Cum să eliminați un nume dintr-o ipotecă comună
Deoarece o ipotecă este un document înregistrat legal, nu puteți elimina un nume. Dacă doriți să eliminați numele co-împrumutatului din ipotecă, trebuie să plătiți împrumutul și apoi să-l refinanțați. Refinanțarea plătește ipoteca existentă și eliberează cea nouă în numele dvs. Cu toate acestea, creditorii nu sunt obligați să aprobe cererea dvs. de refinanțare. Va trebui să vă calificați pentru un nou credit pe baza cerințelor specifice ale creditorului.
1
Contactați creditorul dvs. actual pentru a solicita un împrumut de refinanțare. Magazin în jurul valorii de a compara cotațiile dobânzii și termenii de la alți creditori. Nu vă faceți griji cu privire la multiple aplicații care vă afectează creditul. Birourile de credit rate ipotecare forfetare citate împreună ca o singură anchetă, cu condiția ca cotațiile să fie într-o fereastră de 14 zile.
2
Semnează și completează noile documente de împrumut dacă este aprobată. Împrumutatul al cărui nume eliminați din împrumutul existent nu trebuie să semneze nicio lucrare pentru refinanțare.
3
Efectuați o acțiune de renunțare pentru a scoate co-împrumutatul din faptă, astfel încât să poată fi emisă o nouă faptă în numele dvs. Refinanțarea elimină numai responsabilitatea de plată a co-debitorului. De asemenea, împrumutatul trebuie să accepte renunțarea la drepturile de proprietate.
4
Înregistrați fapta de renunțare la faptă în județul în care se află proprietatea.
sfaturi
- Dacă aveați nevoie de celălalt debitor pentru a vă califica pentru ipoteca inițială, lucrați la creșterea scorului. Păstrați-le suficient de mare pentru a vă califica singuri la împrumutul de refinanțare. De asemenea, puteți aplica cu co-debitor diferit dacă scorul dvs. nu este suficient de ridicat.
- Creditorul dvs. dorește să vă asigure că sunteți capabil să plătiți împrumutul înainte de a elimina co-debitorul. Creditorii verifică locurile de muncă pentru a vă stabili stabilitatea locului de muncă. De asemenea, trebuie să aveți cel puțin 20% capitaluri proprii în locuință înainte de a încerca să refinanțați.
- Cum de a avea un nume de co-semnatari scos un credit ipotecar?
- Cum să adăugați nume la o refinanță ipotecară
- Se schimbă o faptă de încredere când refinanțezi?
- Cum îmi pot adăuga soțul / soția la ipoteca mea?
- Cum obțin un împrumut ipotecar de refinanțare cu dobândă redusă?
- Cum să vă anulați creditul ipotecar atunci când remortgaging
- Cum de a reduce plata ipotecii la jumătate
- Cum pot elimina numele unui soț dintr-o ipotecă?
- Cum pot elimina un co-debitor folosind fha streamline?
- Cum să vă refinanțați ipoteca atunci când plătiți la timp, dar aveți un raport de credit proastă
- Puteți adăuga nume pe un credit ipotecar existent?
- Cum aleg un creditor pentru a-mi refinanța ipoteca?
- Cum de a schimba numele pe o ipotecă
- Poate o bancă să îmi combine ipoteca și linia de credit?
- Cum să-mi repară ipoteca
- Cum pot compara ratele de refinanțare ale creditelor ipotecare ale diferiților creditori?
- Cum de a refinanța un împrumut jumbo
- Cum să obțineți o rată scăzută la refinanțare
- Cum pot elimina un soț dintr-o ipotecă existentă fără divorț?
- Cum să faci o ipotecă de treizeci de ani pe o perioadă de cincisprezece ani
- Cum să găsiți o ipotecă mai bună