OxiMrub.com

Cum utilizez veniturile din chirie pentru a putea beneficia de un credit ipotecar?

Venitul dintr-o proprietate de închiriere vă ajută să vă calificați pentru un împrumut ipotecar și, adesea, pentru condiții mai bune de împrumut. Venitul dvs. este un factor major în stabilirea de către creditor a capacității dvs. de a rambursa ipoteca și riscul de neplată. Veniturile mai mari vă fac mai puțin riscante pentru creditor și pot avea ca rezultat o rată a dobânzii mai mică sau o cerință de plată în avans. Trebuie să vă pregătiți în avans pentru a vă permite să includeți venitul din chirie pe cererea dumneavoastră de credit ipotecar.

conținut

1

Depuneți banii de chirie pe care îi primiți în contul dvs. bancar în fiecare lună. Veți avea nevoie de dovada venitului pentru creditor. Luați în considerare obținerea unui nou cont bancar în numele dvs. doar pentru venitul din chirie, pentru a vă face mai ușor să distingeți venitul din chirii.

2

Renunță la contractul de închiriere original. O copie a contractului de închiriere original care conține semnătura chiriașului va fi cerută de creditor. Unii creditori nu vor lua în considerare veniturile din chiriașilor care nu sunt închiriate. Lăsați oricare dintre chiriașii care nu sunt în prezent închiriat să semneze un contract de închiriere, dacă este posibil. Verificați cu un ofițer de împrumut la creditor, în cazul în care veți cere să întrebați despre includerea veniturilor de la chiriași care nu sunt închiriate.

3

Proiectați o listă de cheltuieli de închiriere a proprietății. Creditorul va solicita să vă dezvăluiți anual toate costurile asociate cu proprietatea de închiriere pentru a vă determina venitul real din închiriere. Includeți impozitele pe proprietate, facturile de utilități și primele de asigurare ale proprietarilor de case. Obțineți copii ale celei mai actuale facturi pentru fiecare cheltuială. Dacă nu veți dezvălui o cheltuială de închiriere, ar putea duce la negarea cererii dvs. de ipotecă.

4

Revendicați cheltuielile de închiriere și veniturile din taxele dvs. federale și de stat actuale. Creditorul va solicita copii ale declarațiilor fiscale anterioare și anuale. Rentabilitatea veniturilor din închiriere documentate pe o declarație fiscală oferă o dovadă legală ulterioară creditorului de bani de închiriere. Fiți pregătiți să explicați veniturile din chirii de la declarațiile fiscale anterioare.

5

Adunați documentația pentru a explica orice pierdere a veniturilor din chirii afișate. O declarație fiscală care arată o pierdere sau un venit mai mic decât media din cauza unui motiv valabil, cum ar fi renovarea proprietății, va trebui explicat creditorului. Dovada motivului dvs. poate fi diferența dintre includerea integrală sau doar a unei părți din venitul din chirii.

6

Acordați-vă un împrumut ipotecar existent la închiriere, dacă este cazul. Unii creditori solicită să aveți un anumit procent din capitalul propriu în casa dvs. de închiriere, cum ar fi 25%, pentru a include venitul din chirie în cererea de împrumut. Echitatea este procentul din valoarea de piață a locuinței pe care o dețineți fără alte garanții.

7

Trimiteți-vă documentele de închiriere creditorului dvs. Răspundeți la orice întrebări pe care ofițerul de împrumut cere și le furnizează orice documentație suplimentară solicitată să utilizeze venitul din chirie pentru a vă califica pentru ipotecă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să închidem o chirie pentru a-ți avea propria casăCum să închidem o chirie pentru a-ți avea propria casă
Dacă puneți 25% în jos pe un credit ipotecar primiți în mod automat calificatDacă puneți 25% în jos pe un credit ipotecar primiți în mod automat calificat
Pot obține elevilor un credit ipotecar?Pot obține elevilor un credit ipotecar?
Cum să numărați venitul din chirie către un credit ipotecarCum să numărați venitul din chirie către un credit ipotecar
Ar solicita un consultant ipotecar detalii despre contul bancar?Ar solicita un consultant ipotecar detalii despre contul bancar?
Cum să obțineți o ipotecă bazată pe venitul străinCum să obțineți o ipotecă bazată pe venitul străin
Ce trebuie să știu despre obținerea unui credit ipotecar?Ce trebuie să știu despre obținerea unui credit ipotecar?
Puteți lua un împrumut bancar personal pentru o plată în avans pe o casă?Puteți lua un împrumut bancar personal pentru o plată în avans pe o casă?
Precalificări ale unui credit ipotecarPrecalificări ale unui credit ipotecar
Pot să-mi închiriez casa și să primesc un alt împrumut pentru a-mi cumpăra unul nou?Pot să-mi închiriez casa și să primesc un alt împrumut pentru a-mi cumpăra unul nou?
» » Cum utilizez veniturile din chirie pentru a putea beneficia de un credit ipotecar?
© 2022 OxiMrub.com