OxiMrub.com

Cum să verificați licența unui manager de apartament

Nu toate statele solicită acordarea de licențe administratorilor de proprietăți imobiliare. Cu toate acestea, în California, managerii de apartamente terțe apartamente trebuie să fie autorizați la Departamentul de Imobiliar din California ca brokeri. Proprietarii de apartamente care își administrează propriile clădiri nu trebuie să fie autorizați ca brokeri. Un broker licențiat este supus suspendării și revocării licenței dacă nu respectă legile privind proprietățile imobiliare, inclusiv cele legate de administrarea proprietății.

conținut

1

Du-te la Departamentul California al site-ului Real Estate. Departamentul garantează interesul public prin asigurarea respectării cerințelor corespunzătoare de licențiere a profesioniștilor din domeniul imobiliar.

2

Accesați instrumentul de căutare "Verificați o licență imobilă" din secțiunea "Informații esențiale" a site-ului. Puteți consulta informațiile de licențiere publice pentru un agent de vânzări, un broker sau un ofițer. Introduceți numele titularului licenței, numele societății de administrare sau numărul de identificare a licenței.

3

Utilizați "Licența de licență pentru mai multe departamente" pentru a căuta licențe emise de Departamentul de Corporații, Departamentul Instituțiilor Financiare, Departamentul de Imobiliar și Oficiul Evaluatorilor Real Estate. Faceți clic pe caseta cu semnul roșu care indică: California Real Estate Verificarea statusului licenței pentru servicii financiare. Introduceți numele persoanei sau numele companiei pentru a căuta toate cele patru departamente.

4

Înțelegeți că există excepții de la cerințele de licențiere. O firmă de administrare a proprietății poate angaja un angajat fără licență pentru a gestiona un apartament sau un complex rezidențial, cu condiția ca angajatul să fie sub supravegherea unui broker licențiat angajat de asemenea de către firmă.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Legi de negociere cu vânzare scurtăLegi de negociere cu vânzare scurtă
Poate un agent imobiliar să fie ofițer de împrumut?Poate un agent imobiliar să fie ofițer de împrumut?
Cerințele imobiliare în CaliforniaCerințele imobiliare în California
Cine monitorizează companiile ipotecare?Cine monitorizează companiile ipotecare?
Cum de a compara companiile imobiliareCum de a compara companiile imobiliare
Care este diferența dintre un agent imobiliar și un manager imobiliar?Care este diferența dintre un agent imobiliar și un manager imobiliar?
Cum să știu dacă brokerul meu ipotecar este legitim?Cum să știu dacă brokerul meu ipotecar este legitim?
Cum să obțineți o licență imobiliarăCum să obțineți o licență imobiliară
Unde verificați dacă o licență de agent imobiliar este activă cu o companie?Unde verificați dacă o licență de agent imobiliar este activă cu o companie?
Lucrurile de care trebuie să aveți grijă înainte de a decide asupra unui agent imobiliarLucrurile de care trebuie să aveți grijă înainte de a decide asupra unui agent imobiliar
» » Cum să verificați licența unui manager de apartament
© 2022 OxiMrub.com