Dezavantajele ipotecilor
Împiedicarea apare atunci când nu plătiți creditul ipotecar și creditorul dvs. vinde casa sau proprietatea care asigură ipoteca pentru a-și reduce pierderile. Evident, o blocare a pieței este un eveniment negativ pentru orice împrumutat, dar amploarea efectelor unei blocări poate să nu fie la fel de evidentă. Evitați o blocare a pieței prin contactarea unui consilier de locuințe aprobat și vorbind cu creditorul dvs. de îndată ce vă aflați în dificultate să vă plătiți creditul ipotecar.
Tu pierzi casa ta
Principalul dezavantaj al unei blocări este că vă pierdeți casa. Acest lucru este deosebit de tragic pentru casele de familie în care mai multe persoane în întreținere folosesc casa împrumutatului ca și casă.
Mai greu să găsești o nouă locuință
Împrumutații care trec printr-o blocare a pieței se confruntă deseori cu problema de a nu avea suficienți bani pentru a plăti un depozit de închiriere sau pentru a obține un alt credit ipotecar. De fapt, majoritatea creditorilor și asigurătorilor ipotecari, inclusiv Fannie Mae, nu vor acorda un împrumut unui împrumutat care a fost închis în ultimii 5 ani.
Fallout de credit
O blocare a pieței are un efect negativ asupra opiniei altor creditori asupra dumneavoastră. Creditorii vor simți că există o șansă mai mică de a fi plătiți după o blocare a pieței. Acest lucru ar putea determina compania dvs. de carduri de credit să mărească rata dobânzii. Va fi mai greu să obțineți un împrumut de mașină sau chiar să primiți o cerere de închiriere acceptată.
Căutarea de locuri de muncă devine mai greu
Angajatorii care caută lucrători din sectorul financiar unde vor trebui să se ocupe de bani verifică adesea raportul de credit al unui candidat. Rapoartele de credit includ executarea ipotecilor. Acest lucru ar putea determina angajatorii să vă considere un risc de securitate și să nu vă angajeze.
Facturile fiscale
Foreclosures includ adesea iertarea datoriilor din partea creditorului. Aceasta înseamnă că creditorul dvs. nu vă cere să plătiți întreaga datorie și acceptați casa în schimb. Cu toate acestea, în ochii IRS, orice datorie pe care o iertați este considerată venit și este impozabilă.
- Cum să soluționați o datorie ipotecară
- Ce se întâmplă cu mine dacă mă duc în ipotecă?
- FHA calificări de blocare
- Ce se întâmplă cu un proprietar în blocare?
- Cum pot obține un împrumut ipotecar după o blocare a pieței?
- Impactul impozitului pe venit pentru blocarea pieței
- Cum să oprești data vânzării la închiderea orașului California
- Fapte în locul consecințelor de executare a blocării
- Cum pot opri blocarea înainte de începerea procesului de blocare?
- Cel mai bun mod de a-mi vinde casa înainte de blocare
- Cum să amâne vânzările de blocare
- Cum de a obține o altă ipotecă dacă aveți o blocare a pieței care să vă afecteze creditul
- Ce se întâmplă dacă primiți o notificare de blocare?
- Ce se întâmplă mai întâi: vânzarea în lipsă sau împiedicarea împrumuturilor imobiliare?
- Pot obține pre-aprobat pentru o ipotecă în timp ce eu sunt în blocare?
- Cât timp va afecta blocarea pieței mele scorul meu fico?
- Cum afectează multiple credite ipotecare creditul dvs.?
- Cum să oprească închiderea Foreclosures în California
- Diferența dintre ipoteci și forfetare
- Ce cauzeaza blocarea?
- Care sunt opțiunile pentru a evita blocarea pieței?