Ce informații va avea un agent de faliment despre mine?
Falimentul poate fi un proces intim și jenant, deoarece administratorul falimentului și instanța de faliment solicită toate detaliile situației financiare. Acestea includ venitul dvs., venitul potențial, venitul trecut, datoriile, datoriile potențiale, activele și activele potențiale. Dacă încerci să ascunzi oricare dintre detaliile tale financiare, ai putea avea probleme serioase.
Proces
Când depuneți dosarul pentru falimentul capitolului 7, sunteți de acord cu un proces de lichidare, ceea ce înseamnă că administratorul falimentului va vinde toate bunurile dvs. care nu sunt scutite pentru a obține bani pentru a vă achita unele sau toate datoriile. Chiar și în capitolul 13, mandatarul trebuie să efectueze o lichidare pentru a verifica dacă creditorii dvs. în cadrul planului de rambursare vor primi cel puțin la fel de mult cum ar fi în cazul lichidării capitolului 7.
Petiţie
Primul moment de expunere vine atunci când depuneți cererea de faliment. Petiția vă cere să vă prezentați imaginea financiară într-o varietate de moduri. Pe petiție trebuie să menționați numele, adresa, modul în care intenționați să vă plătiți taxa de depunere (360 $), valoarea estimată a întregii dvs. proprietăți, numărul estimat de creditori pe care îl aveți, suma estimată a tuturor datorii, dacă ați fost vreodată evacuat și dacă ați depus deja faliment.
Documente justificative
Audierea creditorilor
Administratorul vă va supune unui interviu verbal în cadrul unei reuniuni a creditorilor, care va avea loc în mod regulat în procesul de faliment. Administratorul vă va întreba cu privire la informațiile pe care le-ați furnizat și vă poate solicita alte întrebări pentru a verifica dacă ați furnizat cu precizie toate informațiile necesare. Creditorii dvs. pot participa la audiere dacă doresc și pot pune întrebări cu privire la situația dvs. financiară.
Expert Insight
Este întotdeauna mai bine să fii cinstit și diligent în furnizarea tuturor informațiilor necesare administratorului. În cazul în care mandatarul captează orice indiciu că puteți ascunde venituri sau proprietăți sau că ați fost neglijent în completarea formularelor sau furnizarea de informații, mandatarul va investiga agresiv afacerile dumneavoastră. Acest lucru ar putea conduce la o expunere ulterioară și, mai important, ar putea conduce la sancțiuni civile și penale.
- Poate agentul de faliment să forțeze vânzarea unei proprietăți moștenite?
- Cum să înregistrați capitolul 13 pentru a evita blocarea pieței
- Are falimentul lichidarea datoriilor pe o casa & carduri de credit?
- Cum să vinzi o casă după depunerea capitolului 7
- Ce pot face daca sunt dat in judecata pentru o inchidere?
- O blocare după reafirmarea datoriei
- Cum să eliminați oa doua ipotecă
- Cum îmi pot modifica ipoteca după ce a intrat într-un faliment din capitolul 13 și șederea a fost…
- Casa ta și ipoteca în capitolul 13 faliment
- Cum să eliminați oa doua ipotecă prin faliment
- Când să introduceți capitolul 13 în procesul de blocare
- Împuternicire și capitolul 7
- Consecințele și beneficiile unui proprietar care declară falimentul
- Poate fi inclusă o proprietate în capitolul 7?
- Va salva faliment casa mea?
- Poate fi vândută o casă dacă treci prin faliment?
- Opțiunile de faliment pentru a evita blocarea pieței
- Ce se întâmplă atunci când un deținător de ipotecă nu a depus o plângere în faliment?
- Cum să vă predați casa într-un faliment
- Care sunt opțiunile mele de locuit dacă am faliment?
- Ce pot să fac dacă o scutire de ședere automată a fost acordată companiei mele ipotecare?