OxiMrub.com

Hud acasă calificări

Aproape orice persoană cu bani sau finanțare poate cumpăra o locuință HUD, însă cei care doresc să se califice pentru o ipotecă asigurată prin intermediul unui centru federal de administrare a locuințelor trebuie să îndeplinească o serie de criterii specifice, potrivit Departamentului Locuințelor și Dezvoltării Urbane din S.U.A. Rețineți că casele HUD trebuie, de asemenea, să îndeplinească reguli specifice pentru a fi vândute prin acest program guvernamental. Majoritatea comunităților oferă centre FHA și HUD pentru a face mult mai ușor procesul de cumpărare a unei locuințe HUD și de a se califica pentru o ipotecă asigurată de stat.

HUD Acasă Elemente de bază

Casele HUD au de obicei una până la patru unități și sunt achiziționate prin ipoteci, potrivit Departamentului Locuințelor și Dezvoltării Urbane din S.U.A. Foreclosures rezultă din faptul că proprietarii de locuințe anteriori nu au respectat ipotecile emise de FHA. Numai proprietățile rezidențiale pot fi achiziționate prin intermediul programelor HUD. Proprietarul trebuie să plănuiască să locuiască pe proprietate. Uneori, un investitor poate achiziționa o locuință HUD, dar un solicitant proprietar-ocupant este dat prioritate. Agenții imobiliari trebuie să fie înregistrați la HUD pentru a vinde astfel de proprietăți. Programul acoperă toate comisioanele de broker asociate tranzacției. Guvernul federal nu își asumă responsabilitatea pentru situația locuințelor - unele proprietăți HUD pot necesita renovări extinse.

Cerințele împrumutului FHA

Mulți proprietari de case care caută case HUD doresc ipoteci garantate de FHA, potrivit Departamentului Locuințelor și Dezvoltării Urbane din S.U.A. Insa calificarea pentru aceste tipuri de credite nu este intotdeauna usoara, chiar daca acestea sunt emise in cadrul unui program guvernamental federal. Începând cu anul 2010, solicitanții nu pot solicita mai mult de 96,5% din costurile totale ale proprietății. Este necesară, de asemenea, calificarea de credit standard, precum și stabilitatea și venitul dovedit. Fiecare stat stabilește și limite ipotecare. O persoană care caută o locuință HUD cu o singură familie în San Francisco Bay Area sau Los Angeles nu poate împrumuta mai mult de 729.750 $ începând cu 2010. Pe de altă parte, limita ipotecară asigurată de FHA pentru o locuință HUD de o singură familie în regiunea Atlanta este $ 346250.

Calificări pentru reduceri HUD

Unii potențiali proprietari de locuințe se pot califica pentru reduceri HUD, potrivit Departamentului pentru Locuințe și Dezvoltare Urbană din S.U.A. Persoanele strămutate de catastrofe naturale, cum ar fi uraganul Katrina sau uraganul Rita, pot cumpăra de obicei case de HUD la o reducere. Proprietarii de case care doresc să-și reabiliteze casele se pot califica pentru reduceri și programe speciale de ipotecă asigurate de FHA. De asemenea, ofițerii de aplicare a legii, cadrele didactice, personalul din serviciile de urgență și unii angajați ai organizațiilor nonprofit pot selecta casele HUD la o reducere dacă aleg să cumpere proprietăți în zonele de revitalizare declarate.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Programe Fha pentru profesori și pompieriPrograme Fha pentru profesori și pompieri
Linii directoare pentru proprietățile eligibileLinii directoare pentru proprietățile eligibile
Legile privind locuințele publiceLegile privind locuințele publice
Poate guvernul să mă ajute cu ipoteca mea?Poate guvernul să mă ajute cu ipoteca mea?
Fha și harpa sunt la fel?Fha și harpa sunt la fel?
Ce este ocupat de proprietar pentru un împrumut de locuință?Ce este ocupat de proprietar pentru un împrumut de locuință?
Poate o ipotecă inversă să fie asumată de un moștenitor al proprietății?Poate o ipotecă inversă să fie asumată de un moștenitor al proprietății?
Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…Pot să o revendic la întoarcerea mea dacă părinții mei mi-au cumpărat o casă și am plătit ipoteca…
Avantajele proprietatii mobile pentru locuinteAvantajele proprietatii mobile pentru locuinte
Ce se întâmplă atunci când implicit o ipotecă FHA?Ce se întâmplă atunci când implicit o ipotecă FHA?
» » Hud acasă calificări
© 2022 OxiMrub.com