Cum să faceți schimb de proprietate pe durată limitată
Când cumpărați un drept pe durată limitată, vă bucurați, de asemenea, de dreptul de a tranzacționa săptămâna dvs. pentru săptămâna altcuiva. Termenul de tranzacționare pe durată limitată vă oferă posibilitatea de a vă petrece o vacanță într-o altă destinație. Dacă doriți să scăpați de dreptul dvs. de folosință pe durată limitată, tranzacționarea este o alternativă la vânzarea. Puteți face schimb de săptămâni doar pentru un an sau optați să comercializați permanent drepturile de proprietate. Termenul de utilizare temporară poate avea loc în mod privat între proprietari sau printr-o companie de schimb.
1
Listează mai devreme. Oferiți comercianților potențiali suficient timp pentru a vă planifica vacanțele încercând să faceți schimburi înainte de apropierea săptămânii.
2
Rețea pentru a răspândi cuvântul. Spuneți-vă familiei, prietenilor și colegilor dvs. că sunteți interesat să tranzacționați proprietatea pe durată limitată. Utilizați forumurile pentru petrecerea timpului liber și concediile pentru a vă conecta cu proprietarii interesați de schimburi. Utilizatorii Timeshare Group sunt un site care le permite proprietarilor să-și facă publicitate gratuit. Proprietarii plasează anunțuri detaliind drepturile lor de folosință în timp real pentru comerț și destinațiile dorite.
3
Întrebați managerii stațiunii dvs. dacă are un program de schimb. Unii dezvoltatori de stațiuni stabilesc relații cu companii de schimb. O companie de schimb permite proprietarilor să acceseze o listă a parcelelor de folosință îndelungată disponibile pentru comerț. Baza de date cuprinde în mod obișnuit stațiunile afiliate. Membrii programului își depozitează unitățile în inventarul companiei. Membrii pot căuta unități disponibile în funcție de săptămâna dorită.
4
Alăturați-vă unei companii de schimb de proprietar timeshare. Dacă stațiunea dvs. nu oferă un program de tranzacționare, faceți săptămâni de tranzacționare utilizând o companie de renume, cum ar fi RCI sau Interval International. În momentul publicării, numărul anual de membri este de aproximativ 100 USD pe an, taxele de tranzacționare variind între 100 și 180 USD. Majoritatea companiilor de schimb folosesc un sistem de puncte. Proprietarilor li se acordă un anumit număr de puncte, în funcție de cererea de utilizare a proprietății pe durată limitată și de săptămâni.
- Ce sunt saptamana?
- Cum să evitați o greșeală pe durată limitată
- Lucruri pe care ar trebui să le știi despre cumpărarea de timeshares
- Lucrurile timeshare funcționează ca un mijloc de a investi?
- Împreună cu copiii?
- Cum se raportează o pierdere în timp a unei vândute pe durată limitată
- Negativele pe termen scurt
- Ce este un interes pe durată limitată?
- Cum să depuneți deducerea impozitului pe durată limitată
- Nu-mi pot permite să mai am pe loc
- Cum pot dona unități de cazare pe durată limitată în timp?
- Ghid de cumpărător pe durată limitată
- Cum termin contractul meu cu un drept de folosință pe durată limitată?
- Cum să închiriați săptămâna dvs. în regim de folosință pe durată limitată
- Ce se întâmplă cu oamenii dacă nu mai plătesc o cotă de timp?
- Cum să-mi vând în mod repetat contul meu în numerar acum
- Cum să ieșiți dintr-o utilizare pe durată limitată, dacă v-ați răzgândit
- Cum să vindeți un drept de utilizare pe durată limitată
- Sunt închirieri pe durată limitată o înșelătorie?
- Termenul pentru folosință îndelungată: drepturile proprietarilor
- Cum să donați o unitate pe durată limitată pentru caritate