OxiMrub.com

Pot să fiu închiriat cu altcineva dacă am o evacuare?

Un co-semnatar cu un scor bun de credit poate ajuta pe cei cu un istoric de leasing mai puțin pozitiv.

O evacuare vă poate afecta serios șansele de a închiria un apartament. Proprietarii se îngrijorează că un chiriaș din când în când se poate întoarce în obiceiurile vechi. Cu toate acestea, o evacuare din trecut nu înseamnă că nu veți putea închiria un apartament pentru totdeauna. Co-semnat un contract de leasing cu cineva care nu are un record de evacuare va îmbunătăți în mod semnificativ capacitatea dvs. de a găsi locuințe.

Rămâneți în fundal

O evacuare nu va apărea neapărat pe fundal sau pe un credit. Dacă ați fost evacuați dintr-un motiv aflat în afara controlului dvs., acest lucru nu va apărea pe un raport de localizare a chiriașului. Mai mult, unii proprietari sunt dispuși să închirieze chiriașilor fără a efectua o verificare de fond. În acest caz, adăugarea unui contract de leasing nu ar trebui să fie o problemă.

Co-semnează un apartament

Nu există o lege care să interzică persoanelor care au anunțuri de evacuare să fie adăugate la un contract de închiriere. De fapt, co-semnarea unui contract de leasing cu altcineva este una dintre cele mai bune modalități de a obține un apartament după o evacuare. Acest lucru este valabil mai ales dacă co-semnatarul dvs. are o istorie bună de credit, nu există evacuări din trecut și o relație puternică cu proprietarul. Dacă sunteți adăugat în calitate de co-semnatar, unii proprietari nu vă pot verifica chiar istoricul dvs. de închiriere.

Cunoașteți riscurile

Atunci când cineva este adăugat la un contract de închiriere, aceștia își asumă anumite riscuri. Odată ce sunteți în leasing, sunteți în mod egal responsabil pentru a vă asigura că chiria este plătită și că apartamentul nu este deteriorat. Înainte de a vă adăuga la un contract de leasing, asigurați-vă că co-semnatarul dvs. este responsabil, sau ați putea încheia cu un istoric mai rău de închiriere decât înainte.

Faceți-vă mai atent

Chiriasii cu o evacuare se pot face atractivi pentru proprietari în alte moduri. De exemplu, un chiriaș care a încercat să plătească chirie în trecut ar putea oferi să plătească o primă jumătate de chirie. Majoritatea proprietarilor se vor aștepta să plătiți cel puțin trei luni în avans, iar unele vor cere șase luni. Dacă este posibil, primiți scrisori de referință de la proprietarii din trecut sau de la angajatori care vorbește cu caracterul și fiabilitatea dvs. Trageți împreună documentele explicând circumstanțele care vă înconjoară evacuarea. Dacă, de exemplu, v-ați pierdut locul de muncă și nu v-ați putut permite să vă închiriați, puneți împreună documentele care dovedesc acest lucru, împreună cu curenții dvs. de plată. Acest lucru poate ajuta convingerea unui proprietar că nu mai sunteți o perspectivă riscantă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a închiria o casă pentru a cumpăra fără creditCum de a închiria o casă pentru a cumpăra fără credit
Puteți obține un apartament fără credit sau co-semnatar?Puteți obține un apartament fără credit sau co-semnatar?
Servicii de verificare a creditelor pentru proprietariServicii de verificare a creditelor pentru proprietari
Pot să-l întreb pe proprietarul meu pentru mai mult timp după un contract de închiriere?Pot să-l întreb pe proprietarul meu pentru mai mult timp după un contract de închiriere?
Închirierea apartamentelor și ratingul de creditÎnchirierea apartamentelor și ratingul de credit
Cum mă pot închiria o casă?Cum mă pot închiria o casă?
Cum pot să mă calific pentru un apartament cu un scor de credit scăzut?Cum pot să mă calific pentru un apartament cu un scor de credit scăzut?
Cât timp poate cineva să rămână într-o casă care a fost vândută la licitație din cauza blocării…Cât timp poate cineva să rămână într-o casă care a fost vândută la licitație din cauza blocării…
Cum să închiriezi un apartament cu o evacuareCum să închiriezi un apartament cu o evacuare
Cum obțin un apartament cu un istoric de credit negativ?Cum obțin un apartament cu un istoric de credit negativ?
» » Pot să fiu închiriat cu altcineva dacă am o evacuare?
© 2022 OxiMrub.com