OxiMrub.com

Contractele de credit de apartament scad scorul dvs.?

Un proprietar poate privi mai mulți factori atunci când decide dacă să vă închirieze un apartament. Aceasta poate include ocuparea forței de muncă, veniturile, istoricul de închiriere și creditul. Apartamente diferite au standarde de credit diferite, dar un lucru cel mai multe verificări de credit apartament au în comun este plasarea unei anchete privind raportul dvs. de credit. Această anchetă are potențialul de a reduce scorul dvs. de credit.

Tipuri de anchete

Ori de câte ori o persoană sau o companie văd fișierul dvs. de credit, această anchetă apare în raportul dvs. de credit. Anchetele vin în două tipuri. Prima este o anchetă dificilă. Acest tip apare atunci când aplicați pentru credit, cum ar fi un card de credit. De asemenea, apare atunci când acordați permisiunea unui utilizator de a accesa raportul dvs. de credit ca parte a unui proces de aplicare, cum ar fi un închiriere de apartamente. O anchetă ușoară este diferită. Apare atunci când fișierul dvs. de credit este accesat într-un alt scop decât cel care solicită acordarea de credite sau determinarea creditului. O anchetă ușoară se întâmplă atunci când vă trageți un raport de credit propriu.

Credit Affect

Anchetele soft nu vă afectează creditul. Sunt greu de interogat. Un scor FICO este un număr de trei cifre care variază de la 300 la 850. Zece procente din scorul dvs. FICO reflectă câte anchete recente apar în raportul dvs. de credit. Potrivit FICO, o anchetă dificilă nu vă poate afecta prea mult creditul și, dacă se întâmplă acest lucru, scorul dvs. va scădea probabil nu mai mult de cinci puncte. Cu toate acestea, cu cât aveți mai multe solicitări grele, cu atât mai mult vă pot reduce creditul. Cât de multe solicitări grele determină scăderea scorului dvs. vor varia în funcție de celelalte informații găsite în raportul dvs. de credit.

Raportarea creditelor

Anchetele dificile vă pot afecta creditul, dar numai pentru o perioadă limitată de timp. Atât anchetele moi cât și cele grele rămân în raportul dvs. de credit timp de doi ani de la data la care se desfășoară ancheta. După această perioadă, anchetele vor cădea automat în raportul dvs. Pentru scopurile de creditare, FICO ia în considerare numai solicitările greșite care au avut loc în ultimele 12 luni când ați calculat scorul. Anchete grele mai vechi decât asta nu afectează scorul dvs. de credit la toate.

consideraţii

Pentru a minimiza efectul potențial negativ al solicitărilor multiple în raportul dvs. de credit, fiți proactiv în căutarea apartamentului. Înainte de a vă depune cererea, adresați managerului de apartament sau proprietarului ce criterii de credit sunt necesare pentru aprobarea de închiriere. Dacă aveți circumstanțe speciale, cum ar fi falimentul sau blocarea în raportul dvs. de credit, întrebați dacă acest lucru vă va descalifica drept chiriaș. În acest fel, puteți afla că nu vă calificați în avans și, prin urmare, puteți evita o anchetă inutilă asupra raportului dvs.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Are un impozit pe casa ta afectând creditul tău?Are un impozit pe casa ta afectând creditul tău?
Soțul meu mi-a ruinat creditul și trebuie să închiriez un apartamentSoțul meu mi-a ruinat creditul și trebuie să închiriez un apartament
Pot să semneze un contract de închiriere de apartamente dacă sunt co-semnatar al unui alt contract…Pot să semneze un contract de închiriere de apartamente dacă sunt co-semnatar al unui alt contract…
Puteți obține un apartament fără credit sau co-semnatar?Puteți obține un apartament fără credit sau co-semnatar?
Este 680 un scor bun de credit pentru o casă sau un apartament?Este 680 un scor bun de credit pentru o casă sau un apartament?
Repararea creditelor ipotecareRepararea creditelor ipotecare
Complexele de apartamente verifică creditul atunci când adaugă pe cineva la contractul de…Complexele de apartamente verifică creditul atunci când adaugă pe cineva la contractul de…
Cât timp va afecta blocarea pieței mele scorul meu fico?Cât timp va afecta blocarea pieței mele scorul meu fico?
Cum afectează multiple credite ipotecare creditul dvs.?Cum afectează multiple credite ipotecare creditul dvs.?
Cumpararea unei case imbunatateste scorul dvs. de credit?Cumpararea unei case imbunatateste scorul dvs. de credit?
» » Contractele de credit de apartament scad scorul dvs.?
© 2022 OxiMrub.com