OxiMrub.com

Legile din California privind chiriile de la lună la lună

Dacă o unitate de închiriere se află în blocare, este necesară o notificare de 90 de zile înainte de mutare.

Chiriașii din California închiriază apartamente, case, duplexuri sau condominiuri cu un contract de închiriere periodică sau un contract de închiriere. Un contract periodic de închiriere enumeră numărul de zile între plăți. Un exemplu comun al unui contract de închiriere periodică este un acord de închiriere de la o lună la alta. Chiria se datorează în fiecare lună sau 30 de zile. Cu un contract de închiriere, chiriașii trebuie să închirieze unitatea pentru o anumită perioadă de timp. Cu un contract de închiriere de la o lună la alta, chiriașii închiriază unitatea până când doresc să se mute sau proprietarul îi dă chiriașilor o notificare de mișcare.

avantaje

Acordurile de închiriere de la o lună la alta oferă flexibilitate chiriașilor. Cele mai multe contracte de închiriere necesită o notificare prealabilă de 30 de zile pentru a ieși. Chiriașii nu sunt blocați într-o perioadă lungă de închiriere. Atunci când chiriașii sunt gata să se mute, ei dau înștiințării scrise de 30 de zile proprietarului și se mută la sfârșitul celor 30 de zile.

Dezavantaje

Conform legii din California, atunci când proprietarul dorește mutarea locatarilor, se emite o notificare de 30 de zile sau 60 de zile. În cazul în care chiriașii locuiau în unitatea de închiriere pentru mai puțin de un an, se utilizează notificarea de 30 de zile. O notificare de 60 de zile este necesară pentru chiriașii care locuiesc în unitate mai mult de un an. Proprietarii pot solicita chiriașilor să se miște fără a preciza un motiv. Ar putea fi dificil pentru chiriasi sa gaseasca o noua inchiriere si sa se mute in 30-60 de zile. Orașele cu legi de control al chiriilor pot avea cerințe diferite pentru anunțurile de 30 și 60 de zile.

Modificări ale unui contract de închiriere

Termenii unui contract de închiriere nu se modifică pe durata contractului de închiriere pe termen lung, dar contractele de la o lună la alta pot fi modificate. Contractul de închiriere pentru locațiunea lunară indică anunțul prealabil necesar ca proprietarul să modifice termenii contractului de închiriere. Multe acorduri de la o lună la alta necesită o notificare prealabilă de 30 de zile. Proprietarul anunță chiriașilor cu 30 de zile înainte ca modificările să intre în vigoare.

Închirieri Creste

Creșterile de închiriere sunt posibile cu o perioadă de închiriere de la o lună la alta. Conform legii din California, proprietarul trebuie să dea chiriașilor o notificare de 30 sau 60 de zile înainte de a ridica chiria. În cazul în care creșterea chiriei este de 10% sau mai puțin, este necesară o notificare de 30 de zile. O notificare de 60 de zile este utilizată pentru o creștere mai mare de 10%. Procentajul din creșterea totală este calculat utilizând cea mai mică chirie percepută în ultimele 12 luni.

Depozit de securitate

Majoritatea proprietarilor necesită un depozit de garanție. Acest depozit este rambursabil după încheierea contractului de închiriere sau închiriere dacă unitatea de închiriere este lăsată într-o stare satisfăcătoare. Cu un contract de închiriere, proprietarul nu poate crește depozitul de securitate. Proprietarii pot crește cuantumul depozitului de securitate cu acordul de la o lună la alta, dacă este anunțat în prealabil.

Acord de închiriere

Majoritatea contractelor de închiriere sunt scrise mai degrabă decât orale. Pentru fiecare tip de acord, statul statuează că proprietarul trebuie să furnizeze o declarație scrisă cu numele proprietarului sau agentului, adresa străzii și numărul de telefon pentru primirea notificărilor legale. Declarația trebuie să includă informații despre cine acceptă chiria și modul în care este plătită chiria. Cele mai multe acorduri scrise de la o lună la alta conțin, de asemenea, informații despre taxele de întârziere, dacă sunt permise animale de companie, care plătesc utilitățile și numărul de persoane permise să locuiască în casă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Pot trece printr-o minciună a blocării dacă am chiriașilor în proprietatea mea?Pot trece printr-o minciună a blocării dacă am chiriașilor în proprietatea mea?
Modificări la un contract de închiriere sau de închiriereModificări la un contract de închiriere sau de închiriere
Cum pot deveni o parcelă opt proprietar?Cum pot deveni o parcelă opt proprietar?
Ce caută proprietarii de la chiriași?Ce caută proprietarii de la chiriași?
Ce se întâmplă atunci când o proprietate de închiriere intră în blocare?Ce se întâmplă atunci când o proprietate de închiriere intră în blocare?
Trebuie să plătiți prima, ultima și securizată atunci când închiriați un apartament?Trebuie să plătiți prima, ultima și securizată atunci când închiriați un apartament?
Contract de închiriere pe termen fixContract de închiriere pe termen fix
Poate proprietarul meu amenință să mă elibereze fără motiv?Poate proprietarul meu amenință să mă elibereze fără motiv?
Proprietarul de proprietate de închiriere are dreptul să nu reînnoiască un contract de leasing fără…Proprietarul de proprietate de închiriere are dreptul să nu reînnoiască un contract de leasing fără…
Diferențele dintre contractele de închiriere și de închiriereDiferențele dintre contractele de închiriere și de închiriere
» » Legile din California privind chiriile de la lună la lună
© 2022 OxiMrub.com