OxiMrub.com

Drepturile mele ca proprietar de apartamente când proprietarul meu nu-mi va fixa aerul condiționat

În calitate de chirias, aveți mai multe opțiuni pentru a încerca să-i dați pe proprietar să vă fixeze aparatul de aer condiționat.

Când închiriați un apartament, proprietarul dvs. are obligația de a vă oferi un spațiu de locuit potrivit pentru locuirea umană. Aceasta înseamnă că, dacă ceva se descompune, proprietarul dvs. ar putea fi nevoit să-l repare pentru a vă menține locuința locuibilă. Cu toate acestea, există o limită a acestei obligații.

Unitatea de închiriere trebuie să fie locuită

Codul civil din California oferă o listă de elemente care sunt necesare pentru a face o unitate de închiriere locuibilă. În timp ce facilități de încălzire face lista de elemente necesare, aer condiționat nu. Cu toate acestea, lista include numai cerințele minime, iar alte condiții pot face ca aerul condiționat să fie necesar pentru locuire. De exemplu, în zone cu temperaturi extrem de ridicate, cum ar fi Borrego Springs, aerul condiționat poate fi necesar pentru locuința dumneavoastră. Dacă aveți o condiție medicală care face necesară condiționarea aerului, aceasta poate deveni și o cerință.

Facilitățile nu sunt esențiale

În afară de cerințele de locuit, apartamentul dvs. poate conține și facilități, cum ar fi aparatele de bucătărie. Facilitățile vă fac apartamentul mai confortabil, dar nu sunt considerate a fi esențiale pentru habitate. În majoritatea cazurilor, un aparat de aer condiționat este considerat o amenajare. Probabil că nu veți avea mult noroc să vă plângeți de aparatul dumneavoastră de aer condiționat la departamentul local de aplicare a codului, dacă nu face parte dintr-o problemă de cablare mai serioasă.

Lease May Issue Issue

Indiferent dacă aparatul de aer condiționat este necesar pentru locuință în apartamentul dvs., trebuie să verificați contractul de închiriere și alte documente conexe, cum ar fi o listă de verificări. Dacă aparatul dvs. de aer condiționat este menționat în oricare dintre aceste documente, le puteți folosi pentru a vă plânge proprietarului. Ați putea face cazul în care refuzul de a fixa aparatul de aer condiționat încalcă contractul dvs. de închiriere. Dacă nu există nici o mențiune despre aparatul de aer condiționat oriunde, puteți încerca să argumentați că un aparat de aer condiționat de lucru este o caracteristică implicită a apartamentului.

Ce poti sa faci

Dacă proprietarul dvs. insistă asupra faptului că nu va repara aparatul de aer condiționat, aveți în continuare alte opțiuni, dar trebuie să obțineți sfatul legal adecvat înainte de a continua. Dacă renunți la arenda asupra acestei probleme, proprietarul tău ar putea să ceară să plătești toate chiriile până când reușește să găsească un alt chiriaș care să te înlocuiască. În cele mai multe cazuri, nu este o idee bună să vă plângeți de habitate, deoarece probabil veți pierde un proces. Puteți solicita despăgubiri bănești prin intermediul Curții pentru cereri cu valoare redusă, deoarece lipsa unui aparat de aer condiționat afectează bucuria dvs. de apartament. Puteți, de asemenea, să puteți repara singur aparatul de aer condiționat și să vă puteți angaja să vă plătească înapoi prin deducerea chiriei sau printr-o decizie din partea Curții pentru cereri cu valoare redusă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Drepturile chiriașilor pentru rambursarea chiriei în California, în cadrul unei închideriDrepturile chiriașilor pentru rambursarea chiriei în California, în cadrul unei închideri
Poate cineva care nu este pe faptă să fie proprietarul?Poate cineva care nu este pe faptă să fie proprietarul?
Ce înseamnă atunci când există pete umede pe tavan de la aparatul de aer condiționat?Ce înseamnă atunci când există pete umede pe tavan de la aparatul de aer condiționat?
Lista de verificare a mutării în chirieLista de verificare a mutării în chirie
Poate un proprietar să arate o casă pe care o închiriați?Poate un proprietar să arate o casă pe care o închiriați?
Avantajele unui locator de apartamenteAvantajele unui locator de apartamente
Proprietarii trebuie să furnizeze aer condiționat?Proprietarii trebuie să furnizeze aer condiționat?
Modul în care aparatul dumneavoastră de aer condiționat se descompuneModul în care aparatul dumneavoastră de aer condiționat se descompune
Ce face un aparat de aer condiționat să curgă apa din bobine?Ce face un aparat de aer condiționat să curgă apa din bobine?
Acționează mai eficient atunci când țineți ușile de interior deschise?Acționează mai eficient atunci când țineți ușile de interior deschise?
» » Drepturile mele ca proprietar de apartamente când proprietarul meu nu-mi va fixa aerul condiționat
© 2022 OxiMrub.com