OxiMrub.com

Cum se plătește premium pmi pe o ipotecă convențională?

Există mai multe opțiuni pentru a vă plăti PMI.

PMI reprezintă o asigurare ipotecară privată și este folosit pentru a proteja companiile ipotecare în cazul în care proprietarul este implicat în plăți. Companiile ipotecare cred că pot vinde casa pentru 80% din valoarea evaluată, astfel că vi se va cere să transportați PMI până când împrumutul dvs. va fi mai mic decât suma respectivă. Există multe modalități diferite de a plăti PMI, fiecare cu propriile avantaje și dezavantaje.

Evitarea PMI

Cea mai ușoară și mai ieftină soluție pe termen lung este de a evita să eliminați PMI cu totul. Dacă sunteți în măsură să scadă 20% din valoarea evaluată a casei ca o plată în avans, atunci veți fi în măsură să evitați să vă luați PMI. În mod alternativ, dacă puteți împrumuta sau finanța această sumă, veți putea evita plățile PMI, deși va trebui să plătiți împrumutătorului înapoi pentru suma împrumutului.

Plati lunare

O opțiune mult mai comună este de a plăti lunar PMI în susul ipotecii. În acest scenariu, alegeți furnizorul dvs. PMI pe baza cotelor de la diferiți asigurători ipotecari și le plătiți direct. Aceasta înseamnă că în fiecare lună veți plăti pentru ipoteca dvs. și apoi veți plăti pentru PMI separat. Alternativ, puteți să plătiți furnizorul dvs. de ipotecă pentru asigurarea PMI pe care o aleg și apoi să o adăugați la plata dvs. lunară, oferindu-vă o singură plată pe lună.

Modificări ale ratei dobânzii

Unele companii ipotecare sunt dispuse să vă ridice rata dobânzii puțin pentru a acoperi costul plății PMI. În acest caz, plătiți în continuare același lucru ca și cum ați plăti plata regulată a ipotecii plus o plată PMI, dar din moment ce plata PMI este preluată din dobânda pentru împrumutul dvs., puteți deduce mai mult din aceasta. Amintiți-vă că dobânda plătită ipotecii dvs. este deductibilă din impozit. Mulți proprietari de case se bucură de această opțiune, deoarece economiile de impozite pot compensa costul în afara buzunarului PMI.

Terminarea PMI

Odată ce împrumutul dvs. la domiciliu este mai mic de 80% din valoarea evaluată a casei, puteți rezilia PMI, iar companiile ipotecare trebuie să facă acest lucru atunci când împrumutul este de 78% sau mai puțin din valoarea evaluată. În mod tradițional, va trebui să așteptați până când plătiți 20% din împrumutul pentru locuință, dar există alternative. Dacă valorile de proprietate din zona dvs. sunt în creștere, puteți avea din nou casa evaluată și, dacă este crescută în valoare, este posibil să puteți termina PMI mai devreme decât ați anticipat.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum pot calcula un împrumut ipotecar de 25 de ani?Cum pot calcula un împrumut ipotecar de 25 de ani?
Când pot să nu mai plătesc asigurarea de credit ipotecar pe bază de risc?Când pot să nu mai plătesc asigurarea de credit ipotecar pe bază de risc?
Regulile de asigurare a creditelor ipotecareRegulile de asigurare a creditelor ipotecare
Cum îmi dau seama de plata casei mele cu asigurare & pmi?Cum îmi dau seama de plata casei mele cu asigurare & pmi?
Cum să învingă tabelele de amortizare a împrumutului la domiciliuCum să învingă tabelele de amortizare a împrumutului la domiciliu
Regulile Fha & pmiRegulile Fha & pmi
Cum pot calcula plățile ipotecare la domiciliu?Cum pot calcula plățile ipotecare la domiciliu?
Cum pot să-mi plătesc un împrumut de 20 de ani în 15 ani?Cum pot să-mi plătesc un împrumut de 20 de ani în 15 ani?
Ce tipuri de împrumuturi pot fi acoperite de asigurarea ipotecară privată?Ce tipuri de împrumuturi pot fi acoperite de asigurarea ipotecară privată?
Cum pot calcula pmi ipoteca de asigurare?Cum pot calcula pmi ipoteca de asigurare?
» » Cum se plătește premium pmi pe o ipotecă convențională?
© 2022 OxiMrub.com