OxiMrub.com

Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?

Echitatea este importantă atunci când încercați să refinanțați un împrumut ipotecar. Asta pentru că creditorii cer în mod obișnuit proprietarii de locuințe să aibă cel puțin 20% capitaluri proprii în locuințele lor înainte de a le aproba pentru refinanțare. Proprietarii de locuințe care au un împrumut ipotecar primar și o linie de credit de origine proprie ar putea găsi dificilă îndeplinirea acestei cerințe, în funcție de valoarea curentă a locuinței.

echitate

Echitatea este diferența dintre ceea ce datorați împrumuturilor ipotecare ale rezidenței dvs. și ceea ce merită casa ta. Acest lucru înseamnă că capitalul dvs. poate crește și cădea nu numai pe măsură ce vă plătiți creditul ipotecar, ci și pe măsura creșterii sau scăderii valorii locuinței. Dacă îți datorezi 150 000 de dolari pentru împrumutul tău ipotecar și casa ta are o valoare de 200.000 de dolari, ai 50% capitaluri proprii în casa ta sau 25% capitaluri proprii. Calculați procentajul de capital prin împărțirea valorii capitalului propriu în valoarea de piață curentă a locuinței.

Linii de actiuni de acasa ale creditelor

O linie de credit de origine acționează ca un card de credit. În funcție de suma de capital pe care o aveți în casa dvs., un împrumut vă va permite să împrumutați o anumită sumă. Dacă aveți un capital de 80.000 de dolari în casa dvs., creditorul dvs. vă poate permite să împrumutați o sumă maximă de 60.000 $ la un moment dat. Plătiți numai - cu dobândă - suma de bani pe care ați împrumutat-o. Dacă ați împrumutat 20.000 $ pe linia dvs. de credit de 60.000 de dolari pentru acasă, va trebui să plătiți numai acea sumă, în plățile lunare.

Linii de credit și de capitaluri proprii

Când stabiliți cât de mult aveți în casa dvs., va trebui să adăugați suma pe care o datorați pentru toate împrumuturile dvs. ipotecare. Dar când vine vorba de linii de credit de acasă, trebuie doar să includeți suma pe care o plătiți în realitate, nu suma maximă pe care ați împrumutat-o. Spune că casa ta este în valoare de 250.000 de dolari. Îți datorezi 180.000 de dolari pentru împrumutul tău ipotecar primar. Aveți, de asemenea, o linie de credit pentru acasă, cu o limită maximă de împrumut de 100.000 $. Dar datorați doar 20.000 de dolari pe această linie de credit. Apoi vă datorează un total de 200.000 de dolari pentru împrumuturile dumneavoastră ipotecare, lăsându-vă cu capital de 50.000 $. Acest lucru vă va oferi un procentaj de capital de 20%.

Stimularea echității

Puteți să vă măriți capitalul propriu, plătind fie creditul ipotecar primar, fie linia de acasă a creditului, într-un clip mai rapid. De exemplu, în cazul în care datorați 100.000 de dolari în total, pe o linie de credit ipotecar primar și acasă de credit pentru o locuință în valoare de 120.000 de dolari, procentul de capital va fi de aproximativ 17%. Dar dacă o parte din soldul ipotecar a fost de 20.000 dolari în linie de origine actiuni de credit datorie, ai putea crește procentul de capitaluri proprii la 25 la sută, prin plata în valoare de 10.000 dolari în valoare de această datorie.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce folosesc băncile pentru a determina valoarea casei și capitalul propriu?Ce folosesc băncile pentru a determina valoarea casei și capitalul propriu?
Cum se aplică pentru un împrumut de capital propriuCum se aplică pentru un împrumut de capital propriu
Cât de curând după ce ați cumpărat o casă puteți obține un împrumut pentru acasă?Cât de curând după ce ați cumpărat o casă puteți obține un împrumut pentru acasă?
Pot refinanța casa mea cu capitaluri negative?Pot refinanța casa mea cu capitaluri negative?
Care este procentul împrumutului-valoare?Care este procentul împrumutului-valoare?
Diferențele dintre un credit ipotecar invers și un împrumut de capital propriuDiferențele dintre un credit ipotecar invers și un împrumut de capital propriu
Aveți nevoie de bani pentru a refinanța un credit ipotecar?Aveți nevoie de bani pentru a refinanța un credit ipotecar?
Cum se calculează procentele negative ale capitalului propriuCum se calculează procentele negative ale capitalului propriu
Opțiuni de refinanțare scurteOpțiuni de refinanțare scurte
Negocierea reducerii principale pe o linie de capitalNegocierea reducerii principale pe o linie de capital
» » Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
© 2022 OxiMrub.com