OxiMrub.com

Opțiuni guvernamentale pentru poziția cu capital invers

Programele federale și de stat sunt disponibile pentru a ajuta proprietarii de case cu capitaluri proprii negative.

Atunci când valorile casei se diminuează datorită unei piețe nefavorabile a locuințelor, proprietarii de locuințe se pot afla într-o situație în care soldul ipotecilor este mai mare decât valoarea casei lor. Acest lucru se referă în mod obișnuit la a fi cu capul în jos sau sub apă în casă. Atât guvernul federal cât și California oferă programe ipotecare pentru a ajuta acești proprietari de case.

Programul federal de refinanțare

Guvernul federal oferă programul Home Refordable Refinance (HARP), care permite proprietarilor de case să obțină o ipotecă nouă, mai accesibilă, chiar dacă acestea sunt cu capul în jos în casa lor. Creditele ipotecare actuale trebuie să fie de tip convențional, nu FHA sau VA, deținute sau garantate fie de Fannie Mae, fie de Freddie Mac și trebuie să aibă originea până la 31 mai 2009. În plus, actualul sold ipotecar trebuie să fie mai mare de 80% Valoarea curentă. De asemenea, trebuie să existe un istoric bun de plată a ipotecii pentru cele 12 luni anterioare.

FHA Short Refinance

Pentru proprietarii de locuințe ale căror ipoteci actuale sunt convenționale, nu FHA sau VA, și nu cu Fannie Mae sau Freddie Mac, programul federal Making Home Affordable (MHA) oferă o opțiune de refinanțare pentru un împrumut FHA nou și mai accesibil. Creditele ipotecare curente trebuie să fie sub apă, iar locuința trebuie să fie ocupată ca locuință legală a proprietarului. Plățile curente totale ale datoriei nu trebuie să depășească 55% din venitul brut. Actuala ipotecă nu trebuie să fie delicventă și nu trebuie să existe condamnări penale legate de o tranzacție imobiliară sau ipotecară.

Reducerea principală federală

Programul Principal de Reducere MHA este conceput pentru a reduce în mod specific valoarea soldului ipotecar al unui proprietar, care, la rândul său, reduce plățile lunare sau permite vânzarea regulată a locuinței. Împrumutul curent nu poate fi cu Fannie Mae sau Freddie Mac și trebuie să fi început până la 1 ianuarie 2009. Soldul actual al creditelor ipotecare nu trebuie să depășească 729.750 USD, plățile depășind 31% din venitul brut lunar. Solicitantul trebuie, de asemenea, să documenteze dificultățile financiare în plata plăților curente și capacitatea de a plăti cu succes plățile mai mici modificate.

Reducere principală în California

Agenția de Finanțare a Locuințelor din California (HFA) are, de asemenea, propriul Program de Reducere Principală. Proprietarii de locuințe supraviețuitori trebuie să aibă venituri sub 120% din venitul mediu în județul lor local, iar ipoteca actuală este limitată la un sold maxim de 729.750 $, provenit până la 1 ianuarie 2010. În plus, locuința trebuie să fie ocupată de proprietar și poate fi una la patru unități. Locuințe izolate și atașate, plus condos sunt eligibile. Locuințele mobile care sunt atașate permanent terenului proprietarului se califică, de asemenea. Proprietarii de case într-un faliment activ, deschis nu sunt eligibili, dar finalizate, falimentele desființate nu vor exclude eligibilitatea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Poate guvernul să mă ajute cu ipoteca mea?Poate guvernul să mă ajute cu ipoteca mea?
Poți să-ți păstrezi casa cu o faptă, în loc de închidere?Poți să-ți păstrezi casa cu o faptă, în loc de închidere?
Fha și harpa sunt la fel?Fha și harpa sunt la fel?
Programe guvernamentale de asistență ipotecară pentru proprietarii de case în urmă cu 90 de zile…Programe guvernamentale de asistență ipotecară pentru proprietarii de case în urmă cu 90 de zile…
Cum mă pot califica pentru asistență ipotecară guvernamentală?Cum mă pot califica pentru asistență ipotecară guvernamentală?
Există vreo ușurare pentru ipotecile cu capitaluri proprii negative?Există vreo ușurare pentru ipotecile cu capitaluri proprii negative?
Finanțarea pentru a repara un credit ipotecarFinanțarea pentru a repara un credit ipotecar
Opțiuni de refinanțare la domiciliuOpțiuni de refinanțare la domiciliu
Modificări ipotecare programe cu freddie macModificări ipotecare programe cu freddie mac
Legile de refinanțareLegile de refinanțare
» » Opțiuni guvernamentale pentru poziția cu capital invers
© 2022 OxiMrub.com