Dovada proprietății asupra taxelor
În general, serviciul intern de venituri nu solicită să prezentați documentația suplimentară privind declarația dvs. fiscală pentru a vă susține dreptul de proprietate asupra casei dvs., dar dacă solicitați deduceri fiscale legate de locuințe, există întotdeauna riscul că ați putea fi auditat pentru acestea. În acest caz, ar trebui să prezentați dovada că nu ați plătit doar cheltuielile pe care le-ați revendicat, ci și că ați fost proprietarul legal al casei.
1098 Formulare
Unul dintre cele mai puternice documente pe care trebuie să-i dovediți drept de proprietate asupra casei și ceea ce ați cheltuit pe ea este formularul 1098 pe care titularul dvs. de ipotecă trebuie să-l trimită. Formularul 1098, care este trimis și IRS, detaliază interesul ipotecar și punctele pe care le plătiți, deși creditorul dvs. poate adăuga și alte informații de susținere, cum ar fi asigurarea ipotecară privată pe care o plătiți.
Documentație suplimentară
S-ar putea să aveți nevoie de documente suplimentare. Impozitele pe proprietate pot să vă stabilească drept proprietar, precum și să arătați ce ați plătit în impozitele pe proprietate. Declarația dvs. de garanție a ipotecii dvs. poate fi, de asemenea, utilă, la fel cum poate și informații despre asigurarea proprietarilor de case. Declarația dvs. de decontare din închidere și o copie a unei fapte care arată că casa a fost vândută sau transferată poate de asemenea să vă susțină proprietatea. Multe dintre aceste documente au fost solicitate de IRS, de exemplu, pentru a fi utilizate pentru a justifica cererile pentru creditul homebuyer pentru prima dată disponibil în 2009 și 2010.
Finanțarea vânzătorului
Dacă casa dvs. este finanțată de un vânzător sau de o altă parte care nu vă trimite un formular 1098, va trebui să furnizați informații despre partea la care ați trimis plățile de dobânzi. IRS vă solicită să scrieți în numele dvs., adresa și numărul de identificare a asigurătorului social sau a numărului de angajatori din Lista dvs. A, împreună cu deducerea dobânzii. De asemenea, va trebui să aveți dovada interesului pe care l-ați plătit, în cazul în care sunteți auditat.
Dovada costurilor
În afară de a dovedi că dețineți casa dvs., s-ar putea să trebuiască să dovediți și ceea ce ați plătit pentru aceasta dacă o utilizați ca un birou de închiriere sau de acasă și o depreciați sau dacă o vindeți. Pentru a dovedi costul inițial, declarația de decontare semnată din achiziție este o înregistrare bună. Veți avea nevoie, de asemenea, chitanțe de la orice îmbunătățiri pe care le-ați făcut în casa dvs. pentru a justifica aceste cheltuieli.
- Ce raportează banca ipotecară către irii?
- Pot deduce asigurarea ipotecară pe oa doua casă?
- Pot să pretind deducția fiscală pentru cei 1098 de ani, fără să plătesc ipoteca?
- Cum de a schimba faptele de grant în California
- Cum obțin o declarație de interes ipotecar 1098 pentru IRS?
- Deduceri fiscale legate de ipotecă
- Pot deduce dobânda ipotecară dacă altcineva plătește ipoteca și nu locuiesc acolo?
- Cum să vă revendicați casa pe impozite
- Cum se calculează economiile de impozite pe dobânzile ipotecare
- Cum să depuneți deducerea impozitului pe durată limitată
- Deducerea fiscală pentru deținerea unei case
- Pot solicita dobânzi ipotecare asupra impozitelor dacă casa mea este în blocare?
- Ce formă am nevoie pentru plata dobânzii ipotecare?
- Dacă sunt închiriat, pot să-mi scot în continuare interesul ipotecar pe prima mea casă, care este o…
- Ce deduceri poate face un cumpărător de acasă pentru prima dată?
- Cum să deduceți punctele de ipotecă din impozite
- Deducerea fiscală pentru punctele de pe a doua ipotecă la domiciliu
- Ce documente sunt necesare pentru a vă pune casa ca garanție?
- Se poate solicita asigurarea proprietarilor de locuințe cu taxe?
- Cum îmi revendic casa pe taxe?
- Cum să deduceți dobânda ipotecară pe oa doua casă vacantă