OxiMrub.com

Cum pot găsi un apartament cu un credit foarte rău?

Puteți trăi într-un victorian spumante, chiar și cu un credit rău. . . poate.

conținut

Găsirea unui apartament este destul de stresantă, fără a trebui să se ocupe cu mai puțin de un credit stelar. Proprietarii adesea optează pentru a obține raportul dvs. de credit ca o modalitate de a evalua probabilitatea de a vă plăti chiria la timp. Cheia pentru asigurarea unui apartament, chiar și cu un credit rău, este stivuirea celorlalte criterii pe care proprietarii le consideră favoriți. Fii agresiv, dar tact. Copleșiți-le, cu respect, cu calitățile dvs. de sunet până la punctul în care s-ar putea să nu simt nici măcar nevoia de a rumate prin dosarul dvs. de credit.

1

Utilizați onestitate cu potențialul dvs. proprietar de la început. Nu permiteți o minciună de omisiune să te bântuie mai târziu. Spuneți proprietarului dvs. că ați avut probleme de credit în față, în loc să răspundeți la întrebări după ce ți-a scos scorul de credit și istoricul. Ea ar putea să-și vadă sinceritatea ca o calitate a unui chiriaș bun.

2

Feriți-vă venitul. Nu plopi bancnotele tale, completate cu un coș de sute, pe masă. Mai degrabă, dovada securizată - o scrisoare de la angajator, salariile recente de salarizare sau cele mai recente declarații fiscale - arată cât de mulți bani faceți. Dacă nu veți pune mai mult de 30% din venitul dvs. către locuință - un standard acceptat la nivel național, potrivit Biroului de recensământ - puteți doar să vă puneți proprietarul dumneavoastră la ușurință

3

Referințe sigure de la proprietarii din trecut. Solicitați-i să remarce istoricul plăților la timp. Dacă aveți tendința de a plăti anticipat chiria, cereți-i să remarce acest lucru.

4

Obțineți acreditive de la entități care de obicei nu apar în raportul dvs. de credit. În plus față de foștii proprietari, alte locuri care fac schimb de servicii în schimbul unei taxe lunare, cum ar fi companiile de utilități, sălile de gimnastică și spațiile de depozitare, ar putea fi dispuși să vă garanteze înregistrarea la timp a plăților.

5

Oferiți-vă să plătiți o bucată mare de chirie în avans. Majoritatea statelor limitează suma de bani pe care un proprietar le poate colecta la mutare. Departamentul de Consumatori din California raportează că proprietarii în stat pot solicita doar chiria primei luni plus un depozit de garanție egal cu de două ori chiria pentru un apartament nemobilat și de trei ori pentru o unitate mobilă. Cu toate acestea, nu există nicio lege împotriva oferinței proprietarului dvs. de șase sau 12 luni de închiriere în față ca un spectacol de bună credință.

6

Comisia este cosigner. Un cosigner acceptă responsabilitatea pentru termenii contractului de leasing, dacă nu sunteți implicat. După cum recomandă Maxine Sweet din Biroul de Credit Experian, luați acest lucru în serios. Dacă cosignerul nu vă plătește chiria dacă lăsați, creditul său ar putea lua o lovitură. Sweet afirmă că cele mai multe contracte de leasing lipsesc ca conturi de colectare, care nu sunt bune, pe un raport de credit.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum pot fi acceptat într-un apartament cu credit rău?Cum pot fi acceptat într-un apartament cu credit rău?
Contractele de credit de apartament scad scorul dvs.?Contractele de credit de apartament scad scorul dvs.?
Soțul meu mi-a ruinat creditul și trebuie să închiriez un apartamentSoțul meu mi-a ruinat creditul și trebuie să închiriez un apartament
Pot să semneze un contract de închiriere de apartamente dacă sunt co-semnatar al unui alt contract…Pot să semneze un contract de închiriere de apartamente dacă sunt co-semnatar al unui alt contract…
Cum să închiriezi un apartament fără creditCum să închiriezi un apartament fără credit
Puteți obține un apartament fără credit sau co-semnatar?Puteți obține un apartament fără credit sau co-semnatar?
Drepturile chiriașilor din California privind cecurile de creditDrepturile chiriașilor din California privind cecurile de credit
Cum pot să mă calific pentru un apartament cu un scor de credit scăzut?Cum pot să mă calific pentru un apartament cu un scor de credit scăzut?
Este 680 un scor bun de credit pentru o casă sau un apartament?Este 680 un scor bun de credit pentru o casă sau un apartament?
Repararea creditelor ipotecareRepararea creditelor ipotecare
» » Cum pot găsi un apartament cu un credit foarte rău?
© 2022 OxiMrub.com