Ce sunt saptamana?
O utilizare pe durată limitată este o proprietate imobiliară cu mai mulți proprietari. În cele mai multe cazuri, drepturile de utilizare pe durată limitată sunt proprietăți de vacanță, cum ar fi apartamente sau cabine, cu proprietari diferiți în fiecare săptămână a anului. Dacă cumpărați contul dvs. pe durată limitată de la o companie de schimb, aveți opțiunea de a utiliza proprietatea în timpul săptămânii de proprietate sau de a vă permite să o utilizați ulterior.
Despre bancă
În timp ce unele companii cu drept de folosință în regim de arendă pe timp de vânzare vând drepturi la o anumită locație doar la un anumit moment, societățile de schimb permit proprietarilor să comercializeze saptamanile pe care le dețin săptămâni în alte locații. Pentru a schimba o saptamana, proprietarii trebuie de obicei "bancar". Atunci când un proprietar de bănci o săptămână într-un anumit an, el renunță la drepturile sale de săptămâna pentru acel an, iar compania timeshare va pune înapoi pe piață pentru alți proprietari sau oaspeți de a utiliza.
Schimburi de locație
După ce vă bancați o săptămână de folosință îndelungată, o puteți tranzacționa de obicei pentru o săptămână într-o altă locație administrată de compania de schimb valutar. De exemplu, dacă bancați o săptămână în Florida, este posibil să o puteți schimba pentru o săptămână comparabilă într-o altă locație, fie pentru aceleași date sau la un alt moment. Cu toate acestea, companiile de schimb nu vor acorda fiecare cerere de schimb. Dacă săptămâna dorită este deja rezervată, trebuie să alegeți altă dată sau locație.
Schimburi de date
În unele cazuri, este posibil să nu puteți pleca în vacanță în timpul săptămânii pe care o dețineți, dar ați putea dori totuși să călătoriți în aceeași locație. Dacă este așa, este posibil să tranzacționați săptămâna pe care o dețineți pentru o altă săptămână la aceeași unitate. Cu toate acestea, se aplică aceleași reguli de schimb. Dacă săptămâna pe care o doriți este deja rezervată, trebuie să alegeți o altă dată sau să călătoriți în altă parte.
Sfaturi bancare
Dacă doriți să vă bancați săptămâna și să o utilizați pentru o altă dată sau locație, cel mai bine este să bancați săptămâna cât mai curând posibil și să faceți imediat cererea de schimb. Cu cât mai devreme cereți un schimb, cu atât este mai ușor să îl obțineți. În plus, companiile de schimb sunt mult mai probabil să vă acorde solicitarea dacă datele pe care le alegeți nu sunt în sezonul de vârf.
- Cum să evitați o greșeală pe durată limitată
- Cum să faceți schimb de proprietate pe durată limitată
- Lucruri pe care ar trebui să le știi despre cumpărarea de timeshares
- Lucrurile timeshare funcționează ca un mijloc de a investi?
- Împreună cu copiii?
- Cum să închideți un drept pe durată limitată
- Negativele pe termen scurt
- Ce este un interes pe durată limitată?
- Legi privind rezilierea în folosul bunurilor imobile
- Este oare cumpărarea de bunuri imobiliare pe termen lung?
- Nu-mi pot permite să mai am pe loc
- Cum pot dona unități de cazare pe durată limitată în timp?
- Ghid de cumpărător pe durată limitată
- Cum termin contractul meu cu un drept de folosință pe durată limitată?
- Cum să închiriați săptămâna dvs. în regim de folosință pe durată limitată
- Ce se întâmplă cu oamenii dacă nu mai plătesc o cotă de timp?
- Cum să-mi vând în mod repetat contul meu în numerar acum
- Cum să ieșiți dintr-o utilizare pe durată limitată, dacă v-ați răzgândit
- Cum să vindeți un drept de utilizare pe durată limitată
- Sunt închirieri pe durată limitată o înșelătorie?
- Termenul pentru folosință îndelungată: drepturile proprietarilor