OxiMrub.com

Cum de a refinanța dacă aveți o linie de credit pentru acasă

În mod normal, trebuie să solicitați o subordonare a împrumutului de capital pentru a câștiga refinanțarea.

conținut

Refinanțarea creditelor ipotecare este dificilă dacă plătiți încă o linie de credit de origine proprie pe proprietatea dvs., care nu va fi achitată prin refinanțare. Titlurile de pe titlul proprietății, care stabilesc cine are dreptul la mai mulți bani în cazul în care un împrumutat implică sau declară falimentul, sunt înregistrate în mod cronologic - împrumutul de capital propriu ar fi mutat în prima garanție, lăsând ipoteca în al doilea gaj. Adesea, este vorba despre un disconfort pentru obținerea refinanțării ipotecare. Solicitarea unei bănci care deține împrumutul de capital propriu pentru o subordonare a garanției secundare este necesară pentru a refinanța în această situație.

1

Contactați banca care deține ipoteca pe proprietatea dumneavoastră și întrebați despre opțiunile de refinanțare a ipotecii. Rețineți că refinanțarea poate declanșa clauze în ipotecă cu privire la penalitățile de plată anticipată, iar comisioanele de refinanțare pot ajunge la 3 până la 6% din principalul restante al ipotecii, chiar și atunci când capitalul dvs. este puternic. S-ar putea să ajungeți la cea mai bună afacere cu creditorul dvs. actual, dar trebuie să verificați și alte instituții financiare pentru a compara costurile de refinanțare.

2

Obțineți o copie tipărită a evaluării de refinanțare după ce ați ales o bancă și ați negociat termenii de refinanțare. Va trebui să prezentați acest lucru băncii care deține linia de capitaluri proprii de origine în timpul procesului de subordonare.

3

Obțineți formularul de cerere de subordonare disponibil prin banca care a acordat împrumutul de capital propriu. Trimiterea acestui formular nu înseamnă automat că împrumutul pentru capitalul propriu va fi subordonat titlului, dar permite băncii să ia în considerare cererea de subordonare. Consultați-vă cu banca dacă aveți nevoie de alte documente pentru a procesa cererea.

4

Trimiteți documentele necesare pentru ca banca să ia în considerare cererea de subordonare cu suficient timp pentru ca banca să proceseze cererea înainte de termenul limită pentru blocarea ratei de creditare a ipotecii dumneavoastră. Cereți băncii care deține linia de capital de origine a creditului cât timp va dura pentru a lua în considerare cererea de subordonare și contactați-o pe refinanțatorul ipotecar dacă se pare că termenul poate fi necesar să fie extins cu mult înainte de atingerea acestuia.

Distribuiți pe rețelele sociale:

înrudit
Cum de a subordona un al doilea ipotecarCum de a subordona un al doilea ipotecar
Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?Pot împrumuta mai mult decât merită casa mea?
Diferențele dintre un credit ipotecar și cel de-al doilea ipotecarDiferențele dintre un credit ipotecar și cel de-al doilea ipotecar
Poate a doua ipotecă exclude pe proprietate?Poate a doua ipotecă exclude pe proprietate?
Cum reduc rata dobânzii la un împrumut de capital propriu?Cum reduc rata dobânzii la un împrumut de capital propriu?
Este un împrumut de capital propriu considerat credit revolving?Este un împrumut de capital propriu considerat credit revolving?
Pot refinanța prima ipotecă fără refinanțarea ajutorului meu?Pot refinanța prima ipotecă fără refinanțarea ajutorului meu?
Poți face o refinanțare cu un împrumut FHA?Poți face o refinanțare cu un împrumut FHA?
Trebuie să îmi combină propriul capital de acasă cu ipoteca atunci când refinanțez?Trebuie să îmi combină propriul capital de acasă cu ipoteca atunci când refinanțez?
Cum pot să-mi plătesc mai rapid linia de credit de acasă?Cum pot să-mi plătesc mai rapid linia de credit de acasă?
» » Cum de a refinanța dacă aveți o linie de credit pentru acasă
© 2022 OxiMrub.com