OxiMrub.com

Ce se întâmplă cu ipoteca mea atunci când o nouă companie o cumpără?

Atunci când o nouă companie își cumpără ipoteca, cea mai mare schimbare este adresa la care trimiteți plata.

În cursul împrumutului dumneavoastră ipotecar, este posibil să aveți un transfer de service. Transferul de service este termenul utilizat atunci când serviciul dvs. de împrumut ipotecar vinde împrumutul dvs. unei alte instituții financiare. Potrivit Market Watch, împrumutul dvs. poate fi vândut de mai multe ori pe întreaga durată a perioadei de împrumut - în special imediat după închidere. Creditorii vinde împrumuturi pentru o varietate de motive legate în cea mai mare parte de reducerea costurilor.

motive

Creditorul dvs. face multe lucruri în legătură cu împrumutul dvs. Pe lângă împrumutul banilor, creditorul vă gestionează contul escrow, vă plătește facturile legate de ipotecă, răspunde la întrebări, acceptă plăți și pregătește declarații pentru utilizarea dvs. Toate aceste sarcini necesită realizarea de bani și de personal. Prin vânzarea împrumutului dvs. unui alt servicer, creditorul dvs. minimizează costurile pentru companie. Noua companie primește un procent din rata dobânzii pentru întreținerea împrumutului.

Notificare

Puteți primi două notificări separate - una de la creditor, una de la noul servicer. Respectarea Legii naționale privind locuințele la prețuri accesibile impune creditorilor să vă anunțe cu cel puțin cincisprezece zile înainte de data următoare a plății ipotecilor. Scrisoarea pe care o primiți trebuie să conțină informațiile de contact ale noului dvs. servicer, data la care vechea companie nu mai acceptă plățile și data la care noua companie începe să accepte plățile. De asemenea, puteți primi o scrisoare de la noul dvs. servicer. Dacă primiți o scrisoare de bun venit, dar nu aveți nici o scrisoare la revedere, contactați serviciul de împrumut anterior pentru a confirma că împrumutul a fost vândut. Unii artiști înșelătorii folosesc transferul de servicii pentru a fura bani de la proprietarii de case.

Beneficii

Transferul de service nu este un lucru rău. În multe cazuri, noua companie este mai bine pregătită pentru a face față procesării zilnice a împrumutului dumneavoastră ipotecar. Noua dvs. companie de împrumut poate avea beneficii mai bune, inclusiv opțiunile de plată online și gestionarea contului online. Este posibil să observați nicio diferență în plata ipotecii dvs. lunare dincolo de schimbarea adresei.

complicaţiile

Transferul de service este un lucru obișnuit și trebuie să fie o tranziție fără întreruperi între creditori. S-ar putea să vă confruntați cu probleme dacă sunteți în curs de finalizare a unei modificări a împrumutului, a unui plan de plată sau a unei vânzări în lipsă. Lipsa de comunicare între creditori poate duce la necesitatea de a începe întregul proces din nou cu noul creditor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se întâmplă cu un cont de escrow atunci când un împrumut este plătit?Ce se întâmplă cu un cont de escrow atunci când un împrumut este plătit?
PMI ieși din escrow?PMI ieși din escrow?
Cum să adăugați un membru al familiei la ipoteci la domiciliuCum să adăugați un membru al familiei la ipoteci la domiciliu
Ce se întâmplă cu escrow-ul meu dacă refinancez?Ce se întâmplă cu escrow-ul meu dacă refinancez?
Pot fi alocate ipoteci?Pot fi alocate ipoteci?
Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține…
Ce tipuri de împrumuturi pot fi acoperite de asigurarea ipotecară privată?Ce tipuri de împrumuturi pot fi acoperite de asigurarea ipotecară privată?
Creditul meu ipotecar a fost vândut: cine are documentele?Creditul meu ipotecar a fost vândut: cine are documentele?
Pot renunța la escrow pe un credit ipotecar?Pot renunța la escrow pe un credit ipotecar?
Ce este împrumutul-la-valoare pe un credit ipotecar?Ce este împrumutul-la-valoare pe un credit ipotecar?
» » Ce se întâmplă cu ipoteca mea atunci când o nouă companie o cumpără?
© 2022 OxiMrub.com