Cum să aflați dacă vă calificați pentru închirierea unui apartament
Aplicarea și așteptarea de a auzi este singura modalitate reală de a ști dacă vă calificați pentru un apartament de închiriat. Cu toate acestea, înainte de a vă aplica, puteți să vă pregătiți propriul pachet de aplicații cu istoricul financiar pentru a evalua dacă veți satisface cerințele proprietarului. Evaluarea calificării vă ajută să vă împiedicați să depuneți cereri și să plătiți taxele de verificare a creditului, dacă nu veți fi considerat încă de la debut.
Cerințe de închiriere și de depozit
Calificarea înseamnă că puteți plăti chiria lunară și puteți depune depozitul de securitate necesar. Aflați care sunt acestea în timpul unei convorbiri telefonice sau al primei emisiuni, pentru a preveni pierderea timpului într-un loc care nu se încadrează în intervalul de prețuri. Proprietarii de obicei nu negociază prețurile, așa că nu vă așteptați să le obțineți să scadă chiria sau depozitul de securitate.
Raport de credit
Examinați raportul dvs. de credit. Asigurați-vă că nu aveți elemente negative care să sugereze că nu sunteți responsabil financiar. Dacă nu aveți credit perfect, pregătiți o scrisoare cu privire la elementele dăunătoare și de ce ați întâmpinat probleme legate de datorii. Explicați-vă ce ați făcut pentru a remedia problema. Onestitatea poate merge mult spre atenuarea preocupărilor proprietarului.
Termeni și condiții de închiriere
Întrebați proprietarul cu privire la condițiile de calificare. De exemplu, întrebați dacă sunt permise animalele de companie și copiii. Dacă sunt permise animale de companie, determinați tipul și dimensiunea care sunt acceptabile. Vedeți dacă aveți nevoie de asigurarea chiriașilor ca parte a contractului de închiriere. Dacă aveți un voucher de la secțiunea 8, discutați acest lucru cu proprietarul. Salvează toată lumea mult timp și agravare dacă abordați aceste subiecte în momentul prezentării. Exprimați-vă dorința de a închiria locul, dar fiți onest despre trecutul și nevoile dvs.
Co-semnatari ca opțiune
Dacă nu sunteți sigur (ă) cu privire la calificările dumneavoastră ca pe un solicitant singuratic, întrebați proprietarul cum se simte despre un co-semnatar. Unii proprietari sunt mai deschiși la această opțiune decât alții. Un co-semnatar oferă proprietarului o garanție suplimentară că altcineva este legal răspunzător de plata chiriei dacă nu.
Aplicați și aflați
Completați o cerere și urmați-vă cu proprietarul. În cele din urmă, puteți evalua totul în timpul afișării unei chirii. În timp ce vă puteți califica, este posibil să nu obțineți închirierea, în funcție de câți alți solicitanți există și de puterea lor ca chiriași. Dacă nu ați primit închirierea, întrebați proprietarul pentru feedback pentru a vedea dacă există ceva ce puteți face pentru a vă face un solicitant mai puternic chiriaș.
- Ce fel de taxe vă puteți aștepta cu creditare rău și închirierea unui apartament?
- Legile privind depozitele de garanții pentru apartamente de închiriat
- Soțul meu mi-a ruinat creditul și trebuie să închiriez un apartament
- Ce se întâmplă atunci când semnezi un contract de închiriere și un proprietar trece?
- Puteți obține un apartament fără credit sau co-semnatar?
- Cum să închiriezi o casă fără istoric de închiriere
- Cum pot să mă calific pentru un apartament cu un scor de credit scăzut?
- Ce caută proprietarii de la chiriași?
- Cum să preiați contractul de închiriere al cuiva
- Cum să închiriezi un apartament cu o evacuare
- Trebuie să plătiți prima, ultima și securizată atunci când închiriați un apartament?
- Cum pot găsi un apartament cu un credit foarte rău?
- Cum obțin un apartament cu un istoric de credit negativ?
- Sejurul într-un hotel / motel este mai ieftin decât închirierea unui apartament?
- Va funcționa un cosigner dacă nu am suficiente venituri pentru a putea beneficia de un apartament?
- Este venitul din subînchirierea chiriei?
- Calificări pentru închirierea unui apartament
- Cerințe pentru închirierea unui apartament
- Oferirea unui SSN pentru a solicita o verificare a creditului de închiriere de apartamente
- Ce-ar fi dacă ți-ai plătit depozitul de securitate, dar nu mai vrei apartamentul?
- Poate cineva să refuze să-mi închirieze un apartament pentru că eu am un SSI?