OxiMrub.com

Ce este o ipotecă închisă?

O ipotecă închisă, cunoscută și ca o ipotecă "închisă", este una dintre cele mai restrictive împrumuturi pe care le puteți obține. Cu acest tip de împrumut, nu puteți renegocia ipoteca, nu vă puteți refinanța casa sau nu puteți lua un al doilea credit ipotecar sau un împrumut de acasă fără să primiți permisiunea împrumutătorului dvs. sau să plătiți o taxă.

Semnificaţie

Ce înseamnă că aceste ipoteci sunt "închise" este faptul că principalul ipotecar - suma pe care ai primit-o de la creditorul tău pentru a cumpăra casa - este singurul ban care ți se permite să împrumute împotriva casei. Spune că casa ta este în valoare de 450.000 de dolari, iar încă mai datorezi 250.000 de dolari pe ipotecă. Diferența de 200.000 de dolari dintre cele două cifre reprezintă capitalul dvs. sau partea din casa pe care o dețineți, în timp ce banca deține restul. Cu ipoteci tradiționale de tip "open-end", vei fi liber să împrumuți împrumutul de 200.000 de dolari sub forma unui împrumut de capital propriu. Ai face-o prin a pune casa ca garanție pentru noul împrumut. De fapt, casa devine garanție pentru două împrumuturi: ipoteca originală și împrumutul de capital. Cu o ipotecă închisă, nu puteți folosi casa ca garanție pentru orice alt împrumut, cu excepția ipotecii originale.

consideraţii

În plus față de limitele împrumuturilor ulterioare, ipotecile închise de obicei nu pot fi preplătite fără plata unei taxe substanțiale de "pauză" sau "taxă de rupere" creditorului ipotecar pentru a rezilia contractul de împrumut. Această taxă ar putea să scadă treptat în timp - depinde de împrumut. Limitele abilității dvs. de a împrumuta împotriva echității ar putea să nu vă privească atunci când vă cumpărați prima dată casa, dar ar putea fi mai târziu. În acest caz, puteți lua în considerare refinanțarea - obținerea unei noi ipoteci deschise pentru a plăti prima ipotecă. Creditorul nu vă va lăsa doar să plecați de la contract, de aici și taxa de pauză.

Beneficii

Motivul pentru care un împrumutat ar fi de acord cu astfel de împrumuturi potențial oneros este simplu: pentru a obține o rată mai bună a dobânzii la credit ipotecar. Atunci când proprietarul este de acord să se abțină de la împrumutul de alți bani împotriva casei, reduce riscul pentru creditor. Dacă s-ar întâmpla ceva - cum ar fi împrumutatul care nu respectă ipoteca - creditorul inițial nu va trebui să "se alinieze" cu alți creditori cu o pretenție asupra casei. La orice ipotecă, riscul redus pentru creditor se traduce într-o rată a dobânzii mai mică pentru debitor.

Potenţial

Creditele ipotecare închise pot fi corecte pentru proprietarii de case care sunt gata să se stabilească pe termen lung. Dacă intenționați să rămâneți în casă pentru o perioadă îndelungată și vă așteptați să aveți suficiente active pentru a nu fi nevoiți să folosiți capitalul propriu pentru bani, atunci ați putea fi dispuși să acceptați angajamentul închis în schimbul perioadei lungi - economii de timp care vor veni de la o rată mai mică.

Regulament

Preocupat de faptul că debitorii se aflau în ipoteci închise fără a înțelege pe deplin restricțiile, Consiliul Federal de Rezervă la sfârșitul lui 2009 a introdus reglementări pentru a solicita mai multe dezvăluiri la momentul aplicării. Aceste informații includ includerea solicitantului de împrumut la o broșură emisă de Federal Reserve, care enumeră întrebările pe care ar trebui să le adreseze despre condițiile de împrumut.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum obțin o plată ipotecară scăzută?Cum obțin o plată ipotecară scăzută?
Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
Cum se acumulează dobândă la un credit ipotecar?Cum se acumulează dobândă la un credit ipotecar?
Ce folosesc băncile pentru a determina valoarea casei și capitalul propriu?Ce folosesc băncile pentru a determina valoarea casei și capitalul propriu?
Diferențele dintre un credit ipotecar și cel de-al doilea ipotecarDiferențele dintre un credit ipotecar și cel de-al doilea ipotecar
Cât de mult o ipotecă merge la principal?Cât de mult o ipotecă merge la principal?
Casa ta și ipoteca în capitolul 13 falimentCasa ta și ipoteca în capitolul 13 faliment
Cum să plătiți o ipotecă de 30 de ani în 15 aniCum să plătiți o ipotecă de 30 de ani în 15 ani
Cum de a refinanța dacă am un 80/15/5Cum de a refinanța dacă am un 80/15/5
Cum poți folosi un împrumut de acasă pentru a-ți plăti ipoteca existentă?Cum poți folosi un împrumut de acasă pentru a-ți plăti ipoteca existentă?
» » Ce este o ipotecă închisă?
© 2022 OxiMrub.com