OxiMrub.com

Ce să fac dacă cineva pune o garanție împotriva casei mele?

Un lien pe casa ta poate cere să plătești o datorie înainte de ao vinde.

Dacă cineva pune o garanție împotriva casei dvs., ei fac o cerere că le datorezi bani și până când este plătită, ei au dreptul la o parte din valoarea dvs. de origine. În timp ce ar trebui să încerci întotdeauna să conciliezi orice reținere pe proprietatea ta, dacă nu vinzi casa ta în viitorul imediat, nu există nici o grabă.

Tipuri de Liens

Există două clase de garanții: voluntară și involuntară. Sentința voluntară este una pe care o promovați cu bună știință. Titlurile de plată fac parte din ipotecă, inclusiv prima împrumuturi ipotecare, împrumuturi de capitaluri proprii și credite ipotecare. Aceste garanții rămân în proprietate până când împrumutul este satisfăcut. Un împrumut satisfăcut este fie plătit la soldul zero pe parcursul perioadei de împrumut, fie este plătit atunci când locuința este vândută.

Obligațiile inadecvate ar putea include orice de la o hotărâre judecătorească împotriva dvs, o garanție a unui mecanic sau chiar o reținere fiscală a serviciului intern de venituri. Aceste garanții nu sunt încheiate de proprietarul casei de bună voie și, de obicei, nu au prea mult de-a face cu casa dvs. reală. Casa ta este doar bunul pe care-l leagă dreptul financiar. De exemplu, dacă ați fost dat în judecată pentru încălcarea contractului și ați pierdut, dar nu ați avut fonduri pentru a plăti judecata, persoana care a câștigat poate depune o garanție asupra proprietății dvs. la biroul de înregistrare al județului.

Satisfaceți zgomotele involuntare

Dacă plănuiți să vindeți, o garanție involuntară asupra proprietății dvs. apare pe un raport de titlu în timpul escrow. Acest lucru îi sperie pe cumpărători, care ar putea pleca de la cumpărare. Se ridică preocupări legate de alte datorii, deoarece în majoritatea cazurilor rămân în proprietate și nu proprietarul. Vrei să ai dreptate pentru a șterge titlul.

Satisfaceți garanția, plătind titularului de garanție ceea ce este datorat. De exemplu, dacă vă datorați taxele înapoi, plătiți IRS. În timp ce ar trebui să obțineți o notă de eliberare a legitimației de către partid atunci când li se aplică satisfacția, este posibil să nu obțineți acest lucru cu entități mari, cum ar fi IRS. Luați dovada plății și scrisoarea care satisface garanția în biroul de înregistrare al județului pentru a elibera garanția.

Titlul liniștit

Dacă credeți că există o pedeapsă plasată în mod greșit asupra proprietății, dar partea refuză să o elibereze, trimiteți o petiție liniștită. Luați partea în instanță pentru a dovedi că nu sunteți responsabil pentru datorie. În cazul în care judecătorul se pronunță în favoarea dvs., veți obține o hotărâre judecătorească liniștită, care va fi depusă la biroul de înregistrare.

Dacă nu câștigi, încercați să soluționați miza cu titularul de garanție pentru o sumă mai mică sau doar să le plătiți. Dacă vindeți, singura opțiune este să eliberați garanția. Aveți nevoie de un titlu clar fără garanții involuntare atunci când vindeți casa.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?Dacă am o ipotecă și o linie de împrumut de credit, pot să scot atât din valoarea casei mele?
Ce se întâmplă când o persoană moare înainte de a plăti o casă?Ce se întâmplă când o persoană moare înainte de a plăti o casă?
Ce se întâmplă cu un cont de escrow atunci când un împrumut este plătit?Ce se întâmplă cu un cont de escrow atunci când un împrumut este plătit?
Care este valoarea sau tipul de garanție insuficientă într-un împrumut de locuință?Care este valoarea sau tipul de garanție insuficientă într-un împrumut de locuință?
Cum să verificați dacă există o garanție pe proprietatea dvs.Cum să verificați dacă există o garanție pe proprietatea dvs.
Ce este o ipotecă cu balon de 30/15?Ce este o ipotecă cu balon de 30/15?
În cazul în care ipoteca dvs. este rambursată, se poate pune o reținere în locuința dumneavoastră?În cazul în care ipoteca dvs. este rambursată, se poate pune o reținere în locuința dumneavoastră?
Garanția ipotecară trebuie să fie o casă?Garanția ipotecară trebuie să fie o casă?
Neplata unei a doua ipoteciNeplata unei a doua ipoteci
O a doua ipotecă declanșează o clauză de vânzare?O a doua ipotecă declanșează o clauză de vânzare?
» » Ce să fac dacă cineva pune o garanție împotriva casei mele?
© 2022 OxiMrub.com