Cum pot elimina un nume dintr-un împrumut de acasă?
Circumstanțele speciale ar putea impune ca o persoană care co-deține o locuință să se îndepărteze de împrumut. Aceasta este o situație obișnuită în divorț, atunci când un soț își asumă deplina proprietate asupra casei casnice și răspunderea deplină pentru împrumutul care a finanțat achiziția. Alegerile pentru eliminarea numelui unui coproprietar dintr-un împrumut de locuință se limitează la novation, care înlocuiește împrumutul original cu unul nou în numele persoanei care va păstra locuința și refinanțare, ceea ce permite persoanei care ține casa să cumpere co-proprietarul.
1
Contactați creditorul și cereți o nouă noutate. O novație este un tip de ipoteză - o modalitate pentru ca o parte să își asume responsabilitatea pentru împrumutul altei persoane. Cu noutate, acordul inițial care atribuie responsabilitatea a doi coproprietari este înlocuit de un acord care atribuie responsabilitatea doar unui singur, renunțând astfel la responsabilitatea celuilalt pentru rambursare. Nu toate creditele sunt presupuse și chiar dacă este al dvs., nu există nicio garanție că co-proprietarul dvs. este calificat să-l asume. Cu toate acestea, dacă este posibilă o nouă noutate, ar putea fi cea mai bună opțiune.
2
Întrebați-vă pe coproprietarul dvs. să comandați raportul său de credit. Dacă împrumutul tău se califică pentru novation, va trebui să demonstreze că este calificat să-și asume împrumutul. Dacă noutatea nu este posibilă, va trebui să se aplice pentru refinanțare pentru a vă cumpăra. Oricum, ar trebui să-și examineze raportul de credit pentru a elimina inexactitățile și pentru a corecta elementele negative, dacă este posibil, înainte de a aplica.
3
Asistați-vă pe coproprietar în colectarea documentației de care are nevoie pentru a-și asuma sau refinanța împrumutul. Elementele care trebuie să fie gata pentru creditor includ mai multe stuburi de salarizare recente, declarații bancare de mai multe luni și declarațiile fiscale anterioare de doi ani.
4
Urmați liniile directoare ale băncii pentru novation, dacă este permisă novația.
5
Cereți coproprietarului să se aplice pentru refinanțare dacă nu este permisă revocarea. Compania dvs. de credit ipotecar îl va îndruma prin procesul de aplicare. El va folosi împrumutul pentru a împrumuta din capitalul pe care îl ai în casă, și apoi să-ți dai partea ta într-o cumpărare.
6
Contactați un avocat pentru a pregăti o acțiune de renunțare dacă renunți la toate drepturile de proprietate asupra casei. O faptă de recuzită este exact ceea ce pare - este un instrument prin care "renunți" sau renunțați la orice revendicare a casei.
sfaturi
- Dacă co-debitorul dvs. nu se califică pentru novație sau refinanțare, luați în considerare vânzarea casei.
- Consultați un profesionist în domeniul fiscal pentru a discuta despre consecințele unui cumpărat sumă forfetară mare.
Avertizare
- Atâta timp cât numele dvs. se află pe ipotecă, sunteți responsabil pentru rambursarea împrumutului, chiar dacă nu mai trăiți în casă sau dacă ați semnat deja o faptă de renunțare.
- Cum să eliminați un nume dintr-o ipotecă comună
- Ipoteca ipotecară ipotecară pe deplin acceptată vs. calificată
- Se schimbă o faptă de încredere când refinanțezi?
- Cum să luați un soț / soție în afara unei fapte de încredere
- Cum de a obține numele dvs. de pe un împrumut de locuințe după divorț
- Cum să adăugați un membru al familiei la ipoteci la domiciliu
- Cum pot calcula o primă de asigurare ipotecară în avans pentru o refinanță?
- Cum pot elimina responsabilitatea pentru plățile ipotecare într-un divorț în California?
- Poate o persoană cu un credit echitabil să primească un împrumut de acasă cu un cosigner?
- Întrebări legale privind ipotecile care implică divorț
- Cum pot elimina numele unui soț dintr-o ipotecă?
- Ce se întâmplă dacă sunteți căsătoriți și casa nu este în numele dvs.?
- Ce se întâmplă dacă am acte rapide casa mea, dar numele meu este încă pe ipotecă în timpul…
- FHA înlocuire împrumut de acasă
- Pot obține o altă ipotecă dacă mi-ar fi fost eliberat?
- Dacă am un împrumut pe o proprietate, pot să-i dau proprietatea asupra celeilalte persoane pe titlu
- Pot refinanța ipoteca mea cu doar 10 la sută din împrumutul meu plătit?
- Ce presupune ipoteca?
- Cum de a schimba numele pe o ipotecă
- Trebuie co-debitorul să semneze o ipotecă?
- Cum pot elimina un soț dintr-o ipotecă existentă fără divorț?