OxiMrub.com

Se întâmplă cu taxele pe proprietate

Impozitele reprezintă o parte inevitabilă a proprietății.

Nimeni nu se bucură de plata impozitelor, dar majoritatea oamenilor se bucură de avantajele impozitelor: serviciile de salvare, drumurile decente, școlile și parcurile. Impozitele pe proprietate pot fi deosebit de controversate, în special atunci când valoarea evaluată a unei locuințe a județului nu este nici pe departe ceea ce consideră proprietarul casei. Ar putea ajuta să înțelegeți modul în care sunt calculate impozitele pe proprietate și ce se poate face dacă credeți că factura dvs. este greșită.

Cum se determină impozitul pe proprietatea mea?

Proprietatea dvs. este evaluată de către județ folosind valoarea sa de numerar sau de piață. Această valoare este baza pentru cât de mult va fi povara fiscală. Cu cât evaluarea este mai puțin valoroasă, cu atât factura fiscală este mai mică. Cu cât este mai mare valoarea, cu atât sunt mai mari impozitele pe proprietate.

Dacă nu sunt de acord cu evaluarea proprietății mele?

Dacă nu sunteți de acord cu valoarea evaluată, puteți contacta biroul local al evaluatorului pentru a întreba cum a fost stabilită valoarea. Dacă nu găsiți această explicație satisfăcătoare, cereți-i un număr de telefon, astfel încât să puteți contacta comisia de evaluare a contestațiilor din județ pentru a contesta constatările. Chiar dacă contestați evaluarea, sunteți încă răspunzător pentru plata facturii complete a impozitului pe proprietate în termenele limită. Dacă vă predați cu apelul, veți primi o rambursare a taxei suplimentare plătite.

Ce se întâmplă dacă factura mea este plătită prin compania mea ipotecară?

O copie a facturii fiscale anuale este, în general, trimisă atât dvs., cât și creditorului ipotecar. Cu toate acestea, dacă datorați o factură fiscală suplimentară, aceasta va fi trimisă numai dvs. Apelați-vă creditorul pentru a afla cine va plăti factura fiscală suplimentară.

Cum citesc evaluarea impozitului pe proprietate?

O factură fiscală anuală ar trebui să includă următoarele: locația și descrierea proprietății, valoarea evaluată, suma impozitelor datorate, o defalcare a impozitelor colectate, dacă există o scutire și cât este și, în sfârșit, un mesaj care vă spune că sunteți impozit în cazul în care sunteți delincvent în plata unor impozite de anul precedent.

Cum au crescut taxele mele în timp ce valoarea casei mele a rămas stagnantă?

În cazul în care factura dvs. fiscală a crescut în timp ce valoarea locuinței dvs. a rămas stagnantă sau chiar scăzută, este posibil ca autoritatea fiscală să fi majorat rata impozitelor.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Ce se întâmplă dacă nu vă puteți permite impozitele pe proprietate?Ce se întâmplă dacă nu vă puteți permite impozitele pe proprietate?
Cum să înregistrați impozitele pe proprietate în calitate de coproprietarCum să înregistrați impozitele pe proprietate în calitate de coproprietar
Care este impozitul pe bunurile imobiliare?Care este impozitul pe bunurile imobiliare?
Prelucrarea impozitelor pe proprietatePrelucrarea impozitelor pe proprietate
Cum găsesc evaluarea impozitului pe proprietatea mea?Cum găsesc evaluarea impozitului pe proprietatea mea?
Sfaturi privind impozitul pe proprietateSfaturi privind impozitul pe proprietate
Cum pot calcula impozitele pe bunurile imobiliare utilizând rata de millage?Cum pot calcula impozitele pe bunurile imobiliare utilizând rata de millage?
Legislația fiscală privind proprietatea imobiliară din CaliforniaLegislația fiscală privind proprietatea imobiliară din California
Cum se evaluează valoarea proprietății?Cum se evaluează valoarea proprietății?
Evaluarea valorilor de proprietateEvaluarea valorilor de proprietate
» » Se întâmplă cu taxele pe proprietate
© 2022 OxiMrub.com