OxiMrub.com

Excluderea legilor de blocare

PhotoObjects.net/PhotoObjects.net/Getty Images "/>

Ești responsabil pentru casa ta abandonată până când va fi exclusă din punct de vedere legal.

Proprietarii de case care trec prin procesul de blocare, uneori, decid să se mute din casele lor înainte de executarea lor reală. Pentru a fi corect, abandonarea unei locuințe înainte de a fi blocată vă poate ajuta să vă începeți rapid cu asigurarea unor noi aranjamente de viață. O altă fațetă a abandonului de excludere pare, totuși, atunci când un creditor decide să-și întrerupă blocarea, uneori pentru a avea un efect bolnav.

Abandonând o locuință

Dându-ți casa și plecând de la ea înainte de a fi exclusă legal de către creditorul tău, se numește abandonare. Rareori are sens să nu se perceapă ipoteca și apoi să se elibereze înainte ca împrumutul tău să-l blocheze într-adevăr printr-o vânzare de blocare. Prin lege, chiar și atunci când vă abandonați casa, vă mai dețineți până când este legal transferat altora. În general, proprietarii de case care abandonează locuințele lor pre-închise sunt responsabili pentru acestea de către autoritățile locale.

Zombie titluri de proprietate

Raportul special Reuters din ianuarie 2013 a examinat ce se întâmplă uneori cu proprietarii de case care își abandonează locuințele înainte de executarea reală a acestora. Reuters a constatat că, în unele cazuri, proprietarii de case și-au abandonat casele înainte de blocare doar pentru a constata mai târziu că creditorii lor au întrerupt, de asemenea, blocarea. Un număr foarte mare de defautări ipotecare poate copleși creditorii, ceea ce îi determină să refuze să împiedice debitorii. Casele în care creditorii își abandonează ipotecile și că proprietarii de case au, de asemenea, abandonați fizic, pot ajunge la "titluri zombie".

Zombie Titlu Responsibility

Deși nu este obișnuit, creditorul dvs. poate refuza pur și simplu să vă blocheze ipoteca în deplină rată, decât să-și piardă pierderile din cărțile sale. Și casele cu titluri zombie continuă să bântuie foștii proprietari de locuințe, în special pentru că guvernele locale dețin acei proprietari responsabili pentru ei. Articolul din Reuters menționează că casele unor debitori ipotecari au crezut că au fost închise cu ani în urmă, într-adevăr, nu au fost. În plus, guvernele locale pot forța proprietarii de case care au abandonat proprietățile care nu au fost închise în instanță să plătească amenzi de abandon și cheltuieli de proprietate.

Abandonarea problemelor de blocare

Uneori, creditorii își abandonează încercările de blocare a pieței pentru a-și menține capacitatea de a da în judecată debitorilor pentru plăți delincvente. După cum a subliniat Reuters, creditorii pot, de asemenea, nu reușesc să informeze proprietarii de locuințe deja programate pentru vânzarea în vederea închiderii pe care au decis să nu o excludă până la urmă. Dacă intenționați să renunțați la locuința dvs. înainte de vânzarea acesteia, asigurați-vă întotdeauna că creditorul dvs. o exclude într-adevăr.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se întâmplă dacă o licitație de blocare a pieței este anulată după un an de amânare?Ce se întâmplă dacă o licitație de blocare a pieței este anulată după un an de amânare?
Cât timp pot să stau în casa mea dacă nu-mi plătesc ipoteca?Cât timp pot să stau în casa mea dacă nu-mi plătesc ipoteca?
Legile de blocare a casei refinanțate din CaliforniaLegile de blocare a casei refinanțate din California
Oare îi voi datora în continuare bani în cazul în care se blochează în casa mea?Oare îi voi datora în continuare bani în cazul în care se blochează în casa mea?
Falimentul & abandonarea unei caseFalimentul & abandonarea unei case
Drepturile proprietarului proprietatii dupa inchidereDrepturile proprietarului proprietatii dupa inchidere
Vânzare scurtă vs. Deed-in-lieuVânzare scurtă vs. Deed-in-lieu
Ce este casa de blocare?Ce este casa de blocare?
Ce se întâmplă atunci când implicit o ipotecă FHA?Ce se întâmplă atunci când implicit o ipotecă FHA?
Este o faptă în locul venitului impozabil?Este o faptă în locul venitului impozabil?
» » Excluderea legilor de blocare
© 2022 OxiMrub.com