OxiMrub.com

Care este diferența dintre escrow și evaluări?

Lumea imobiliară are propriul set de termeni și definiții. Indiferent dacă sunteți pe piață pentru a achiziționa o casă sau ați trecut deja prin acest proces, ar trebui să înțelegeți ce înseamnă termenii asociați cu împrumutul dumneavoastră ipotecar. Escrow este direct legat de împrumutul dvs. ipotecar, în timp ce evaluările sunt utilizate pentru impozitele pe proprietate.

Evaluări privind impozitul pe proprietăți

Proprietarii de locuințe sunt responsabili pentru plata impozitelor pe proprietate. Județele și municipalitățile utilizează veniturile generate de impozitele pe proprietate pentru a plăti diverse cheltuieli guvernamentale în jurisdicțiile lor. Județele stabilesc o rată de impozitare pentru a-și satisface bugetul, iar apoi fiecare proprietate este impozitată la această rată pe baza valorii evaluate. Evaluatorii fiscali determină valoarea, utilizând metodele lor specifice. Evaluările nu sunt aceleași cu evaluarea, iar valorile evaluate sunt adesea diferite de valoarea de piață corectă a proprietății.

Caracteristici

În California, regulile și reglementările privind impozitele pe proprietate și evaluările fiscale sunt descrise în propunerea 13. În conformitate cu propunerea, valorile proprietăților sunt evaluate în fiecare an, dar valoarea nu poate crește cu mai mult de 2 procente. Acest lucru împiedică creșterea taxelor de proprietate cât mai repede cu cât au fost valori de proprietate în trecut. Atunci când o proprietate este vândută, este permisă stabilirea unei noi valori de evaluare pentru noii proprietari. Rezidenții din California au dreptul de a contesta evaluarea impozitului pe proprietate dacă nu sunt de acord cu valoarea.

Conturile escrow

Neplata taxelor de proprietate în California poate duce la o excludere fiscală a proprietății. Creditorul de credite ipotecare dorește să vă asigure că plătiți taxele la timp pentru că deține o participație la proprietatea dvs. până când achitați împrumutul. Creditorul utilizează conturile escrow pentru a deține fonduri până la plata unei facturi de impozit pe proprietate, apoi creditorul face plata în numele dvs. Conturile escrow dețin, de asemenea, bani pentru asigurarea proprietarului.

Calcule și analiză anuală

Unii creditori solicită menținerea conturilor de escrow - în special pentru împrumuturile garantate de guvern și dacă aveți mai puțin de 20% pentru o plată în avans. În fiecare lună plătiți o sumă suplimentară cu plata ipotecară care intră în contul escrow. Suma lunară se calculează luându-se suma totală datorată pentru anul respectiv pentru a acoperi impozitele și asigurările și împărțirea cu 12. Împrumutătorilor le este permis să colecteze încă o șesime din totalul anual pentru a servi drept pernă în cazul în care o factură este mai mare decât așteptat. În fiecare an, creditorul analizează contul dvs. pentru a determina dacă trebuie să se facă schimbări pentru plățile lunare ale anului următor. Pe măsură ce evaluările impozitului pe proprietate cresc, plățile dvs. escrow vor crește, de asemenea, în mod corespunzător.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum se calculează taxele de proprietate în California?Cum se calculează taxele de proprietate în California?
Care este impozitul pe bunurile imobiliare?Care este impozitul pe bunurile imobiliare?
Cum se calculează taxele de proprietate din California pe o locuință recent achiziționatăCum se calculează taxele de proprietate din California pe o locuință recent achiziționată
Valoarea mea de piață a scăzut: mă aștept să plătesc mai puțin pe ipoteca mea?Valoarea mea de piață a scăzut: mă aștept să plătesc mai puțin pe ipoteca mea?
Tipurile de taxe ale proprietarilor de caseTipurile de taxe ale proprietarilor de case
Cum obtin escrow-ul de la casa mea de împrumut?Cum obtin escrow-ul de la casa mea de împrumut?
Cum puteți reduce impozitele pe proprietăți imobiliareCum puteți reduce impozitele pe proprietăți imobiliare
Cum pot calcula valoarea ad valorem?Cum pot calcula valoarea ad valorem?
Prelucrarea impozitelor pe proprietatePrelucrarea impozitelor pe proprietate
Evaluarea fiscală față de valoarea de piațăEvaluarea fiscală față de valoarea de piață
» » Care este diferența dintre escrow și evaluări?
© 2022 OxiMrub.com