Soțul meu mi-a ruinat creditul și trebuie să închiriez un apartament
Atunci când cuplurile se căsătoresc, datoria uneori se amestecă dacă conturile sunt împărțite. Scorul dvs. de credit poate suferi fără vina proprie. Dacă soțul tău ți-a ruinat creditul și trebuie să găsești un apartament, toată speranța nu se pierde. Numai creditul nu vă determină capacitatea de a plăti la timp. Aveți modalități în jurul cerințelor de credit, dar este nevoie de o cercetare și de efort.
1
Căutați apartamente care săriți verificarea creditului. Deși majoritatea apartamentelor verifică creditul, puteți găsi un complex gestionat de proprietari care să vă ofere posibilitatea de a vă explica situația. Comunitățile derulate de o companie de administrare respectă în general standardele stabilite de corporație. Proprietarii adesea preferă un scor de credit în jurul valorii de 670, dar scorul de credit nu este singurul factor decisiv. Proprietarii îți evaluează veniturile, stabilitatea locurilor de muncă și istoricul anterior de închiriere.
2
Economisiți bani pentru un depozit. Un scor redus de creditare nu înseamnă neapărat o negare. Apartamentele vor necesita adesea un depozit de securitate mai mare dacă nu îndepliniți criteriile minime de creditare.
3
Întrebați despre obligațiunile garantate. O garanție de garanție este o alternativă la un depozit de securitate. Plătiți o mică primă în favoarea societății de obligațiuni, de obicei între 10 și 15% din depozitul de garanție. Spre deosebire de un depozit de securitate, nu veți primi banii înapoi la sfârșitul contractului de leasing. Scopul este să economisiți acum bani. Încă sunteți răspunzător pentru eventualele daune aduse apartamentului, dar datorați societatea de obligațiuni în locul proprietarului.
4
Ofertă pentru plata anticipată a chiriei. Dacă vă puteți permite, plătiți câteva luni de chirie în avans. Plata unei părți din leasing în avans reduce riscul proprietarului, deoarece plata este deja garantată. Dacă nu aveți resursele necesare pentru a plăti anticipat, sugerați proprietarului deducerea automată a chiriei lunare din contul dvs. bancar.
5
Cere-i pe cineva să semneze. Dacă scorul dvs. de credit este prea scăzut, cereți unui membru al familiei sau unui prieten apropiat să co-semneze contractul de închiriere. Co-semnatarul nu trebuie să fie un coleg de cameră, dar își va asuma responsabilitatea financiară dacă nu puteți plăti.
6
Curăță-ți creditul. Nu este niciodată să întârzieți să începeți să creșteți scorul dvs. de credit. Plăti facturile la timp. Istoricul plăților reprezintă 35% din scorul dvs. de credit, potrivit MyFico. Dacă aveți conturi delincvente, încercați să negociem așezările. Puteți obține o copie gratuită a raportului dvs. de credit de la annualcreditreport.com.
- Cum pot fi acceptat într-un apartament cu credit rău?
- Contractele de credit de apartament scad scorul dvs.?
- Cum pot obține un credit ipotecar cu un scor de credit scăzut?
- Cum construiesc credit pentru a cumpăra o casă?
- Puteți obține un apartament fără credit sau co-semnatar?
- Ce scor de credit este necesar pentru a obține un credit ipotecar?
- O ipotecă modificată îmi va afecta creditul?
- Este 680 un scor bun de credit pentru o casă sau un apartament?
- Repararea creditelor ipotecare
- Întrebări de credit pentru vânzarea în lipsă de case
- Poți obține un împrumut de casă în cazul în care soțul tău a depus faliment?
- Cât timp va afecta blocarea pieței mele scorul meu fico?
- Cum afectează multiple credite ipotecare creditul dvs.?
- Cumpararea unei case imbunatateste scorul dvs. de credit?
- Prima informație despre creditul de cumpărături la domiciliu
- Îți afectează creditul pentru a co-semna pentru altcineva închirierea apartamentului?
- Va rupe apartamentul dvs. de leasing afecta scorul dvs. de credit?
- Se pre-califică cu mai mulți creditori pentru un împrumut de acasă mi-a rănit creditul?
- Poate un co-semnatar într-o achiziție de acasă să afecteze scorurile de credit?
- Cum afectează problemele de credit obținerea unui credit ipotecar
- Poate leasing-un apartament ridica scorul dvs. de credit?