Cum obțin o listă imobiliară expirată?
Atunci când o listă imobiliară expiră, agenții concurează pentru a determina vânzătorul care dorește să semneze un contract cu compania lor. Pentru cumpărători și investitori, înregistrările expirate sunt o oportunitate de a găsi chilipiruri. Casele apar uneori pe piață la un preț redus. Dacă vânzătorul este motivat să vândă, ar putea accepta o ofertă mai mică de la un investitor interesat care se poate închide rapid. Deși listele imobiliare sunt în mod obișnuit rezervate agenților licențiați, este posibilă obținerea informațiilor chiar dacă nu sunteți un agent.
1
Contactați un agent imobiliar local sau un broker pentru a vă ajuta să accesați proprietățile expirate. Dacă sunteți interesat să cumpărați o anumită proprietate pe care ați pierdut-o, agentul imobiliar ar putea să furnizeze informațiile gratuit în speranța unei vânzări.
2
Solicitați să achiziționați o listă de proprietăți expirate de la un agent. Dacă preferați să nu utilizați serviciile agentului, puteți sugera plata unei liste de listări recent expirate. Deoarece proprietățile expiră în mod constant, este greu să păstrați o listă actuală.
3
Căutați în Serviciul de înregistrări multiple pentru proprietățile setate să expire în curând. MLS este de obicei rezervată agenților imobiliari și brokerilor, dar unele județe oferă acces public. În San Francisco, publicul poate căuta proprietățile MLS și statutul lor de piață. De asemenea, agenții pot oferi clienților interesați acces temporar pentru a căuta proprietăți. Căutați înregistrări care se apropie de data de expirare. Listările sunt de obicei active timp de 30, 90 sau 120 de zile. Cu toate acestea, unele listări rămân active pentru 180 de zile sau mai mult.
- Cum să licitați sub prețul solicitat pentru proprietățile hud
- Cum să retrageți o ofertă de contract de proprietate imobiliară
- Evaluarea corectă a valorii de piață a pieței imobiliare
- Ce înseamnă inactiv într-o listă imobiliară?
- Poate un agent imobiliar să fie ofițer de împrumut?
- Cum de a lista o casa fsbo pe mls
- Cum termin un contract cu un agent imobiliar?
- Cum să cumpărați primul dvs. apartament
- Formulare pentru vânzări imobiliare
- Reguli pentru listarea unei case
- Motive pentru dezmembrarea unei case
- Dreptul fiduciar al agenților imobiliari
- Îmi datorez agentul cumpărător dacă am refuzat un contract acceptat?
- Ce întrebări ar trebui să întreb un agent imobiliar înainte de a le angaja?
- Un broker trebuie să arate vânzătorului o ofertă?
- Metode de marketing imobiliar
- Cât costă un agent să-mi vândă casa?
- Cum îmi listez casa de vânzare pe mls?
- Fac toate tranzacțiile imobiliare un broker și un agent?
- Agent vanzari imobiliari vs. Broker
- Cum pot să-mi enumăr proprietatea imobiliară pe un mls?