Cum îmi pot adăuga soțul / soția la ipoteca mea?
Adăugarea soțului / soției dvs. la o ipotecă deja existentă nu este la fel de ușoară cum ar putea suna inițial, potrivit Bills.com. Probabil că v-ați căsătorit recent și doriți să adăugați partenerul dvs. la împrumutul dvs. de locuință. Dar schimbarea oricărui aspect al unei ipoteci existente, inclusiv a unui element aparent simplu ca adăugarea unui nume la documente, necesită un proces de refinanțare. Dacă noul dvs. soț nu este de încredere, atunci este posibil să nu puteți să-l adăugați la împrumut.
1
Obțineți un raport de credit curent pentru soțul / soția dvs. AnnualCreditReport.com este singurul site aprobat federal unde americanii pot obține un raport de credit gratuit în fiecare an de la fiecare dintre cele trei companii de raportare la nivel național. Dacă soțul dvs. și-a folosit deja rapoartele gratuite de credit pentru anul, rapoartele actualizate pot fi achiziționate online folosind un card de credit sau de debit. Începând cu 2010, rapoartele de credit comandate on-line costă de obicei aproximativ 9 dolari, în funcție de statul de reședință și tipul de document solicitat. Nu trebuie să verificați rapoartele de credit ale soțului dvs. fără permisiunea lui. Este necesar un scurt proces de verificare a identității, în care tu sau soțul / soția trebuie să răspundă la mai multe întrebări cu răspunsuri multiple pentru a obține rapoarte de credit online. Subiectele tipice includ numele unei rude, o fostă adresă stradală, numele unui fost creditor sau suma plății lunare pe un împrumut existent.
2
Sunați-vă compania actuală de ipotecă odată ce ați stabilit că soțul / soția dvs. nu are probleme grave de credit. Spuneți reprezentantului că doriți să refinanțați împrumutul, astfel încât să puteți adăuga soțul / soția dumneavoastră la ipotecă. Verificați ce documente va cere compania ipotecară.
3
Copiați și furnizați toate documentele necesare. Când refinanțați un credit ipotecar, trebuie să vă dovediți veniturile și activele în același mod ca și dvs. pentru a obține împrumutul inițial. De asemenea, soțul / soția va trebui să dovedească venituri și să prezinte active.
4
Semnați și furnizați documentele necesare fie personal, fie prin furnizarea de documente semnate în fața unui notar public atunci când solicitarea dvs. pentru ipotecare refinanțată a fost aprobată. Veți primi documente ipotecare actualizate în ambele dvs. nume, iar toate declarațiile de împrumut în viitor ar trebui adresate ambelor dvs. persoane.
Lucruri de care ai nevoie
- Raportul de credit al soției # 039
- Dovada venitului soțului / soției # 039
- Dovada venitului titularului ipotecar # 039
Bacsis
- Dacă dvs. ați refuzat o ipotecă refinanțată cu soțul / soția, luați în considerare dacă doriți să adăugați numele ei la faptă utilizând o Ldquo-quitclaimrdquoed. Dar țineți minte că, în timp ce soțul dvs. va obține apoi un interes legal de proprietate în casa, el nu va fi obligat să facă plăți ipotecare cu excepția cazului în care numele său pe împrumut.
Avertizare
- Ratele de dobândă se pot majora ori de câte ori refinanțați o ipotecă, mai ales dacă tranzacția implică adăugarea unei alte persoane la împrumut. Citiți cu atenție toate documentele. Puteți alege să nu adăugați soțul / soția prin refinanțare dacă ipoteca va costa în mod semnificativ mai mult decât împrumutul original.
- Cum să includem venitul soțului / soției pe ipoteca FHA
- Cum să adăugați nume la o refinanță ipotecară
- Poate un soț să vândă o casă fără soția sa?
- Cum să luați un soț / soție în afara unei fapte de încredere
- Ce se întâmplă cu creditul unui soț dacă împrumutul de la domiciliul soției sale este blocat?
- Cum pot elimina responsabilitatea pentru plățile ipotecare într-un divorț în California?
- Sunt obligat să vând casa după un divorț?
- Trebuie să-mi adaug soțul / soția la o faptă din California?
- Întrebări legale privind ipotecile care implică divorț
- Cum pot elimina numele unui soț dintr-o ipotecă?
- Drepturile unei soții când se află în fapta casei, dar nu și asigurarea de origine sau ipoteca
- Cine este responsabil pentru ipotecă în timpul separării?
- Cine semnează un credit ipotecar?
- Poți obține un împrumut de casă în cazul în care soțul tău a depus faliment?
- Pot să includ venitul de la soț dacă ipoteca este numai în numele meu?
- Cum aleg un creditor pentru a-mi refinanța ipoteca?
- Cum de a schimba numele pe o ipotecă
- Cum pot elimina un soț dintr-o ipotecă existentă fără divorț?
- Cum să treci la o ipotecă cu dobândă numai
- Creditarea creditelor ipotecare
- Soțul meu trebuie să completeze o cerere de credit ipotecar?