OxiMrub.com

Cât timp are loc o blocare a casei pe înregistrarea dvs. de credit?

Cât timp are loc o blocare a casei pe înregistrarea dvs. de credit?

Dacă ați primit o notificare de neplată prin poștă, s-ar putea să vă întrebați despre ramificațiile sale, cum ar fi cât timp o blocare va rămâne pe înregistrarea dvs. de credit. Veți primi această notificare prestabilită între 60 și 90 de zile după ce ați pierdut în urma plăților dvs. ipotecare. Acest lucru este grave, deoarece blocarea pieței poate avea un efect dăunător asupra vieții dvs. și poate duce la pierderea casei. Pentru proprietarii de case care trec prin blocare, un alt efect serios îl are raportul de credit al unui proprietar, în care scorul de credit al proprietarului are un hit mare și o blocare documentată poate bântui pe ani de zile un proprietar de locuințe închis.

Durată

Odată ce blocarea este finalizată, creditorul ipotecar va raporta blocarea la cele trei birouri de credit majore. Această blocare va rămâne în raportul dvs. de credit timp de șapte ani și poate fi modificată numai cu anumite corecții specifice pe care le-ați făcut. Foreclosures sunt, de obicei, enumerate în secțiunea informații publice privind raportul dvs. de credit. Această secțiune este rezervată în special pentru judecățile împotriva dvs., printre care se numără blocarea pieței, falimentul și garanțiile fiscale.

Impactul creditului

O blocare poate avea un efect dăunător asupra creditului dvs., dar este dificil să știți cât de mult scorul dvs. de credit va scădea din cauza unei blocări. Potrivit Institutului Home Buying, o blocare a pieței poate fi unul dintre cele mai grave lucruri care se pot întâmpla la scorul dvs. de credit. Pe termen scurt, probabil veți fi refuzat pentru împrumuturi și cărți de credit. O parte a formulei pentru scorul dvs. de credit este modul în care ați gestionat creditul în ultimii doi ani. Deci, după doi ani, blocarea dvs. va avea probabil mai puțin un impact asupra scorului dvs., mai ales dacă ați făcut pași în vederea reconstruirii creditului.

Impactul ratei dobânzii

Impactul scorurilor de credit asupra ratelor dobânzilor la împrumut ar trebui să vizeze cei care au trecut prin blocare și care intenționează să obțină noi împrumuturi sau carduri de credit. Potrivit aspectelor de confidențialitate, un scor mai mic garantează destul de mult rate mai mari. De exemplu, o persoană cu un scor de credit mai mic de 600 se poate aștepta să plătească dobândă la mai multe puncte procentuale mai mare decât cineva care are un scor de 700 sau mai bine. Cu cât scade scorul dvs. după închidere, cu atât mai mare va fi rata dobânzii la un nou împrumut.

Îndepărtarea rapoartelor de credit

Legea federală mandatează ca articole, cum ar fi blocarea pieței, să fie eliminate din raportul dvs. de credit după șapte ani. Dar asta nu se întâmplă întotdeauna. Dacă au trecut șapte ani de la anunțarea blocării dvs., aveți dreptul să adresați o solicitare scrisă fiecăruia dintre cele trei birouri de credit pentru a elimina aceste informații. Este posibil ca articolele incorecte să fie eliminate din raportul dvs. de credit, dar acest lucru trebuie făcut în scris. Examinarea în mod regulat a raportului dvs. de credit este cel mai bun mod de a rămâne în fruntea erorilor de credit și de a verifica eliminarea erorilor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Fapte în locul consecințelor de executare a blocăriiFapte în locul consecințelor de executare a blocării
Dacă am o casă în blocare pot obține finanțare ipotecară pentru o altă casă?Dacă am o casă în blocare pot obține finanțare ipotecară pentru o altă casă?
Cum pot opri blocarea înainte de începerea procesului de blocare?Cum pot opri blocarea înainte de începerea procesului de blocare?
Ce faci cand casa ta este vanduta in inchidere?Ce faci cand casa ta este vanduta in inchidere?
O ipotecă modificată îmi va afecta creditul?O ipotecă modificată îmi va afecta creditul?
Ce se întâmplă atunci când implicit o ipotecă FHA?Ce se întâmplă atunci când implicit o ipotecă FHA?
Procesul de blocare standardProcesul de blocare standard
Întrebări de credit pentru vânzarea în lipsă de caseÎntrebări de credit pentru vânzarea în lipsă de case
Cum va afecta blocarea afacerii istoria creditului?Cum va afecta blocarea afacerii istoria creditului?
Cât timp va afecta blocarea pieței mele scorul meu fico?Cât timp va afecta blocarea pieței mele scorul meu fico?
» » Cât timp are loc o blocare a casei pe înregistrarea dvs. de credit?
© 2022 OxiMrub.com