OxiMrub.com

Cum să închiriezi un apartament fără credit

Majoritatea proprietarilor, de la proprietari individuali la corporații mari, necesită un credit pentru a determina dacă vă calificați pentru a închiria un apartament. Dacă nu aveți nicio istorie de credit, cu toate acestea, ei au puțin, dacă este altceva, să continue. De-a lungul timpului, puteți atenua această problemă prin asigurarea creditului, cum ar fi un împrumut sau un card de credit, și tratarea cu responsabilitate a acestuia. Pe termen scurt, acest lucru nu este posibil, deci trebuie să folosiți alte tactici pentru a convinge un proprietar să vă primească.

conținut

1

Explicați situația dvs. potențialului dvs. proprietar. Unii proprietari vă pot închiria, indiferent de lipsa unui credit. Dacă aveți un loc de muncă cu venituri constante, evidențiați acest lucru. Furnizați pensule de verificare recente sau o declarație fiscală, pe care unii proprietari le solicită oricum. Cereți angajatorului dvs. să scrie o scrisoare care să confirme nu doar ocuparea forței de muncă, ci și faptul că sunteți un angajat solid.

2

Asigurați alte scrisori de referință. Proprietarii din trecut lucrează bine. Dacă ați avut alte aranjamente, cum ar fi facturile de utilități sau împrumuturile de la familia sau prietenii, care de obicei nu sunt raportate la birourile de credit, adresați-le companiilor sau persoanelor cărora le-ați tratat să scrieți o scrisoare care vă garantează oportunitatea. Dacă ați plătit întotdeauna la timp și ați îndeplinit condițiile din aceste acorduri anterioare, unii proprietari ar putea accepta aceste referințe ca dovadă a valabilității creditului.

3

Oferiți mai mulți bani decât este necesar în față. Proprietarii din California, potrivit departamentului de stat al consumatorului, nu pot solicita un depozit de garanție care să depășească chiria de două luni pentru o unitate nemobilată sau o chirie de trei luni pentru o unitate mobilă. Cu toate acestea, le puteți plăti cât mai mulți bani doriți în avans. Dacă aveți banii, luați în considerare această tactică. S-ar putea ca mintea unui proprietar să fie ușurată.

4

Luați în considerare un co-semnatar. Un co-semnatar este numit în contractul de închiriere a apartamentului dvs. și este responsabil pentru plata și toți ceilalți termeni ai contractului de leasing în cazul în care vă implicați. După cum arată Maxine Sweet din Biroul de credit Experian, luați-o pe acest drum în serios. Dacă un proprietar utilizează o agenție de colectare sau depune un proces civil, acesta poate deteriora grav creditul co-semnatarului. Bineînțeles, va primi și istoria dvs. de credit la un început îngrozitor.

5

Ia un coleg de cameră. În timp ce aceasta nu este exact o situație de co-semnatar, este similară. În esență, se va baza pe creditele presupuse de colegul tău pentru a asigura apartamentul. Dacă nu plătiți cota dvs. din chirie, ați stabilit o situație potențial neplăcută între dvs. și "prietenul" dvs.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum pot fi acceptat într-un apartament cu credit rău?Cum pot fi acceptat într-un apartament cu credit rău?
Contractele de credit de apartament scad scorul dvs.?Contractele de credit de apartament scad scorul dvs.?
Puteți obține un apartament fără credit sau co-semnatar?Puteți obține un apartament fără credit sau co-semnatar?
Servicii de verificare a creditelor pentru proprietariServicii de verificare a creditelor pentru proprietari
Cum să închiriezi o casă fără istoric de închiriereCum să închiriezi o casă fără istoric de închiriere
Pot să fiu închiriat cu altcineva dacă am o evacuare?Pot să fiu închiriat cu altcineva dacă am o evacuare?
Cum mă pot închiria o casă?Cum mă pot închiria o casă?
Cum pot să mă calific pentru un apartament cu un scor de credit scăzut?Cum pot să mă calific pentru un apartament cu un scor de credit scăzut?
Verificarea creditelor pentru proprietăți de închiriereVerificarea creditelor pentru proprietăți de închiriere
Este 680 un scor bun de credit pentru o casă sau un apartament?Este 680 un scor bun de credit pentru o casă sau un apartament?
» » Cum să închiriezi un apartament fără credit
© 2022 OxiMrub.com