobiliar este în mod obișnuit însărcinat să asiste în vânzarea și este responsabil pentru asigurarea executării tuturor formularelor. Dacă nu este negociat altfel, vânzătorul este, de obicei, cel care răspunde de plata comisionului agentului imobiliar atunci când locuința vinde. Statele au legi diferite care reglementează vânzarea de bunuri imobile și uneori necesită forme diferite. Este prudent să angajați un avocat care să revizuiască toate formularele înainte de a le semna.

Lista exclusivă

Înainte de a vă înscrie proprietatea, un agent imobiliar va cere să completați și să semnați un contract exclusiv de a vinde un contract. În esență, contractul prevede că veți plăti o comisionă specifică agentului imobiliar la vânzarea casei. De asemenea, afirmă că veți folosi doar agentul imobiliar numit pentru a vă vinde casa.

Dezvaluirea franchisei

Dacă brokerajul imobiliar cu care lucrați are o relație cu o franciză terță parte, brokerajul trebuie să dezvăluie această relație. Uneori o brokeraj poate avea un interes financiar pentru o împrumut, titlu sau altă companie pe care un vânzător poate alege să o utilizeze în tranzacția imobiliară. Brokerul trebuie să prezinte un formular care să indice interesul terților, iar vânzătorii trebuie să semneze, recunoscând relația.

Declarația vânzătorului

Legile federale privind proprietățile imobiliare impun vânzătorilor să completeze un anunț al vânzătorului și o anexă la proprietate. Formularul solicită vânzătorilor să dezvăluie starea actuală a proprietății, detalii privind HVAC și alte sisteme și probleme cu proprietatea despre care vânzătorul cunoaște.

Vopsea pe bază de plumb

Vânzătorii de case construite înainte de 1978 trebuie să completeze și să semneze un addendum de prezentare a vopselei pe bază de plumb. Formularul cere vânzătorilor să dezvăluie sau să refuze cunoașterea vopselelor pe bază de plumb pe proprietate. Cumpărătorii trebuie să confirme primirea informațiilor și să determine dacă vor renunța la posibilitatea de a efectua inspecții de vopsea pe bază de plumb.

Serviciul de afișări multiple

Deseori, vânzătorii trebuie să completeze un serviciu de afișări multiple sau MLS. Acesta detaliază descrierea și locația proprietății care urmează să fie listată spre vânzare. MLS este un serviciu destul de standard furnizat pe întreg teritoriul S.U.A. Acesta include anumite zone de metrou și permite partajarea și vizualizarea listelor de proprietăți de către profesioniștii în domeniul imobiliar și alții care se abonează la acest serviciu. Formularul MLS asistă agentul imobiliar în listarea exactă a locuinței în sistemul MLS.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?Cum îmi pot vinde casa dacă am un împrumut de capital propriu?
Cum termin un contract cu un agent imobiliar?Cum termin un contract cu un agent imobiliar?
Penalizare pentru un vânzător care nu vinde cumpărătorului casa până la data limită a contractuluiPenalizare pentru un vânzător care nu vinde cumpărătorului casa până la data limită a contractului
Cum pot lista o vânzare în lipsă?Cum pot lista o vânzare în lipsă?
Ce forme aveți nevoie pentru a vinde o casă?Ce forme aveți nevoie pentru a vinde o casă?
Reguli pentru listarea unei caseReguli pentru listarea unei case
Îmi datorez agentul cumpărător dacă am refuzat un contract acceptat?Îmi datorez agentul cumpărător dacă am refuzat un contract acceptat?
Ar trebui să angajez un avocat care să-mi vândă casa?Ar trebui să angajez un avocat care să-mi vândă casa?
Ce înseamnă "finanțarea proprietarului / fsbo"?Ce înseamnă "finanțarea proprietarului / fsbo"?
Cât costă un agent să-mi vândă casa?Cât costă un agent să-mi vândă casa?
» » Formulare pentru vânzări imobiliare
© 2022 OxiMrub.com