OxiMrub.com

Cum obțin o plată ipotecară scăzută?

Nu există o formulă magică care să asigure o plată lunară scăzută pe un credit ipotecar. Tipul, lungimea și rata dobânzii la împrumutul tău dictează cât de mult îți datorezi împrumutătorului în fiecare lună. Pentru a vă asigura cele mai bune condiții, trebuie să aveți credit de sunet. Banii în bancă pot, de asemenea, ajuta la diminuarea poverii lunare a împrumutului dvs. de acasă.

conținut

1

Luați un împrumut cu un termen de 30 de ani. Deși veți plăti, în mod evident, o ipotecă de 15 ani mai devreme și veți plăti mai puțin dobândă în ansamblu, plățile dvs. vor fi considerabil mai mari. Potrivit calculatorului ipotecar al MyFico, plata lunară pentru o ipotecă de 500.000 USD la o rată a dobânzii fixă ​​de 3.587 la sută pe o perioadă de 15 ani este de 3.596 dolari. Peste 30 de ani, în general, va trebui să plătiți o rată a dobânzii mai mare - 4,036 la sută în acest caz - dar plata dvs. lunară scade la 2.397 dolari. Aceste rate ale dobânzii se bazează pe o persoană cu scorul de credit FICO cuprins între 760 și 850, începând cu luna septembrie 2010.

2

Îmbunătățiți-vă creditul. Cea mai bună modalitate de a vă asigura o rată scăzută a dobânzii este să dovediți creditorilor că sunteți de încredere. Pe ipoteca cu rată fixă ​​de 30 de ani menționată mai sus, o persoană cu scorul de credit FICO cuprinsă între 620 și 639 vede dobânda la 5,625 la sută, iar plata lunară la 2,878 dolari, din septembrie 2010. Îmbunătățiți scorul prin plata facturile la timp, achitarea soldurilor cărților de credit și păstrarea cu precauție a deschiderii de noi conturi de carduri de credit.

3

Cereți creditorului dvs. un produs ipotecar alternativ. Deși sunt mai dificil de realizat, împrumuturile cu dobândă reprezintă doar un exemplu de notă care oferă plăți relativ scăzute. Creditorii pot structura aceste împrumuturi într-o varietate de moduri. Un exemplu, calculat pe site-ul Interest.com, arată modul în care se schimbă plata lunară pe un împrumut de 30 de ani, cu rată fixă ​​(5 la sută) numai pentru dobândă, pentru suma de 500.000 de dolari. În acest scenariu, plătiți dobânzi numai pentru primii 15 ani, rezultând o plată lunară de 2 083 dolari. În timp ce vă mutați pentru a vă achita integral împrumutul în ceilalți 15 ani, plata dvs. lunară se ridică la aproximativ 3.597 dolari.

4

Puneți o plată mare în jos. Dacă aveți 100.000 de dolari pentru a pune jos, veți transforma în mod eficient ipotecare de 500.000 de dolari menționate mai sus într-un împrumut de 400.000 dolari. Pentru o persoană cu scorul de credit FICO între 760 și 850, aceasta aduce plata lunară de la 2.397 $ la 1.918 $, la o rată a dobânzii de 4.036%.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum pot calcula un împrumut ipotecar de 25 de ani?Cum pot calcula un împrumut ipotecar de 25 de ani?
Cum pot calcula creditele ipotecare de cinci ani?Cum pot calcula creditele ipotecare de cinci ani?
Cum se acumulează dobândă la un credit ipotecar?Cum se acumulează dobândă la un credit ipotecar?
Cum se calculează o plată ipotecară?Cum se calculează o plată ipotecară?
Cum pot să-ți spun ce este rata dobânzii dacă am plată ipotecară?Cum pot să-ți spun ce este rata dobânzii dacă am plată ipotecară?
Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…
Cum pot să-mi plătesc un împrumut de 20 de ani în 15 ani?Cum pot să-mi plătesc un împrumut de 20 de ani în 15 ani?
Cum se calculează principalul și dobânda pe un credit ipotecarCum se calculează principalul și dobânda pe un credit ipotecar
Credit ipotecar simplu vs. dobândă ipotecară complexăCredit ipotecar simplu vs. dobândă ipotecară complexă
Cum se calculează plățile lunare pe o linie de credit de acasăCum se calculează plățile lunare pe o linie de credit de acasă
» » Cum obțin o plată ipotecară scăzută?
© 2022 OxiMrub.com