OxiMrub.com

Cum să explicați scorul dvs. recent de credit scăzut la o companie de închiriere de locuințe

Proprietarii depășesc un scor de credit scăzut atunci când califică un chiriaș.

conținut

Cu mai multe persoane strămutate prin ipoteci forțate să închirieze în timp ce își repară creditul, a fost creată o mare cerere de proprietăți de închiriere, de la această scriere. Proprietarii au devenit mai stricte în calitatea de chiriasi, iar proprietarii le cer chiriasilor potențiali cu scoruri mici de credit pentru a-și explica circumstanțele înainte de a le aproba. Termenii suplimentari de închiriere sunt adesea oferite sau solicitate pentru a compensa un scor de credit scăzut.

1

Trimiteți-vă cererea de închiriere împreună cu situațiile financiare, inclusiv declarații bancare de cel puțin patru luni, plăți de plată, o declarație fiscală recentă și o copie a unui buget lunar care arată modul în care prețul de închiriere se încadrează în cheltuielile dvs. Explicați-vă în față că creditul dvs. a suferit. Pregătiți-vă profilul adăugând o scrisoare care vă conturează circumstanțele financiare actuale, mai ales dacă știți că scorul dvs. de credit poate împiedica aprobarea dvs. de închiriere. Faceți afaceri în scrisoare și oferiți o explicație clară a circumstanțelor care au condus la dificultățile dvs. financiare.

2

Creați referințele personale pentru a compensa raportul de credit. Atașați o scrisoare de la angajator cu privire la durata dvs. de muncă, salariul, orele suplimentare pe care le puteți primi și bonusurile. Lăsați-l să includă comentarii cu privire la valoarea dvs. ca angajat. Adăugați mai multe scrisori personale de referință. Includeți scrisori de referință de la proprietarii anteriori. Luați în considerare condițiile de trai pentru cel puțin ultimii doi ani.

3

Oferiți să plătiți un depozit de securitate sporit. Plătiți-l într-o singură sumă sau pe o perioadă de timp, în plus față de depozitul obișnuit de securitate necesar. Arătați-vă dorința de a coopera financiar pentru a asigura companiei de închiriere intențiile voastre bune. Unele state stipulează suma depozitelor de închiriere pe care o companie le poate solicita, deci verificați legile locatarului-chiriaș înainte de a face oferta. În California, un proprietar poate solicita chirie de două până la trei luni ca garanție, în funcție de caracteristicile specifice ale unității. Cereți un contract de închiriere pe termen scurt pentru a vă demonstra capacitatea de plată, înainte de a semna un contract pe termen lung.

4

Rămâneți în limitele mijloacelor dvs. atunci când solicitați să închiriați o proprietate. Calculați-vă raportul datoriilor la cheltuieli, inclusiv costurile de chirie. Adu-ți cheltuielile până la 25 la 30 la sută din venitul tău, care este modul în care companiile de leasing evaluează solicitanții. Trăiți modest în timp ce vă restabiliți financiar.

5

Obțineți un co-semnatar care are un credit bun pentru a semna contractul de închiriere cu dvs. și pentru a garanta plata chiriei. Adresați-vă unui prieten cu un credit bun pentru a fi colegul tău de cameră. Utilizați calitatea bună de credit a cererii.

6

Sugerați-vă că poate fi benefică pentru compania de leasing dacă vă deplasați imediat, deoarece va obține venit pentru unitate în loc să o lase vacantă până când se va aplica un chiriaș mai calificat. Sunt de acord să închiriezi o unitate mai puțin de dorit pentru o perioadă scurtă de timp, în timp ce dovedești capacitatea financiară de a plăti, în cazul în care compania de închiriere ține cont de upgrade pentru o anumită perioadă de timp.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Contractele de credit de apartament scad scorul dvs.?Contractele de credit de apartament scad scorul dvs.?
Soțul meu mi-a ruinat creditul și trebuie să închiriez un apartamentSoțul meu mi-a ruinat creditul și trebuie să închiriez un apartament
Pot să semneze un contract de închiriere de apartamente dacă sunt co-semnatar al unui alt contract…Pot să semneze un contract de închiriere de apartamente dacă sunt co-semnatar al unui alt contract…
Cum pot obține un credit ipotecar cu un scor de credit scăzut?Cum pot obține un credit ipotecar cu un scor de credit scăzut?
Poate proprietarul meu să discute cererea mea de închiriere?Poate proprietarul meu să discute cererea mea de închiriere?
Închirierea apartamentelor și ratingul de creditÎnchirierea apartamentelor și ratingul de credit
Cum să obțineți un credit ipotecar cu un scor de credit de 576Cum să obțineți un credit ipotecar cu un scor de credit de 576
Cum pot să mă calific pentru un apartament cu un scor de credit scăzut?Cum pot să mă calific pentru un apartament cu un scor de credit scăzut?
Verificarea creditelor pentru proprietăți de închiriereVerificarea creditelor pentru proprietăți de închiriere
Ce caută proprietarii de la chiriași?Ce caută proprietarii de la chiriași?
» » Cum să explicați scorul dvs. recent de credit scăzut la o companie de închiriere de locuințe
© 2022 OxiMrub.com