Legile privind falimentul pe o ipotecă la domiciliu
Un consumator are capacitatea de a depune fie falimentul capitolului 7, fie capitolul 13. Un faliment din Capitolul 7 are ca rezultat obținerea de către consumator a ceea ce se numește o descărcare de gestiune, din cea mai mare parte sau totalitatea datoriilor sale. Un faliment de la capitolul 13 include un plan de plată, care permite consumatorului să-și achite datoriile de-a lungul timpului. Codul american privind falimentul guvernează modul în care sunt tratate ipotecile la domiciliu în cursul oricărui tip de faliment.
Exonerarea la domiciliu
Codul de faliment al Statelor Unite recunoaște legile privind scutirea în California. Ce înseamnă acest lucru este faptul că o persoană care face faliment își poate proteja reședința de la creditori. O persoană sub vârsta de 65 de ani are dreptul la o scutire de până la 75.000 de dolari din capitalul propriu în reședința sa, în timp ce o persoană de peste această vârstă beneficiază de o scutire de până la 150.000 USD, conform Codului de procedură civilă din California. Cu alte cuvinte, niciun creditor - cu excepția creditorului ipotecar - într-o procedură de faliment are dreptul de a căuta o datorie din capitalul propriu într-o reședință până la aceste sume în dolari.
Acordul de reafirmare
Un consumator are capacitatea de a încheia un acord de reafirmare cu privire la orice împrumut garantat, în conformitate cu "Ghidul Glannon pentru faliment." Creditele garantate includ în mod obișnuit cele pentru un automobil și o casă a unui debitor. poate încheia un acord de reafirmare a unui împrumut ipotecar la domiciliu.Acordul de reafirmare este un contract încheiat între debitor și creditorul ipotecar de origine, care include dispoziții care impun debitorului să plătească în viitor o plată regulată la împrumuturile ipotecare. acordul, debitorul păstrează proprietatea și proprietatea asupra casei. Orice plăți restante se adaugă din nou în soldul general al împrumutului.
împiedicare
În cazul în care casa debitorului se află în situație de executare în momentul în care a fost depusă falimentul, ea susține imediat eliberarea de la instanța de faliment sub forma unui ordin de ședere automată, în conformitate cu Codul de faliment din SUA. În momentul în care un debitor depune o cerere de faliment, un creditor ipotecar de origine legal trebuie să suspende orice acțiune într-un caz de blocare. Suspendarea cazului de blocare rămâne în vigoare, cu excepția cazului în care instanța de faliment emite un ordin suplimentar care să permită executarea cauzei de blocare.
Predare
În unele cazuri, un debitor este mai bine deservit prin renunțarea la posesia casei sale înapoi la creditorul ipotecar. Codul de faliment din SUA permite restituirea bunului înapoi creditorului. Dacă casa ajunge să fie evaluată la o sumă mai mică decât soldul restant datorat împrumutului, instanța de faliment o iartă acestei diferențe, scutirea debitorului de orice altă obligație față de creditorul ipotecar de acasă.
- Cum să înregistrați capitolul 13 pentru a evita blocarea pieței
- Are falimentul lichidarea datoriilor pe o casa & carduri de credit?
- Informații despre falimentul din California: cum pot să-mi țin casa?
- Cum să vinzi o casă după depunerea capitolului 7
- Falimentul & abandonarea unei case
- Cum să eliminați oa doua ipotecă
- Cum îmi pot modifica ipoteca după ce a intrat într-un faliment din capitolul 13 și șederea a fost…
- Casa ta și ipoteca în capitolul 13 faliment
- Când să introduceți capitolul 13 în procesul de blocare
- Împuternicire și capitolul 7
- Consecințele și beneficiile unui proprietar care declară falimentul
- Ce trebuie făcut pentru a opri blocarea pieței în cazul șomerilor?
- Poate fi inclusă o proprietate în capitolul 7?
- Va salva faliment casa mea?
- Ce se va întâmpla cu ipoteca mea într-un faliment capitolul 7?
- Ce se întâmplă atunci când nu reușiți să semnați o reafirmare cu compania dvs. ipotecară după…
- Cât timp oamenii trebuie să iasă din casă după ce au depus falimentul capitolului 7?
- Ce se întâmplă atunci când un deținător de ipotecă nu a depus o plângere în faliment?
- Cum să vă predați casa într-un faliment
- Care sunt opțiunile mele de locuit dacă am faliment?
- Ce pot să fac dacă o scutire de ședere automată a fost acordată companiei mele ipotecare?