OxiMrub.com

Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține termenii de plată?

Este posibil să nu aveți nevoie să refinanțați pentru a obține dobânzi mai mici.

Dacă aveți banii în bani pentru a-ți plăti soldul ipotecar, poți să faci câteva căi cu împrumutul tău de acasă. Oricine va reduce suma de interes pe care o plătiți. Pentru a alege opțiunea potrivită pentru dvs., decideți dacă obiectivul dvs. este de a obține o plată lunară mai mică sau dacă ați fi mulțumit de faptul că aveți un termen rezidual mult mai scurt pe împrumutul dvs. de locuință.

Plata suplimentară a principalului

Cu cele mai multe credite ipotecare, puteți plăti în plus față de soldul creditului în orice moment. Plata soldului nu va schimba condițiile de bază ale împrumutului, inclusiv rata dobânzii și plata lunară. Efectul major al reducerii soldului de împrumut este reducerea termenului rămas pe împrumut. Dacă petreceți o bucată mai mare de bani pentru a reduce soldul împrumutului dvs., vizionați acești bani ca legați până când veți plăti cât mai devreme acasă, îl veți vinde sau veți refinanța ipoteca.

Aceleași plăți, un interes scăzut

Cu o ipotecă cu rată fixă, suma dobânzii pe care o plătiți în fiecare lună se bazează pe rata dobânzii a împrumutului și pe soldul restant al împrumutului. Pe măsură ce soldul scade, valoarea dobânzii pe care o plătiți în fiecare lună scade, iar partea principală a plății dvs. crește. Dacă reduceți în mod semnificativ soldul cu o plată în numerar a soldului, taxa lunară a dobânzii va scădea, iar rata plății principale va crește. Rezultatul este că plata rămâne aceeași, dar împrumutul este plătit cu ani în urmă.

Refinanțarea în numerar

Cealaltă opțiune de a reduce soldul creditului cu o infuzie de numerar este refinanțarea împrumutului dvs. curent și utilizarea banilor pentru a reduce dimensiunea noului credit ipotecar: o refinanțare în numerar. Dacă refinanțați la un sold mai mic de împrumut, obțineți o nouă rată a dobânzii - sperăm că este mai mică - iar împrumutul revine la un nou termen, de obicei un împrumut de 30 sau 15 ani. Punerea în numerar pentru a refinanța poate ajuta cu aprobarea dacă aveți un sold de împrumut la sau mai mare decât valoarea casei dumneavoastră.

Refinance Pro și Contra

Opțiunea de refinanțare în numerar vă va permite să reduceți atât rata dobânzii, cât și plata lunară pentru împrumutul dvs. la locuință. Dacă plătiți în prezent pentru asigurarea ipotecară, acel cost ar scădea de asemenea plata lunară dacă noul împrumut-valoare este mai mic de 80%. Principalul compromis negativ este costurile de închidere a unui nou credit ipotecar, care ar folosi o parte din banii pe care doriți să îl angajați pentru a reduce soldul ipotecar. S-ar putea să ajungeți, de asemenea, cu un termen mult mai lung de a plăti în comparație cu plata în jos soldul împrumutului și continuarea cu împrumutul dvs. ipotecar curent.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum pot calcula un împrumut ipotecar de 25 de ani?Cum pot calcula un împrumut ipotecar de 25 de ani?
Cum obțin o plată ipotecară scăzută?Cum obțin o plată ipotecară scăzută?
Cum pot calcula creditele ipotecare de cinci ani?Cum pot calcula creditele ipotecare de cinci ani?
Cum să învingă tabelele de amortizare a împrumutului la domiciliuCum să învingă tabelele de amortizare a împrumutului la domiciliu
Cum se acumulează dobândă la un credit ipotecar?Cum se acumulează dobândă la un credit ipotecar?
Cum se calculează plățile pentru împrumuturile amortizateCum se calculează plățile pentru împrumuturile amortizate
Cum pot să-ți spun ce este rata dobânzii dacă am plată ipotecară?Cum pot să-ți spun ce este rata dobânzii dacă am plată ipotecară?
Ce este un împrumut ipotecar cu plata balonului?Ce este un împrumut ipotecar cu plata balonului?
Cum pot să-mi plătesc un împrumut de 20 de ani în 15 ani?Cum pot să-mi plătesc un împrumut de 20 de ani în 15 ani?
Cum se calculează principalul și dobânda pe un credit ipotecarCum se calculează principalul și dobânda pe un credit ipotecar
» » Pot să-mi plătesc echilibrul ipotecar și să obțin ratele dobânzilor mai mici pentru a-mi menține termenii de plată?
© 2022 OxiMrub.com