OxiMrub.com

Cum pot convinge un proprietar să înlocuiască covorul?

Convingeți un proprietar pentru a înlocui covorul din apartamentul dvs.

conținut

Îți plac aproape totul despre apartamentul pe care îl închiriați - totul, cu excepția covorului. Atunci când covorul dvs. de apartament are pete sau pete murdare care îl fac să arate purtat și urât, cel mai bun mod de acțiune este acela de a comunica direct cu proprietarul proprietății. Cu abordarea corectă, puteți reuși să convingeți un proprietar să înlocuiască covorul din apartament și să vă ofere locuinței închiriate un aspect nou.

1

Practicați un comportament exemplar al chiriașului. Plătiți chiria în întregime și prompt în fiecare lună. Respectați regulile de parcare. Respectați vremurile liniștite și nu aveți oaspeți sau petreceri puternice. Încercați să nu fiți un chiriaș exigent sau dificil.

2

Abordați-vă proprietarul cu cererea dvs. Dați detalii despre motivul pentru care credeți că trebuie înlocuit covorul existent. Afișați proprietarul covorului, dacă este posibil, pentru a vă ajuta să vă construiți cazul. Atrageți atenția asupra zonelor nesigure din covor care fac înlocuirea o problemă de siguranță. Asigurați-vă că proprietarul știe că nu ați contribuit la deteriorarea excesivă a covorului, necesitând necesitatea înlocuirii.

3

Trimiteți un formular de întreținere care solicită un serviciu. Detaliați orice probleme legate de siguranță cu covorul de pe formular.

4

Raportați proprietarului proprietății autorităților locale dacă credeți că covorul deteriorat face locuința nelocuită. În acest caz, un inspector va inspecta apartamentul pentru a face o determinare cu privire la covor. Dacă apartamentul este considerat nesigur, este posibil să vă plătiți chiria într-un cont de escrow până când proprietarul înlocuiește covorul.

Bacsis

• Dacă nu credeți că covorul face locuința nelocuită - doar nedorită - singura dvs. recurs poate fi să vă mișcați dacă proprietarul dumneavoastră nu este cooperativ. Spuneți proprietarului că puteți decide să mutați dacă nu aveți un covor nou.
Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce înseamnă să renunți la apartament atunci când spargeți un contract de închiriere?Ce înseamnă să renunți la apartament atunci când spargeți un contract de închiriere?
Drepturile mele ca proprietar de apartamente când proprietarul meu nu-mi va fixa aerul condiționatDrepturile mele ca proprietar de apartamente când proprietarul meu nu-mi va fixa aerul condiționat
Cum să nu reînnoiască contractul de închiriere de apartamenteCum să nu reînnoiască contractul de închiriere de apartamente
Cum să preiați contractul de închiriere al cuivaCum să preiați contractul de închiriere al cuiva
Trebuie să plătiți prima, ultima și securizată atunci când închiriați un apartament?Trebuie să plătiți prima, ultima și securizată atunci când închiriați un apartament?
Cum obțin un apartament cu un istoric de credit negativ?Cum obțin un apartament cu un istoric de credit negativ?
Cum să țineți covoarele de covorCum să țineți covoarele de covor
Care sunt opțiunile dvs. dacă evacuezi dintr-un apartament pentru a închiria din nou?Care sunt opțiunile dvs. dacă evacuezi dintr-un apartament pentru a închiria din nou?
Proprietarul meu continuă să apară fără notificareProprietarul meu continuă să apară fără notificare
Subînchirierea pentru un leasing individualSubînchirierea pentru un leasing individual
» » Cum pot convinge un proprietar să înlocuiască covorul?
© 2022 OxiMrub.com