OxiMrub.com

Cât timp pentru a păstra documentele de împrumut acasă depășite?

Păstrează unele înregistrări ipotecare chiar și după ce casa este plătită.

Chiar și atunci când tehnologia se apropie de o societate fără hârtie, există documente originale care trebuie păstrate, inclusiv documente de împrumut pentru locuințe. Când vine vorba de păstrarea actelor de împrumut acasă, angajarea filozofiei "mai sigură decât rău" poate duce la grămezi de lucrări, mai ales dacă dețineți mai multe proprietăți sau ați refăcut de mai multe ori. Știind ce să stăpânească și ce să găsească gunoi va ajuta la reducerea aglomerației.

Instrucțiuni guvernamentale

Guvernul S.U.A. oferă îndrumări generale privind durata de păstrare a înregistrărilor de uz casnic. Vă recomandă să distrugeți înregistrările în depozite active și "depozitate moarte", ceea ce înseamnă documente cu vârsta de peste trei ani. Acesta sugerează păstrarea documentelor de împrumut și a actelor de achiziție la domiciliu atâta timp cât dețineți proprietatea. Serviciul Internal Revenue recomandă suspendarea oricăror documente de împrumut asociate venitului sau deducerilor până la expirarea statutului de limitare a declarației fiscale.

Impozitarea chestiunilor

Împrumuturile la domiciliu au, de obicei, implicații fiscale, iar IRS furnizează îndrumări explicite cu privire la ce trebuie menținut. Persoanelor fizice li se cere să prezinte documente care să dovedească orice venit, deducere sau credit solicitat timp de cel puțin trei ani de la data returnării. IRS are o statuie de limită de trei ani pentru a evalua impozitele pe randamentele raportate cu exactitate. Dacă nu ați depus o declarație fiscală în vreun an, nu există statuie de limitări. În acest caz, IRS vă recomandă să păstrați documente pe o perioadă nedeterminată.

Fapte făcute

Guvernul S.U.A. vă recomandă să vă angajați în orice faptă, atâta timp cât dețineți proprietatea, dar dacă v-ați plătit creditul ipotecar și dacă fapta dvs. a fost înregistrată în evidența funciară, documentele pot fi aruncate. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea municipalităților dispun online de copii ale acestor documente. Înainte de a arunca aceste hârtii, asigurați-vă că aveți un document numit "eliberare" sau "certificat de satisfacție". Puteți verifica acest lucru cu compania de titlu care a efectuat închiderea.

Mai sigur decât regret

Este important să aflați unde să vă păstrați înregistrările cheie. Într-un articol din "The New York Times", Paul Stephens, expert în furt de identitate și director al politicii și advocacy din cadrul Clearinghouse Privacy Rights, a descurajat stocarea înregistrărilor online, prin e-mail sau chiar pe un hard disk extern. Stephens avertizează că stocarea online poate fi hacked. În schimb, el sugerează că este mai bine să depozitați înregistrări de hârtie într-un dulap de depozitare încuiat sau la un seif.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce documente se află într-un pachet de închidere imobiliară?Ce documente se află într-un pachet de închidere imobiliară?
Poate guvernul să mă ajute cu ipoteca mea?Poate guvernul să mă ajute cu ipoteca mea?
Ce înseamnă "rezultatul rezultat în împrumuturile ipotecare"?Ce înseamnă "rezultatul rezultat în împrumuturile ipotecare"?
Ce documentație trebuie să furnizez un împrumut FHA?Ce documentație trebuie să furnizez un împrumut FHA?
Cum știu dacă împrumutul meu este asigurat?Cum știu dacă împrumutul meu este asigurat?
Cum să închideți un drept pe durată limitatăCum să închideți un drept pe durată limitată
Cum de a schimba companiile ipotecareCum de a schimba companiile ipotecare
Cum obțin un al doilea împrumut de acasă?Cum obțin un al doilea împrumut de acasă?
Cât durează subscrierea ipotecară?Cât durează subscrierea ipotecară?
Probleme de închidere a ipoteciiProbleme de închidere a ipotecii
» » Cât timp pentru a păstra documentele de împrumut acasă depășite?
© 2022 OxiMrub.com