OxiMrub.com

Cum să găsiți valori ale casei pentru a face apel la impozitele mele pe proprietate

Impozitele pe proprietate se bazează pe valoarea evaluată a locuinței dvs. Dacă credeți că valoarea este mai mică decât valoarea evaluată, aveți dreptul să depuneți o contestație. Recursul este depus pe formularul Cerere pentru modificarea evaluării și este înaintat comisiei de apel la nivel județean. Dacă este acceptată, are loc o audiere. În cadrul audierii prezentați dovezi care susțin necesitatea reevaluării. Înainte de a depune o contestație, efectuați propriile cercetări preliminare privind valorile acasă. Dacă evaluarea dvs. pare prea ridicată, continuați cu confirmarea profesională.

1

Căutați site-uri gratuite pentru a obține o idee despre valorile proprietății locale. Există mai multe site-uri web, cum ar fi Zillow.com, care vă permit să căutați valoarea casei pe baza codului poștal. Este un punct de plecare în determinarea valorii unei locuințe. Valorile atribuite proprietăților sunt estimări și nu se bazează pe aprecieri reale.

2

Solicitați o listă de proprietăți recent vândute în zona dvs. de la un agent imobiliar. Pentru o taxă, agentul poate găsi case comparabile din punct de vedere al mărimii, vârstei, numărului de camere și locației. Aveți nevoie de cel puțin cinci până la 10 case de vânzare comparabile pentru un caz solid.

3

Închiriați un evaluator. Dacă cercetarea dvs. confirmă valoarea casei dumneavoastră este mai mică decât evaluarea impozitului, puteți angaja un evaluator privat. Căutați un evaluator rezidențial certificat familiar cu metodologia orașului dvs. Puteți utiliza raportul profesional ca parte a apelului dvs.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum puteți reduce impozitele pe proprietăți imobiliareCum puteți reduce impozitele pe proprietăți imobiliare
Cum pot calcula valoarea ad valorem?Cum pot calcula valoarea ad valorem?
Cum să găsiți valoarea evaluată a unei caseCum să găsiți valoarea evaluată a unei case
Cum găsesc evaluarea impozitului pe proprietatea mea?Cum găsesc evaluarea impozitului pe proprietatea mea?
Se întâmplă cu taxele pe proprietateSe întâmplă cu taxele pe proprietate
Cum pot calcula impozitele pe bunurile imobiliare utilizând rata de millage?Cum pot calcula impozitele pe bunurile imobiliare utilizând rata de millage?
Cum de a contesta impozitele pe proprietateCum de a contesta impozitele pe proprietate
Cum de a contesta evaluările la domiciliuCum de a contesta evaluările la domiciliu
Cum se evaluează valoarea proprietății?Cum se evaluează valoarea proprietății?
Evaluarea valorilor de proprietateEvaluarea valorilor de proprietate
» » Cum să găsiți valori ale casei pentru a face apel la impozitele mele pe proprietate
© 2022 OxiMrub.com