OxiMrub.com

Cum mă pot închiria o casă?

Cum mă pot închiria o casă?

Închirierea unei case necesită multe dintre aceleași atribute ca închirierea unui apartament sau condo - un credit bun, un loc de muncă și referințe bune. Cei mai mulți proprietari care închiriază sunt în căutarea unor chiriași care să trateze bine proprietățile și să aibă grijă de investițiile lor ca și ale lor. De asemenea, caută o experiență ușoară, amiabilă și satisfăcătoare pentru toți cei implicați. Dacă îndepliniți anumite criterii și vă prezentați bine, nu ar trebui să aveți nicio problemă care să aterizeze o închiriere adecvată a casei.

Păstrați-vă creditul clar din colecții, sume mari de datorii și plăți întârziate. Împuternicirile, judecățile și falimentul scad scorurile și pot necesita depuneri mai mari de garanții. Un proprietar de locuințe se află în căutarea unui chiriaș care își arată responsabilitatea cu obligațiile financiare, deoarece locuința este un bun sub numele și creditul proprietarului. Dacă există probleme anterioare sau pete pe raport, luați câteva luni pentru a curăța acele greșeli înainte de a intra pe piața de închiriere sau a veni cu câteva explicații bune. De asemenea, un co-semnatar sau un depozit de securitate mai mare, poate face ca un proprietar să treacă cu vederea unele lacune de credit. Comunicați-vă cu potențialul dvs. proprietar pentru a găsi o soluție care funcționează pentru ambele părți.

Evidențiați suficiente venituri pentru a susține chiria casei. Planificatorii financiari și experții în domeniul locuințelor sfătuiesc oamenii să cheltuiască nu mai mult de 30% din venitul lor brut pe chirie, fără a număra utilități. Deși acest lucru este dificil pe o piață de închiriere mai scumpă, venitul suficient și verificabil îi asigură proprietarului că chiria va fi ușor de manevrat.

Prezentați un istoric pozitiv de închiriere prin referințe pentru proprietari sau în căutări de baze de date de leasing. Proprietarul casei de proprietari poate face referire la o bază de date de leasing pentru a vă verifica fundamentul de închiriere, inclusiv plățile întârziate, litigiile sau evacuările. Dacă ați închiriat de la proprietari mai mici care nu raportează aceste informații, potențialul proprietar poate dori un cuvânt bun din trecut. Dacă acest lucru nu este posibil, cel puțin aveți niște cuvinte ferme pregătite de un sef sau colega de cameră din trecut, care să poată garanta caracterul tău.

Prezentați tuturor locuitorilor atunci când vizionați casa. Proprietarul vrea să vadă și să știe exact cine va trăi în casă, inclusiv orice animal de casă. Un proprietar poate evacua pe baza prea multor chiriasi, sau pentru a avea chiriasi care nu sunt în leasing. Pentru a evita problemele ulterioare, este mai bine să aducem pe toată lumea să vadă casa și să se întâlnească cu proprietarul în persoană.

Fiți gata să plătiți taxa de depunere a cererii. Proprietarul poate evalua o taxă nominală pentru o verificare de credit și verificare de fond și va trebui să plătiți imediat. Acest lucru este, de asemenea, util în cazul în care casa este în mare cerere, pentru că puteți lăsa un cec ca un depozit de bună-credință pentru a asigura proprietatea.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum să închiriezi un apartament fără creditCum să închiriezi un apartament fără credit
Puteți obține un apartament fără credit sau co-semnatar?Puteți obține un apartament fără credit sau co-semnatar?
Cum să închiriezi o casă fără istoric de închiriereCum să închiriezi o casă fără istoric de închiriere
Poate o companie de asigurări să anuleze asigurarea proprietarilor de case dacă cineva închiriază…Poate o companie de asigurări să anuleze asigurarea proprietarilor de case dacă cineva închiriază…
Pot să-mi închiriez casa cuiva în timp ce se află în blocare?Pot să-mi închiriez casa cuiva în timp ce se află în blocare?
Dreptul chiriașului atunci când un proprietar vinde casaDreptul chiriașului atunci când un proprietar vinde casa
Verificarea creditelor pentru proprietăți de închiriereVerificarea creditelor pentru proprietăți de închiriere
Ar trebui să-mi vând sau să închiriez apartamentul când mă mut?Ar trebui să-mi vând sau să închiriez apartamentul când mă mut?
Proprietarii verifică referințele și apoi efectuează verificarea creditului?Proprietarii verifică referințele și apoi efectuează verificarea creditului?
Este 680 un scor bun de credit pentru o casă sau un apartament?Este 680 un scor bun de credit pentru o casă sau un apartament?
» » Cum mă pot închiria o casă?
© 2022 OxiMrub.com