OxiMrub.com

Ce fel de taxe vă puteți aștepta cu creditare rău și închirierea unui apartament?

Un rating de credit slab vă doare într-o varietate de moduri. Nu numai că face ca calificarea pentru un împrumut sau linia de credit să fie dificilă, ci face ca găsirea proprietății de închiriere să fie o provocare. Proprietarii în general solicită permisiunea dvs. să vă tragă istoricul de credit atunci când aplicați pentru un apartament sau o locuință de închiriat. Prin revizuirea rapoartelor dvs. de credit, un proprietar poate determina valoarea datoriilor pe care le efectuați și dacă aveți un istoric al evacuărilor. Puteți găsi o proprietate de închiriere cu un credit rău, însă este posibil să plătiți comisioane suplimentare pentru a acoperi riscul perceput de închiriere.

Depozit de securitate mai mare

Majoritatea proprietarilor solicită chiriașilor să plătească un avans de garanție înainte de a se deplasa. Depozitul de securitate acoperă orice daună sau pierdere pentru proprietar care ar putea apărea pe durata contractului de leasing. Percepția este că creditul rău vă face un risc mai mare pentru proprietar. Prin urmare, un proprietar are dreptul de a solicita un depozit de securitate mai mare pentru a compensa acest risc. California a stabilit limite pentru depozitul maxim de securitate pe care un proprietar îl poate percepe, indiferent de istoricul dvs. de credit.

Chirie suplimentară

Politica proprietarilor este diferită, dar unii proprietari vă cer să plătiți chiria în prima și ultima lună. Ca un depozit de securitate mai mare, această taxă reduce riscul pe care îl are proprietarul prin închirierea către dvs. În cazul în care vă rupeți contractul de închiriere și vă deplasați mai devreme, proprietarul păstrează chiria din ultima lună și o aplică la unitatea dvs. Dacă proprietarul dvs. cere numai chiriașilor să plătească chiria primei luni în avans, oferindu-vă plata chiriei din ultima lună, vă poate da un picior pentru a vă aproba cererea, chiar dacă aveți un credit rău. Oferirea unei plăți de trei până la șase luni a chiriei în avans pentru a reduce în continuare riscul proprietarului, de asemenea, vă poate ajuta să obțineți aprobarea, dacă vă puteți permite să faceți acest lucru.

Riscuri de risc

Companiile de închiriere au, de obicei, standarde de credit pe care trebuie să le îndepliniți pentru a aproba cererea dvs. Dacă nu respectați aceste standarde, unele companii de închiriere pot aproba cererea dumneavoastră cu condiția să plătiți o taxă de risc. Ratele de risc variază în funcție de companie, dar, spre deosebire de depozitul dvs. de securitate, aceste comisioane nu pot fi restituite. Puteți plăti taxa de risc direct administratorului de închiriere sau unei societăți de obligațiuni terță parte, care oferă apoi proprietarului o garanție de plată în numele dvs.

Alte taxe

Nu toate taxele pe care o percepe o companie de închiriere sunt dependente de ratingul dvs. de credit. De exemplu, dacă complexul de închiriere oferă parcare rezidenților și dețineți un vehicul, este posibil să plătiți o taxă de parcare. Proprietarii și companiile de închiriere plătesc, de asemenea, taxe de aplicare. Astfel de taxe acoperă costul tragerii istoricului dvs. de credit și sunt nerefundabile. Alte comisioane pe care le puteți întâlni și care nu depind de scorul dvs. de credit includ taxele pentru animale de companie și taxele de întreținere.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Legile privind depozitele de garanții pentru apartamente de închiriatLegile privind depozitele de garanții pentru apartamente de închiriat
Contractele de credit de apartament scad scorul dvs.?Contractele de credit de apartament scad scorul dvs.?
Soțul meu mi-a ruinat creditul și trebuie să închiriez un apartamentSoțul meu mi-a ruinat creditul și trebuie să închiriez un apartament
Puteți obține un apartament fără credit sau co-semnatar?Puteți obține un apartament fără credit sau co-semnatar?
Cum să închiriezi o casă fără istoric de închiriereCum să închiriezi o casă fără istoric de închiriere
Cum pot să închiriez un apartament cu credit rău?Cum pot să închiriez un apartament cu credit rău?
Închirierea apartamentelor și ratingul de creditÎnchirierea apartamentelor și ratingul de credit
Cum pot să mă calific pentru un apartament cu un scor de credit scăzut?Cum pot să mă calific pentru un apartament cu un scor de credit scăzut?
Este o nulitate incheiata daca un depozit de garantie nu este platit?Este o nulitate incheiata daca un depozit de garantie nu este platit?
Verificarea creditelor pentru proprietăți de închiriereVerificarea creditelor pentru proprietăți de închiriere
» » Ce fel de taxe vă puteți aștepta cu creditare rău și închirierea unui apartament?
© 2022 OxiMrub.com