OxiMrub.com

Pot obține împrumut pe o proprietate care este în blocare activă?

Puteți avea timp pentru a modifica un împrumut de locuință înainte de licitația de blocare.

Dacă ați pierdut plățile ipotecare și nu faceți aranjamente pentru a rambursa împrumutul, creditorul dvs. vă va contacta. Odată ce sunteți în jur de trei luni în urmă, creditorul dvs. va trimite o scrisoare, va publica o notă la biroul de înregistrare a județului și va afișa anunțuri la ușă, menționând că a inițiat procesul de blocare. Debutul preforeclosure-ului, o etapă de blocare activă, înseamnă că aveți cel puțin 90 de zile pentru a elabora o strategie de rambursare cu creditorul dvs. Obținerea unui nou împrumut pe o proprietate care este în blocarea activă nu este o opțiune.

Obținerea unui împrumut nou

Obținerea unui nou împrumut pe o proprietate pe care o dețineți deja este cunoscută sub numele de refinanță. O refinanță plătește o ipotecă existentă cu fonduri dintr-un nou credit ipotecar. De obicei, aveți opțiunea de a refinanța cu creditorul dvs. existent sau cu un creditor diferit. Trebuie să aveți suficiente fonduri pentru refinanțare, ceea ce înseamnă că valoarea de piață a casei dvs. trebuie să depășească valoarea datoriilor dvs. actuale de ipotecă. De asemenea, împrumutul dvs. trebuie să fie actual și, de obicei, nu trebuie să aveți plăți întârziate sau întârziate de 30 de zile în ultima perioadă de 12 luni.

De ce se întâmplă blocarea

Veți sfârși în închidere dacă nu veți plăti o anumită obligație de locuire pe o perioadă lungă de timp. Împuternicirea este asociată cel mai frecvent cu o îndatorare a creditelor ipotecare sau a creditelor la domiciliu - cu toate acestea, autoritatea fiscală locală poate exclude din cauza impozitelor pe proprietate neplătite, iar o asociație de proprietari de case (HOA) poate exclude taxele HOA neplătite. Împuțirea se produce, de obicei, atunci când vânzarea casei nu acoperă banii datorați - prin urmare, mai degrabă decât vânzătorul care plătește datoriile cu încasări din vânzări, creditorul care împiedică închiderea patrimonialului își ia proprietatea și vinde locuința pentru a recupera cât mai mult din datorie.

Implicații mai intense de excludere activă

Odată ce sunteți într-o blocare activă, vă confruntați cu anumite consecințe. Creditul dvs. suferă atunci când creditorul raportează plățile multiple pierdute către birourile de credit, diminuând astfel scorul dvs. Creditorul sau partidul de inchidere inregistreaza notificarea de incapacitate de plata la biroul de inregistrari al judetului, informand publicul ca locuinta dumneavoastra se afla in blocare. Înainte de a aproba o refinanțare, un împrumut verifică creditul pentru judecăți și alte anunțuri publice. În plus, analizează istoricul titlurilor proprietății, care dezvăluie detaliile unei blocări active.

Opțiunile pe care le puteți avea

Mai degrabă decât să refinanțeze o locuință în blocare, este posibil să aveți opțiunea de a vă modifica împrumutul, de a vinde casa sau de a plăti în alt mod datoria pentru a preveni o blocare a pieței. Creditorii oferă uneori modificări dacă aveți mijloacele necesare pentru a ține pasul cu o plată modificată, mai mică. Modificările necesită o evaluare financiară și de proprietate și sunt supuse aprobării creditorului. Creditorii pot oferi o vânzare în lipsă, în care vindeți locuința și acceptați mai puțin decât datoriile ipotecare pentru a vă elibera de obligația de a vă debita. Dacă aveți mijloacele financiare de rambursare a sumei pe care o datorați, fie pentru că vă întoarceți din nou pe picioare financiar, fie că veniți într-o sumă semnificativă de bani, creditorul vă poate pune la dispoziție un plan de rambursare până când împrumutul dvs. este actual sau vă restabiliți termenii de împrumut .

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se întâmplă cu un cont de escrow atunci când un împrumut este plătit?Ce se întâmplă cu un cont de escrow atunci când un împrumut este plătit?
Cum de a obține numele dvs. de pe un împrumut de locuințe după divorțCum de a obține numele dvs. de pe un împrumut de locuințe după divorț
Al doilea drept de blocare a ipoteciiAl doilea drept de blocare a ipotecii
Fapte în locul consecințelor de executare a blocăriiFapte în locul consecințelor de executare a blocării
Ce este o ipotecă cu balon de 30/15?Ce este o ipotecă cu balon de 30/15?
Dacă am o casă în blocare pot obține finanțare ipotecară pentru o altă casă?Dacă am o casă în blocare pot obține finanțare ipotecară pentru o altă casă?
Legile de blocare a casei refinanțate din CaliforniaLegile de blocare a casei refinanțate din California
Cum să solicitați ajutor de la o companie ipotecară pentru a preveni blocarea piețeiCum să solicitați ajutor de la o companie ipotecară pentru a preveni blocarea pieței
Ce pot face dacă ipoteca mea este inversă și creditorul meu nu va refinanța?Ce pot face dacă ipoteca mea este inversă și creditorul meu nu va refinanța?
Pot obține pre-aprobat pentru o ipotecă în timp ce eu sunt în blocare?Pot obține pre-aprobat pentru o ipotecă în timp ce eu sunt în blocare?
» » Pot obține împrumut pe o proprietate care este în blocare activă?
© 2022 OxiMrub.com