Cum puteți găsi valorile estimate ale proprietăților
Valorile proprietatilor par sa se schimbe in fiecare an si, pe masura ce fluctuatiile continua sa apara, notiunea de a ghici poate sa inlocuiasca gasirea unei estimari reale. Interesant este faptul că abilitatea de a estima valorile proprietăților a devenit mult mai ușoară. Specialiștii în domeniul imobiliar vă vor informa că o proprietate este în valoare de suma pe care consumatorii sunt dispuși să o plătească. În multe cazuri, logica este adevărată, deoarece prețul de piață va determina deseori valoarea unei proprietăți. Puteți utiliza câteva metode dovedite care vă vor ajuta să găsiți valorile estimate ale proprietăților.
1
Obțineți valori estimate ale proprietăților prin utilizarea serviciilor de evaluare online. Vizitați site-urile pe care le puteți utiliza pentru a cerceta vânzările recente de proprietăți, precum și datele pentru vânzările care au avut loc în anii anteriori. Utilizați mai multe servicii de evaluare pentru a obține o varietate de estimări ale proprietății.
2
Introduceți detaliile proprietății în câmpurile "Căutare", cum ar fi numele străzii și codul poștal. Furnizați numele orașului și al statului pentru a obține o căutare mai rafinată, deoarece unele proprietăți pot reflecta informații pe județe, dar omiteți un cod poștal. Furnizați toate informațiile solicitate pentru a primi o estimare mai exactă. De exemplu, o proprietate care are o piscină în pământ și o punte pe două nivele va genera o evaluare mai mare decât o proprietate comparabilă fără aceleași facilități.
3
Vizualizați înregistrările publice de la evaluatorul fiscal sau de la o altă municipalitate. Vizitați site-ul web al evaluatorului fiscal pentru județul dvs. sau vizitați biroul local. Găsiți informații despre proprietăți imobiliare pentru a obține cea mai recentă valoare de evaluare. Majoritatea guvernelor locale impun taxe pe proprietatea imobiliară pe baza evaluării valorii evaluatorului. Valorile de evaluare sunt utile, dar datele nu sunt actualizate frecvent. Utilizați aceste date împreună cu cercetarea online pentru a găsi valori estimate ale proprietăților.
Bacsis
- Un evaluator sau agent imobiliar poate oferi valori de proprietate mai precise dacă aveți nevoie de mai mult ajutor.
- Cum îmi dau seama ce merită o casă?
- Cum să găsiți valori ale casei pentru a face apel la impozitele mele pe proprietate
- Cum se determină valoarea de piață corectă a unei case
- Cum se calculează taxele de proprietate din California pe o locuință recent achiziționată
- Cum să găsiți valoarea evaluată a unei case
- Trei metode de evaluare a valorii imobiliare comerciale
- Cum se determină valoarea imobiliară
- Cum de a contesta evaluările la domiciliu
- Cum pot afla valorile proprietatilor pe adresa?
- Cum se evaluează valoarea proprietății?
- Condițiile sau casele de oraș apreciază în valoare?
- Cum pot găsi proprietăți imobiliare?
- Valoarea fiscală estimată vs. prețul solicitat
- Valoarea de piață vs. valoarea evaluată
- Ce-ar fi dacă îmi vând casa mai puțin decât e apreciată?
- Care este valoarea de evaluare a casei mele?
- Cum să găsesc ce case se vând în jurul casei mele
- Riscurile de a cumpăra o casă într-o piață deprimată
- Modul de ajustare a valorii la pregătirea unei analize de piață pentru listarea unei case
- Tipurile de valori ale proprietăților
- Prețurile locuințelor vs. valoarea casei